Kategorija

Matētas Ādas Pulksteņu Siksniņas 20MM 22MM Sprādzes Smart Pulksteņu Siksniņas Watchbands Nomaiņa Amazfit Skatīties

Jauns

€2.65

€3.78

-29 %

Pieejams

Tagi: smartwatch, vīrieši smart skatīties, smart skatīties uz sievietēm, p16, plus smart skatīties, xwatch3, hestia skatīties, smart skatīties zl01, smart wqtch, vienkāršo smart skatīties.

Produkta apraksts Siksna biezums: 3.8 mm-4.2 MM Siksniņas garums: 120MM+75MM Siksniņas materiāls: matēta āda 20MM, 22MM 22MM: Samsung Galaxy Skatīties 46mm Samsung Rīku S3 Classic par Samsung Rīku S3 Robeža huawei skatīties gt siksnu Amazfit Tempu Amazfit Stratos Skatīties 2, Un citām tradicionālām vai Viedie rokas Pulksteņi ar standarta"22mm"cilpu platums. 20MM: Samsung Galaxy Skatīties 42mm Samsung Rīku S2 Rīku Sporta Huawei skatīties 2 Amazfit Rkp Un citām tradicionālām vai Viedie rokas Pulksteņi ar standarta"20mm"cilpu platums.Paketē iekļauts 1 x skatīties siksna Piezīme 1. Tur ir 1-2cm atšķirība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

1. Prece tiks piegādāta laikus, pēc tam, kad esat veicis maksājumu . 2. Ar Asun.lv standarta kuģniecības ierašanās laiks ir starp 20 un 60 dienu laikā (Brazīlija 60-90 dienas).Ja prece nav jānonāk 40 dienu laikā, lūdzu, paziņojiet mums.Ja jums nav saņemt preču 60 dienas (Brazīlija 90 dienām), mēs 100% kompensāciju jūsu maksājumu. 3. Ja nav loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lai palīdzētu jums noskaidrot.jebkuras ci jautājumiem ,plz sazinieties ar mums.

1.Ja produkts netiks izmantoti, neuztraucies, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs jums varam palīdzēt to atrisināt.Ņemot vērā laika starpību, mēs parasti atbildi 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas. 2.Ja produkts ir kvalitātes problēma ar 7 dienu laikā pēc saņemšanas ,mēs organizēt apmaiņu ar precēm par brīvu vai kompensācija jums !

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums SAKZNR
Veids Pulksteņu Siksniņas

Uzrakstīt recenziju

Matētas Ādas Pulksteņu Siksniņas 20MM 22MM Sprādzes Smart Pulksteņu Siksniņas Watchbands Nomaiņa Amazfit Skatīties

Matētas Ādas Pulksteņu Siksniņas 20MM 22MM Sprādzes Smart Pulksteņu Siksniņas Watchbands Nomaiņa Amazfit Skatīties

Produkta apraksts Siksna biezums: 3.8 mm-4.2 MM Siksniņas garums: 120MM+75MM Siksniņas materiāls: matēta āda 20MM, 22MM 22MM: Samsung Galaxy Skatīties 46mm Samsung Rīku S3 Classic par Samsung Rīku S3 Robeža huawei skatīties gt siksnu Amazfit Tempu Amazfit Stratos Skatīties 2, Un citām

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!