Kategorija

Apgaismojums-Apgaismojums Sienas Lampas Led Sienas Sconce Gaismas Armatūra 3W AC110V 220V RGB Koridora Gaismas Partijas KTV Joslā Mājas Apdare

Jauns

€5.98

€9.80

-38 %

Pieejams

Tagi: uzdevumu apgaismojums, rgb gaismas balta, attēls sienas lampas, lampas led, sienas sānu gaismas, 3d pūķis lampas, sienas uzlīme, led, vienkāršas sienas sconce, led skrūvi.

Sconce sienas lampas 3W Balts, RGB sienas led gaismas KTV Bārs Guļamistaba modernās sienas lampas Iekštelpu gultas Koridora gaismas Apgaismojums Lūdzu, Ņemiet vērā: 1. Šī spuldze ir tikai 3W, tas parasti izmantot dekoratīvais apgaismojums,nav ieteicams, lai galvenās apgaismojums,gaismas var nedaudz vāja,bet apgaismojuma efektu, ļoti skaista. 2. RGB krāsa ir krāsa sarkana,zaļa,zila.tāpēc nav baltā krāsā.

> Zīmols: DVOLADOR > Materiāls: Aviācijas pakāpes aluminunm > Izejas jauda:3W > Gaismas avots: High power led chip > Gaismas ķermeņa krāsa: Sudraba > Izstaro krāsa: balta /silti balts /sarkans /zils/zaļš/dzeltens/rozā /SARKANS+ZILS+ZAĻŠ / RGB ar 24 atslēgu kontrolieris > Ieejas spriegums:AC90-260V 50/60Hz > Izmērs:Φ55MM ; Augstums :70MM > Instalācijas veids:Virsmas Sienas Uzstādīts downlight Pakete ietver: 1gb led celling lampas (Lūdzu, ņemiet vērā :tikai RGB gaismas ar 24 atslēgu kontrolieris ,ar citu krāsu nav Tālvadības pulti )

1. iezīme :Cietie lietie Alumīnija

Ar Krāsu apdari Un labu siltuma vadītspēju, Korozijas un Rūsas Izturība, dzīvsudrabu,svinu,UV stariem un siltuma starojumu,Acu aizsardzību.

Iezīme 2 : Augstu Spilgtumu LED Mikroshēmām

Izmanto importēto šķeldu ar labu kvalitāti, augstu spilgtumu un nav atspīdumu, kas mirgo, kad to izmanto.Enerģijas taupīšanas 45-70% vairāk, nekā tradicionālajiem gaismas un ilgs mūžs>50000H.

Funkcija 3 : Lieliska siltuma dizainu

Porainu dizainu, lielisku siltuma izkliedi dizaina, būs neuzkarst saskaņā ar augstas intensitātes izmantot, paildzinātu kalpošanas laiku produkts.

Funkcija 4 : Differenr Krāsu jūsu Izvēlēties

Balta/ Silti Balta /Sarkana/ Zila/Zaļa/Violeta Izvēlēties

Pieteikums

Bāri, ktv, ģimenes pulcēšanās un tā tālāk jābrauc atmosfērā, mums ir jāizvēlas tas lampas, taupīt elektroenerģiju un augstu spilgtumu, bet arī, lai radītu labu atmosfēru, lai jūs.

Dažādās krāsās-ir pieejami

Katra krāsa spuldzes var radīt dažādas sekas, jūs varat izvēlēties pareizo stilu atbilstoši jūsu vajadzībām, katra lampa ir labākais.

Uzņēmuma Profils

DVOLADOR ir profesionāls gaismekļi dizainers un manufactuers, kas nodrošināja OEM un ODM pakalpojumi gadiem ,DVOLADOR veltītas, lai ražotu dažāda veida apgaismes ķermeņi ,piemēram, led downlight ,griesti un kuloni ,mēs esam tagad ir vairāk nekā 400kinds jaunu commerical un mājas apgaismes ķermeņi ,continious inovācijas ir galvenais faktors, kas DVOLADOR Mūsu Misija Apņēmusies izstrādāt neatņemamu tirdzniecības apgaismojuma risinājumus ar ekonomikas efektīvu, videi draudzīgu, dzīves komfortu, kā arī estētisko vērtību.

Izmantošana Brīvdiena
Materiāls Alumīnija
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Spriegums 90-260V
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Postenis Style2 LED Sienas Apgaismojuma
Ēnā Tips Akrila
Vienuma Tips Sienas Lampas
Modeļa Numurs Modernās sienas gaismas
Apgaismojuma Jomā 5-10square metri
Postenis Style1 modernās sienas lampas
Ēnā Virzienā Uz leju
Technics Pārklājumu
Sertifikācija ROHS
Ir Regulējamas, No
Watt 3W
Barošanas Avots AC
Zīmola Nosaukums DVOLADOR
Gaismas Krāsa RGB /Sarkana /Zaļa/Zila/Balta /Silti Balta
Ir Spuldzes Iekļauts No
Funkcijas RGB Sienas Lampas Gaismas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Korpusa Materiāls Alumīnija
Garantijas laiks 2years
Postenis Style3 RGB Ktv Lampas
Pieteikums KTV/Bārs/Dzīvojamā Istaba
Stils Mūsdienu
Skaits gaismas avotiem 1
Pamatnes Tips Ķīlis
Gaismas Avots LED Spuldzes

Uzrakstīt recenziju

Apgaismojums-Apgaismojums Sienas Lampas Led Sienas Sconce Gaismas Armatūra 3W AC110V 220V RGB Koridora Gaismas Partijas KTV Joslā Mājas Apdare

Apgaismojums-Apgaismojums Sienas Lampas Led Sienas Sconce Gaismas Armatūra 3W AC110V 220V RGB Koridora Gaismas Partijas KTV Joslā Mājas Apdare

Sconce sienas lampas 3W Balts, RGB sienas led gaismas KTV Bārs Guļamistaba modernās sienas lampas Iekštelpu gultas Koridora gaismas Apgaismojums Lūdzu, Ņemiet vērā: 1. Šī spuldze ir tikai 3W, tas parasti izmantot dekoratīvais apgaismojums,nav ieteicams, lai galvenās apgaismojums,gaismas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!