Kategorija

AMD A8-Series A8-7600 A8 7600 3.1 GHz Quad-Core Socket FM2+ bezmaksas piegāde

Jauns

€33.65

Pieejams

Tagi: cooler 1200 ligzda, a8 7600 ram, amd a8, fs1, i7 7600k, a8 fm2, FM2, amd fx 4120, cpu fm2, procesors amd athlon 3000 g.

Padomi:

Katrs postenis ir pārbaudītas kritiski pirms nosūtīšanas veic ,Mums ir

veidot vairākas pārbaudes stacijas, speciāli PASŪTOT ,lūdzu, nopirkt to ar uztraukumiem.

Skatīt pirms uzstādīšanas CPU:

1, noņemtu sākotnējo CPU, iztīrīt putekļus no ventilatora un siltuma izlietne, sakopt atlikušā siltuma izlietne sākotnējā taukiem, ir īpaši grūti, smērvielas rūpīgi jāiztīra, tas ir ļoti svarīgi!

2, pareizajā virzienā uz jauno CPU, un augšpusē CPU, kas pārklāta ar plānu kārtiņu no taukiem.Nelieciet pārāk daudz, vienkārši var aizpildīt plaisu starp top CPU metāla kontaktu un siltuma izlietnes.Visvairāk ideāls (paketēs, mēs iepazīstināja ar silikagela kā, piemēram, izspiest gadījumā 1/2 smērvielu)

3, nodot to atpakaļ uz siltuma izlietne, pirmais pirksts presētais spuras pārvietoties uz augšu un uz leju vairākas reizes, tāpēc, ka iekšpusē tauki vienmērīgi un izplūdes gaisa, tad pēc ciparu secība atzīmes skrūves un spuras (vai pa diagonāli) pakāpeniski pastiprināta, katra rotācijas apļu pieskrūvēts ar skrūvi, nevis likt skrūves beigām, secīgo rotācija, līdz ar fiksētu līdzsvaru.

4, ja CPU mašīna, lai pēc tam nav spilgti, var izmantot dzēšgumiju noslaukiet metāla sazinieties ar CPU plate (dažreiz CPU grīdas putekļi un sviedri var sazināties) vai uz mātesplates (pamatplates BIOS gāzizlādes grāmatojumu dati).Atmiņas var izmantot arī uz nr. dzēšgumiju.

Piezīme: PASŪTOT, piemēram, discovery PROCESORA temperatūra ir pārāk augsta, vai, ja temperatūra ir augsta un zema nestabilitāte, CPU un atmiņu nav spilgti, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet virs 4, lai pārbaudītu, lielākā daļa no problēmām var atrisināt.

kāpēc izvēlēties mūs?

1:Konkurētspējīga Cena:mūsu uzņēmums ir apņēmies datoru perifērijas aksesuāri produktu pārdošanas, mums ir visvairāk konkurētspējīgu Cenu.

2:Vienas Pieturas Iepirkšanās:Mēs piedāvājam visu Veidu datora Daļas.

3:Profesionālajā dienestā:Mums ir profesionāla komanda un efektīvu darba plūsmu, kas uztur mūs, piedāvājot labāko servisu mūsu klientiem.

4:Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas;Drošības iepakojuma kaste

5:Procesors ir vienu gadu garantija,atmiņas ir trīs gadu garantija.

Procesora Tips AMD
Modeļa Numurs a8 7600
Galvenais Frekvence 3.1 g
Mikroshēmu Process 28 nanometers
L2 Cache, Tilpums 4MB
Postenis Stāvoklis izmantots
Iepakojums No
64-Bitu Atbalstu
Ligzdas Tips Socket FM2+
AMD Modelis a8 7600
Kodolu skaits Quad-Core
Zīmola Nosaukums AMD
CPU Frekvence 3.1 GHz
Jauda 65 W
Interfeisa Tips Socket FM2+
Veids Quad-Core
Pieteikums Rakstāmgalda

Uzrakstīt recenziju

AMD A8-Series A8-7600 A8 7600 3.1 GHz Quad-Core Socket FM2+ bezmaksas piegāde

AMD A8-Series A8-7600 A8 7600 3.1 GHz Quad-Core Socket FM2+ bezmaksas piegāde

Padomi: Katrs postenis ir pārbaudītas kritiski pirms nosūtīšanas veic ,Mums ir veidot vairākas pārbaudes stacijas, speciāli PASŪTOT ,lūdzu, nopirkt to ar uztraukumiem. Skatīt pirms uzstādīšanas CPU: 1, noņemtu sākotnējo CPU, iztīrīt putekļus no ventilatora

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!