Kategorija

Sexy Neredzamu Krūšturi Sieviešu Priekšā Mežģīnes up Silikona Push Up Krūšturis Līmi Stick Uz Gēla Strapless Backless Krūšturi

Jauns

€2.10

€3.81

-44 %

Pieejams

Tagi: ropalia mežģīņu krūšturis, krūšturis underbust, krūts želeja, melns korsešu kostīms, 5v urbi, krūšturis slīdēšanas, silikona push up krūšturus strapless līmi krūšturis, 75a krūšturis, top kristāls, krūšturis stick.

Produkta apraksts Materiāls: Izgatavots ar drošas un netoksiskas silikona materiāla, tas neredzami push up krūšturis atkārtoti.

Krūšturis: 80% Neilons + 20% Spandex.

Spārni: 100% Silikona.

Krāsa: Melna strapless krūšturi, Pliks strapless krūšturis.

Iepakojumā: 1 gab., Silikona Līmi Krūšturis.Motīvs:

Dziļš V push up krūšturis ar pašlīmējošu spārniem, tā ir ērta un strādā perfekti dziļi ienirt vakarkleita, līgavas kleita, backless pavada blūzes, klubu/party kleitu vai jebkuru strapless un backless apģērbs.Bezšuvju strapless krūšturis palīdz uzturēt viss savā vietā, tas paliek drošībā, bet arī rada šķelšanās, bet atstāj iztēli.Kā izmantot Neredzams Push Up pašlīmējošās Krūšturis:

- Neizmantojiet moisturizers, smaržas, pūderi vai citu ādas kopšanas produktu, pirms lietošanas, jo tas var samazināt ietekmi līmi.

- Noņemiet aizsargplēvi no krūšturis un rūpīgi uzglabāt atkārtotai izmantošanai.

- Stick par U Ienirt Backless Strapless Bra ja jūsu parasto krūšturi varētu sēdēt.Izmantot sagrābt un liekšķere metode vieta krūtis ērti vērā, kontūru tases un re-stick spārnus par labāko fit.

- Nospiediet un turiet kontūru tases ādas vairākus momentus, lai ievērotu tases ādu.PIEZĪME:

1. Rokas Mazgāt tikai, Vienkārši nomazgāt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm un pēc tam nožūt.Ja silikona krūšturis ir sausa, līme atjaunojas lietošanai.Neiesaka karstā temperatūra, kā sviedri var veikt to slīdēšanas uz leju.

2. Lūdzu, pārbaudiet savu mērījumus, lai pārliecinātos, vai postenis der, pirms pasūtīšanas.

3. Mēs garantējam, ka preces, visticamāk, kā parādīts attēlos, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm tikai kā modeli.

Modelis Tips Cietie
Krūšturis Stils push up
Slēgšanas Tips NAV
Materiāls Neilona
Atbalsta Veids Stieples Bezmaksas
Seksuāli Divdomīgs No
Stils ikdienas
Neķītrs Attēlu No
Apdare NAV
Zīmola Nosaukums Goocheer
Kausa Formas Trīs Ceturtdaļas(3/4 Cup)
Siksnas Tips Strapless

Uzrakstīt recenziju

Sexy Neredzamu Krūšturi Sieviešu Priekšā Mežģīnes up Silikona Push Up Krūšturis Līmi Stick Uz Gēla Strapless Backless Krūšturi

Sexy Neredzamu Krūšturi Sieviešu Priekšā Mežģīnes up Silikona Push Up Krūšturis Līmi Stick Uz Gēla Strapless Backless Krūšturi

Produkta apraksts Materiāls: Izgatavots ar drošas un netoksiskas silikona materiāla, tas neredzami push up krūšturis atkārtoti. Krūšturis: 80% Neilons + 20% Spandex. Spārni: 100% Silikona. Krāsa: Melna strapless krūšturi, Pliks strapless krūšturis. Iepakojumā:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!