Kategorija

Bitfunx RetroScaler2x A/V HDMI Pārveidotāju un Līnijas-doubler par Retro Spēļu Konsoles PS2/N64/NES/SEGA Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

Jauns

€58.97

€98.28

-39 %

Pieejams

Tagi: 620 1, gadījumā ps2, kaste retro spēļu konsoli, dreamcast sega, mini sega megadrive, dreamcast pārzinis 2, cronus, apollo saturn v, ps2 usb, spēle n64.

Bitfunx RetroScaler 2x A/V HDMI Pārveidotāju un Līnijas-doubler par Retro Spēļu Konsoles PS2/ Playstation 2/ N64/ NES/ SEGA Dreamcast/ Saturn/ MD1/ MD2

Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka RetroScaler2X nepieņem PAL-M konsoles Brazīlijā.

Produkta Funkcijas

Signāli / Rezolūcijas:

Ar RetroScaler2x var pieņemt 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL avotiem pārveidotājs uz 480p/576p HDMI izeja (480p NTSC, 576p, lai PAL).Piemēram 240p signāli tiek atbalstīti pareizi, ļaujot pilnībā pakāpeniski linedouble uz 480p. 480i signāli ir deinterlaced un divkāršojies arī uz 480p.Ņemiet vērā, ka izejas izšķirtspēja šo ierīci tikai līdz 480p/576p.

Nulles Vrg:

Ar RetroScaler2x ir nulles vrg ierīces, pierādīta, izmantojot vairākus mērījumus un dažādām ierīcēm.

Reģionā Saderība:

Gan NTSC un PAL signāli tiek atbalstītas, bet tie nav konvertēts uz otru.Tas nozīmē, ka jūs varat kontaktdakšu kāds signāls jūsu mērķa ierīce ir saderīga ar, bet NTSC, iespējams, nedarbosies uz PAL HDMI ierīces un otrādi.

Filtrs Režīmi:

Ar "FIL" režīmā, kas ir pilnīgi vēlmēm balstītu, bet vidējais retro-gamer dod priekšroku FIL mode off (izslēgts), lai 2D spēles (NVE, Genesis, utt.) un uz 3D spēles (N64, Saturns, utt.).Arī FIL režīmu, var samazināt mirgošanas ar dažiem 480i-tikai spēles.

Saderība:

Vēl viens liels iezīme RetroScaler2x ir tā, ka tas izvada taisnība 480p60 signālu, padarot to par saderīgu ar katru ierīci, es testē to ar!Saderība ir liels jautājums par retro-gamers, jo mūsdienu parāda netiek izmantoti rezolūcijas vai atsvaidzināt likmi šiem vecākiem konsolēm.Šī ierīce ir lielisks palīdzību karekļi, kuri vēlas augstāko iespēja saderību.

Veiktspējas – Audio:

Audio veiktspēja RetroScaler2X ir laba, lai gan mēs būtu apstāties īsi sakot, tā bija perfekta.Parasti izmanto tur nav problēmas ar audio digitalizācijai, bet par brassiere izklausās sprādzieni izejas var likties mazliet garāku, nekā tas notika ar OSSC.Tas nav kaut kas jūs varētu pat paziņojums par Tv skaļruņi, lai gan iespējams, ja jums ir ārējais amp vai mājas kinozāles sistēmu.Šajā gadījumā, protams, tas parasti ir perfekti viegli maršrutu audio ap RetroScaler2X vienalga.

Pass-through):

Ievietojot RetroScaler2X vērā pass-through režīmā, ienākošo composite, s-video vai component signālus, ir vienkārši pārredzams, un digitalizēto uz HDMI.Atbalsts 240p ir reti, pasaulē HDMI, bet, pievienojot vienkāršu HDMI, VGA converter, jūs varat pārvērst signālu atpakaļ uz analogo domēna vēlreiz.Tas padara šīs vienības ideāls transcoder iet ar 15 kHz parāda kā PVMs, vai protams, OSSC.

Pakete Ietver

-RetroScaler2X

-Augstas Kvalitātes PSU ar multi-plug adapteri AK,ES,ĀS,ASV

Atbalsta Izvietots

Vic20

Atari2600

Msx

NES

N64

NGC

SFC

NVE

SuperFamicom

PIAYSATION2

SEGA Saturn

MD2

MD1

Dreamcast

Commodore64 (C64)

Savieno jūsu RetroScaler2x

1) Pievienojiet piemērota avots composite, component (YPBPR) vai S-video savienotāju.

(Ieejas var tikt izmantota tikai vienu reizi, un tā ir ļoti ieteicams, ka jums nav atstāt konsoles pievienots, tajā pašā laikā, pat ja tie ir off)

2) pārliecinieties, ka jums ir izveidots savienojums ar USB strāvas, un pēc tam ieslēdziet jūsu RetroScaler2X.

3) Pievienojiet displeja, izmantojot HDMI interfeisu, un pēc tam spēlēt spēles.

4) Izvēlieties atbilstošu video režīmā, izmantojot pogu, atbilstoši jūsu vajadzībām.

Svarīga informācija par drošību

Lūdzu, ievērojiet šādus piesardzības pasākumi, lietojot savu Retro Scaler2x.

Izmantot pareizas barošanas -- ar Retroscaler2x ir aprīkots ar regulāru 5 voltu Micro USB ports, ko var darbināt ar parastu barošanas vai aprīkoti ar ierīci, kurai ir USB ports.Lūdzu, pārliecinieties, ka strāvas padeve jūs izmantojat atbilst kādam no iepriekš minētajām prasībām.Nekad nelietojiet strāvas padeve, ka nav reglamentēta, lai novērstu kaitējumu iekārtas.

Izslēdziet pirms pievienošanas/atvienošanas ierīce -- lai nebojātu ierīci, ICs, vienmēr izslēdziet pirms savieno monitoru vai ierīci.

Nepakļaut mitruma Pilieni mitruma -- var sazināties ar PHB un izraisīt īssavienojumu.Nekad iegremdēt vienības ūdens.

Sargāt no uguns vai augstas siltuma avotiem – RetroScaler2X nav uzliesmojošs, bet augsta temperatūra, piemēram, tiem, no uguns vai elektriskā sildītāja var izkausēt plastmasas korpusā.

Lūdzu, uzraudzīt bērnus, -- Retro nav rotaļlieta un nav paredzēts lietošanai bērniem.Lūdzu, uzraudzīt bērnu, ja viņi izmanto Retro.

Pogas, savienotāji un ārējās kontroles

Komponentu video ievade -- Savienojumu, komponentu video (YPBPR) vai RGB ar sinhronizācijas par zaļo avotiem ievadi.Kā piezīmi, mikroshēmas, ko izmanto šī ierīce neatbalsta RGB, tāpēc RGB SCART ieejas nekad nebūs risinājums.

S-video ieejas -- Savienojumu S-video (4 pins savienotāja) avots, lai šis ieguldījums, citiem avotiem, kas nav atbalsts.

AV ieeja-Standarta composite (RCA) savienotājs.Jūs varat pievienot avotu, piemēram, Super Nintendo Famicom, Nintendo GameCube, N64 utt.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Reģionā Saderība Gan NTSC un PAL signālu
Atbalsta 2 SFC, SNES, SuperFamicom, Playstation 2
krāsa sarkans un zils
Atbalsts 1 Vic20, Atari2600, Msx, NES, N64
Saderība rezultāti patiess 480p60 signāls
Ar USB
Sega Modelis DREAMCAST
Saderīgs Marku/Modeli Sega
Izmērs 10.5x6.4x2.8cm
Nosaukums RetroScaler 2x
Zīmola Nosaukums bitfunx

Uzrakstīt recenziju

Bitfunx RetroScaler2x A/V HDMI Pārveidotāju un Līnijas-doubler par Retro Spēļu Konsoles PS2/N64/NES/SEGA Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

Bitfunx RetroScaler2x A/V HDMI Pārveidotāju un Līnijas-doubler par Retro Spēļu Konsoles PS2/N64/NES/SEGA Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

Bitfunx RetroScaler 2x A/V HDMI Pārveidotāju un Līnijas-doubler par Retro Spēļu Konsoles PS2/ Playstation 2/ N64/ NES/ SEGA Dreamcast/ Saturn/ MD1/ MD2 Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka RetroScaler2X nepieņem PAL-M konsoles Brazīlijā. Produkta Funkcijas Signāli

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!