Kategorija

5.2" AMOLED Samsung Galaxy J5 2016 J510 LCD J510FN J510M J510Y J510G Displejs, Touch Screen Digitizer Rezerves Daļas

Jauns

€30.47

€46.17

-34 %

Pieejams

Tagi: displejs samsung j5, samsung s7 duos displejs, displeja j510, j530f lcd, galss samsung galaxy j5, oriģināls samsung mājas, samsung piezīme 30, samsung 5. piezīme pilnīgu displejs, j7, phab.

Silts Padomi:

1.Kad priekšmeti ieradās,pārbaudiet, vai produkti ir labā stāvoklī.Ja ir bojātu iepakojumu,lūdzu, nav pieņemt to un dot mums jūsu atsauksmes nekavējoties.Bet, atverot iepakojumu , lūdzu, šaut izpakošana video.

2.LCD ekrāns ir jātestē pirms uzstādīšanas. (Tikai saiti LCD uz mātesplates, lai pārbaudītu).Nav instalēt LCD ekrānu pirms testēšanas.

3.Ja jums ir problēmas ar produktu testa laikā.Jums ir sniegt reālu foto, video un citus pierādījumus,it īpaši "MS" etiķetes, lai pierādītu, ka iegādājāties šo produktu.Pēc tam mēs sniegs Nomaiņa / Kompensācijas pakalpojumu.

4.Pirms instalēšanas ekrāns, lūdzu, izņemiet akumulatoru jābūt uzmanīgiem uzstādīšanas laikā.Nav pull uz IC, kas atrodas uz flex kabelis.

5.Ja LCD bojātas pēc tam, kad uzstādīšana, mēs nodrošināsim nomaiņa pakalpojumu un vienojas ar pircēju, lai atgrieztos produktu rezerves.Tomēr izmaksas, kas saistītas ar preču atdošanu atpakaļ, ir jābūt, ko maksā pircējs.

6.Mēs piedāvājam 6 mēnešu garantija par šo produktu.Bet šādas situācijas nav garantijas.

(1)Mākslīgi kaitējumu

(2) Montāžas kļūdas

KK
Izšķirtspēja
Saderīgu Zīmols Samsung
Postenis 1
Izmērs
Garantijas laiks
Ekrāns > 3"
Postenis Stāvoklis Jauns
Sertifikācija NAV
Materiāls AMOLED
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
Zīmola Nosaukums MSMADE
Postenis 2
Iepakojums
Piegādes vieta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Samsung galaxy J510 LCD

Uzrakstīt recenziju

5.2

5.2" AMOLED Samsung Galaxy J5 2016 J510 LCD J510FN J510M J510Y J510G Displejs, Touch Screen Digitizer Rezerves Daļas

Silts Padomi: 1.Kad priekšmeti ieradās,pārbaudiet, vai produkti ir labā stāvoklī.Ja ir bojātu iepakojumu,lūdzu, nav pieņemt to un dot mums jūsu atsauksmes nekavējoties.Bet, atverot iepakojumu , lūdzu, šaut izpakošana video. 2.LCD ekrāns ir jātestē pirms uzstādīšanas.

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!