Kategorija

106MM Objektīva Turētājs + Spiediena Gredzens Telescopio Astronomico Profesional Monoculo Monokulāri Spogulis Binokļu Teleskop

Jauns

€35.41

€50.59

-30 %

Pieejams

Tagi: airsoft granada, binoklis praktica, monokulāri telescop, bērnu binoklis, airsoft mp5, durvju binokļi, binokļi, monokulāri, monokulāri, lai medības, astronom telescop, airsoft shs.

106MM Objektīva Turētājs + Spiediena Gredzens telescopio astronomico profesional Monoculo Monokulāri Spogulis Binokļu Teleskop

Prasa, stikla ārējais diametrs: 106 MM

PVC cauruļu diametru specifikācijas: 110 MM

Materiāls: Alumīnija sakausējuma (virsmas black oksidācijas)

Objektīva bāze sastāv no objektīva bāzes un objektīva nospiežot gredzenu.Ārējā galā objektīva turētājs ir iekšējā vītne, un iekšējo beigās nospiežot gredzens ir ārējā vītne, un iekšējā un ārējā pavedieni tiek izmantoti, lai pastiprinātu un nostipriniet stiklu.Spoguli, sēdekli var uzstādīt tieši 110PVC caurule, ar trīs pašvītņgriezes skrūvēm fiksētu savienojumu.

Iepakojums:

1GB * Objektīva Turētājs

1GB * fiksācijas gredzens

Svarīgi, iepirkšanās padomus

Jūs varat darīt drop shipping?

mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums.

Kā var izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Iepakojuma & Piegāde

Sendout pasūtījumus parasti 1-3 dienas pēc tam, kad esam atzinuši, pirkuma (Izņemot Svētku dienas) .

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

Asun.lv Standard Shipping ir labs lielākā daļa klientu, jo nav muitas nodoklis parasti (ar 15-35 dienas piegādes laiku); E-packet / UPS / Fedex / DHL / TNT

Ir ātri (3-10 dienu laikā piegāde), bet tas ir nepieciešams, lai jūs maksāt papildu sūtīšanas maksa.

Asun.lv Standarta Kuģniecības pakalpojumu laika, ir tikai atsaucei uz konkrētu piegādes laiku faktiskās piegādes noteikumi.

Atgriešana Un Apmaiņa

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

3. Ja ir kvalitātes problēma ,lūdzu ņemt priekšstatu par mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 stundu laikā .

4. Ja jūs nevarat saņemt iepakojumā 60 dienu laikā ,mēs atgriezīsim jūsu naudu (Brazīlija 90 dienām).

Faceback

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes .

2. Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā,Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Mūsu Ieteikto

Audzēšanas vieta Ķīna
Zīmola Nosaukums Arcturus
Veids primārais spogulis
Skata lauks 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Konstitūcija Objektīva turētājs ,mērķis nospiežot gredzens
Prasības stikla ārējais diametrs 106 mm
Modeļa Numurs teleskopa spoguli Piederumi
Objektīva Diametrs 1
Par produktu 106mm objektīva
PVC caurules ārējais diametrs specifikācijas 110 MM
Okulāra diametrs 1
Materiāls Alumīnija ,virsma melnā oksīda
Palielinājums 1
Izmantošana refrakcijas Astronomisko teleskopu

Uzrakstīt recenziju

106MM Objektīva Turētājs + Spiediena Gredzens Telescopio Astronomico Profesional Monoculo Monokulāri Spogulis Binokļu Teleskop

106MM Objektīva Turētājs + Spiediena Gredzens Telescopio Astronomico Profesional Monoculo Monokulāri Spogulis Binokļu Teleskop

106MM Objektīva Turētājs + Spiediena Gredzens telescopio astronomico profesional Monoculo Monokulāri Spogulis Binokļu Teleskop Prasa, stikla ārējais diametrs: 106 MM PVC cauruļu diametru specifikācijas: 110 MM Materiāls: Alumīnija sakausējuma (virsmas black oksidācijas) Objektīva

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!