Kategorija

Par LG G3 D855 Mātesplati Oriģināls Aizstāj Loģika Valde ar Android Sistēmu ROM 16gb / 32gb RAM 2G/3G Pilna Mikroshēmas Pārbaudīta MB

Jauns

€20.37

Pieejams

Tagi: uv iphone pamatplates, valdes j2, g31 mātesplati, tālruņa iphone 6 mātesplati, zte v10 mātesplati, tactil lg d855, pamatplates samsung galaxy a50, smartphon, pamatplates s7, g3 lg.

RM22845996206286788

Produkta Apraksts

Produkta Informācija

1.Par LG G3 D855 mātesplati

2.Lai aizstātu savu veco un bojāto viena

3.Atbloķēt un labu darba Produkts Displejs

Svarīgi Padomi

1.Visas oriģinālās pamatplatē ir visi izmanto un vecs,ne jauns.Mēs pārbaudīt to atkal un atkal, lai pārliecinātos, ka tā varētu būt 100% laba darba pirms nosūtīšanas.

2.Pirms veikt pasūtījumu,jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu phone versiju.Ja neesat pārliecināts,lūdzu, atveriet mobilo aizmugurējo vāciņu,noņemiet akumulatoru,nogādājiet skaidru attēlu, un pēc tam nosūtīt mums.Mēs palīdzēsim jums, lai apstiprinātu versija.

3.Ja jūs nezināt, kā uzstādīt,lūdzu, komplektējot ar profesionālu personu.Kā pircējs atjauninājumus vai uzlabojumus sistēmas,kas ved uz mātesplates no pakalpojuma, mums nav atbildīga;lūdzu, pircēji to saprotu,paldies.

4.Ja jūs vēlaties mātesplati ātrāk,jums bija labāk izvēlēties, DHL/EMS/FEDEX piegāde;mēs visi vēlamies pamatplatē ir jāved droši un ātri.

5.Ja jums ir beztaras pieprasījumu,lūdzu, sazinieties ar mani, un es gribu jums piedāvāt labākās vairumtirdzniecības cenas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs arī pārdot tālruni,hdd vai citas daļas, lielāko zīmoliem, ar augstu kvalitāti un labākās cenas.

Piezīme:

1.Mums nav accpet jebkuru strīdu par šādu iemeslu dēļ:

(1)mātesplates tiek lietots,vecs vai lietotas.

Kā mums visiem zināms,mātesplates ir izjauktas no oriģināla un oficiālais iekārtas, kuras izmanto, nav nekas jauns, bet visi ir pārbaudīti arī pirms to nosūtīšanas.

(2)mātesplate ir no darba pēc tam, kad modernizētas/atjaunināta ar pasūtītāju.

Mēs iesakām, lai jūs nevarētu uzlabot nejauši, kas ir neprognozējams,jo īpaši attiecībā uz zema līmeņa konfigurācijas modeļi.

Mēs atjaunināts jaunāku un drošāku versiju, lai jūs, kad tests.

(3)mātesplates ir bojāts vai nav funkcion f funkc onal pēc tam, kad pircējs ir nepareizas uzstādīšanas.

Lūdzu, instalēt un pārbaudīt, ko speciālista, ja jūs nezināt, kā tikt galā ar valdes pēc tam, kad jūs to saņem.

Sūtījumu & Piegāde

Šobrīd mēs kuģis mūsu produktu, lai visā pasaulē,izņemot APO/FPO izmantojot uzticamas trešās puses kurjeru pakalpojumi.

Piegādes laiks, kas nepieciešams, lai saņemtu savu pasūtījumu, ir atkarīgs no 2 faktoriem: piegādes metodi jūs izvēlētos un pasūtījuma izpildes laiku.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka jūs saņemat jūsu pasūtījumu savlaicīgi.

Šeit tiek lēsts, ka termiņi ir šādi:

Piegādes metodi patērējamo Laiku

Asun.lv Standarta Kuģniecības 19-35days

Asun.lv Premium Piegāde 10-15days

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Iepriekš ir mūsu partnerattiecības, loģistikas uzņēmumi un paredzamais laiks, kadri.Tranzīta laika, mainās atkarībā no tā, kur jūs atrodaties.

Mēs neesam atbildīgi par aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.Bet mēs jums varam palīdzēt, lai izsekotu iepakojuma, līdz jūs saņemsiet.

Maksājuma

1.Mēs pieņemam maksājumus ar Asun.lv DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma iesniegšanas.

3.Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles slēgts,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Garantijas laiks

1.Produkta avotiem ir visaugstākā kvalitāte.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Komanda, cik drīz vien iespējams.Mēs spēsim jums palīdzēt ar peļņu un kompensācijas, pamatojoties uz stāvokli objektu.

2.Ja preces esat saņēmis ne tā, kā aprakstīts,lūdzu, informē mūs un nosūtīt mums atpakaļ 3 dienu laikā pēc kompensācijas.Mēs atmaksāsim nedēļas laikā no dienas, kad saņemts atpakaļ preces.

3.Mēs piedāvājam 3 mēnešu garantiju visiem mūsu produktiem.

3 mēneši no piegādes dienas, darīts.

1.Ja jums ir jārisina problēma ar objektu esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Komanda, cik drīz vien iespējams.Mēs spēsim jums palīdzēt ar peļņu un kompensācijas, pamatojoties uz stāvokli objektu.

2.Tā kā jūs iegūt zemes gabalu,

Ja jūs valsts problēma 7 dienu laikā, un to nevar sovle problēmu jūsu vietējā pēc piedāvāto risinājumu,jūs varat nosūtīt to atpakaļ uz apmaiņu vai kompensāciju.

Ja jūs norādiet laika jautājums 7-90 dienu laikā,jūs varat nosūtīt to atpakaļ, lai mēģinātu labot un maksāt remonta izmaksas, ja tas ir fiksēts darīts.

Kā redzams atgriešanās politika: lūdzu, ņemiet vērā, ka gadījumā, ja atgriešanās, pircējam ir jāsedz izmaksas par atgriešanos produktu pārdevējam. ( izņemot "Brīvās Atgriešanās" pasūtīt )

3.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā apstākļos (ar mūsu garantija uzlīmes un oriģinālā iepakojumā).Sūtīšana vēlreiz vai Kompensācija tiks apstrādāta PĒC tam, kad esam saņēmuši un apstiprinājuši savu zemes gabalu.

Modeļa Numurs par LG G3 D855
stāvoklis Lietotas un Labas darba
Frekvences Diapazons par LG G3 D855
Sastāvs Noliktavā
Veids Iekšējā
Saderīgu Zīmols LG
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
QC Pilna QC Pārbaudīta
Jauda 16GB/32GB
Statuss Visu Pabeigta Mātesplati
OS Android
Atslēgt
ar šķeldu
Zīmola Nosaukums HHX
Gadījumā Modelis par LG G3 D855
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

Par LG G3 D855 Mātesplati Oriģināls Aizstāj Loģika Valde ar Android Sistēmu ROM 16gb / 32gb RAM 2G/3G Pilna Mikroshēmas Pārbaudīta MB

Par LG G3 D855 Mātesplati Oriģināls Aizstāj Loģika Valde ar Android Sistēmu ROM 16gb / 32gb RAM 2G/3G Pilna Mikroshēmas Pārbaudīta MB

RM22845996206286788 Produkta Apraksts Produkta Informācija 1.Par LG G3 D855 mātesplati 2.Lai aizstātu savu veco un bojāto viena 3.Atbloķēt un labu darba Produkts Displejs Svarīgi Padomi 1.Visas oriģinālās pamatplatē ir visi izmanto

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!