Kategorija

Smieklīgi Spilvens Segums Ēst. Gulēt. Hokejs. Spilvendrāna | Hokejs Spilveni

Jauns

€12.39

Pieejams

Tagi: hokeja čikāgas spilvens, spilvens gadījumā hokejs, pogu augšā, melnais ledus rotaslietas, nhl, hokeja suvenīru, hokeja drukāt, bērnu hokeja spilvens, dekoru hokejs, hokeja jersey.

50% Kokvilna/50% Poliesters Izmērs: 20x30 cm, iespiestas divas sānu. (Raksts ir pieejams tikai uz priekšējā pusē, viens spilvens gadījumā, tikai, nav spilvena, ievietojiet) Priekšrocības: mīksts, ļoti elpojošs, izturīgs, anti statisks, anti alerģiskas un antibacteria, apvienojot touch svaiguma un moderna ar savu dzīves telpu.Dizains: zīmējums uz dubultu pusi, slēpts rāvējslēdzējs par stilu, komfortu un labāk fit.Perfekti atbilst jūsu mēbelēm un apdares.Paražas: gulta istabas, viesistaba, ēdamistaba, kabinets, gulta, dīvāns, mīksts, krēslu, grīdas.Modes dīvāns spilvendrānas var padarīt jūsu mājās vairāk jauki.Personas dizains: lūdzu, nosūtiet personalizētu informāciju, ko mums ziņu, kad jums vietu pasūtījumu.Pasūtījuma dizains savu personalizēto taisnstūra spilvena.

Modelis Tips Drukāt
raksts IESPIESTS
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Technics Trikotāžas
Stils Citi
Izmantošana Krēsls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Taisnstūra
Modeļa Numurs 20x30 cm

Uzrakstīt recenziju

Smieklīgi Spilvens Segums Ēst. Gulēt. Hokejs. Spilvendrāna | Hokejs Spilveni

Smieklīgi Spilvens Segums Ēst. Gulēt. Hokejs. Spilvendrāna | Hokejs Spilveni

50% Kokvilna/50% Poliesters Izmērs: 20x30 cm, iespiestas divas sānu. (Raksts ir pieejams tikai uz priekšējā pusē, viens spilvens gadījumā, tikai, nav spilvena, ievietojiet) Priekšrocības: mīksts, ļoti elpojošs, izturīgs, anti statisks, anti alerģiskas un antibacteria, apvienojot touch

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!