Kategorija

IMaxRC iMax B3 LiPo Akumulatoru Akku Līdzsvaru Varas Kompakto Lādētāju RC Helicopter

Jauns

€4.25

€5.60

-24 %

Pieejams

Tagi: imax b6 ac, rc kravas automašīnas, 2s lipo akumulators, akumulatora lipo lādētāju, ģēnijs lipo lādētāju, b6 lādētāju imax, lifo līdzsvaru lādētāju, lādētājs isdt, tālvadības kontroles remot, 1s lipo lādētāju.

iMaxRC iMax B3 LiPo Akumulatoru Akku Līdzsvaru Varas Kompakto Lādētāju RC Helicopter

Ievads:

IMAXRC B3 20W kompakts lādētājs ir labākais risinājums 2S un 3S Lipo akumulatoru, jo tas ir viegls un izsmalcinātu, 20W Max jauda, 1.6 uzlādes strāva, AC funkcija, jo tur ir atdalīta, kas atbilst bilances ostas katrai akumulatoru.Tas ir Ļoti piemērots RC automašīnām un helikopteriem.

Specifikācijas:

- Izmērs: 92 x 59 x 35.5 mm

- Uzlādes strāva: 1.6.

Bilances uzlādes strāva: 1600mA

- Jauda Ieejas Spriegums: AC 110-240V

- Izejas Jauda: 20 Vati

- Baterijas Tips: LiPo 2S - 3S (Sērija)

- Svars: 100g

Funkcijas:

1.Pirmkārt, lūdzu, pievienojiet B3 ar strāvas padeve, un pēc tam trīs LED gaismas kļūs zaļš, kas norāda, ka lādētājs darbojas, labā kārtībā.

2.Otrkārt, lūdzu, pievienojiet 2S vai 3S Lipo akumulatora līdzsvaru, ostu, un pēc tam LED gaismas kļūst sarkans, un tas sākas, lai uzlādētu akumulatoru.Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja vienu šūnu akumulators ir pilnībā uzlādēts, kas atbilst LED indikators kļūst zaļš.

3.Pēc tam, kad visi LED gaismām, viss kļūst zaļš, uzlādes process ir pabeigts.Pls izbeigt maksas procesu.

Brīdinājumi:

1.Lādētāju lietojiet tikai ar LiPo bateriju veidi.Nemēģiniet uzlādēt jebkuru citu tipa akumulators.Šis lādētājs ir saderīgs ar Dzīvi, Lilo vai NiMh/NiCd akumulatorus.

2.Jāievēro visi brīdinājumi un brīdinājumi, kas iekļauti ar akumulatoru.

3.Nekad neatstājiet lādētāju bez uzraudzības lietošanas laikā.Ja jebkurš darbības traucējums, ir novērots, nekavējoties izbeigt procesu.

4.Glabāt lādētāju attālumā no mitruma, putekļiem, netīrumiem, karstuma, tiešas saules gaismas un vibrācijas.Nemetiet to.

5.Vēlreiz pārbaudiet visus savienojumus pirms starta uzlādes procesā.Nepievienojiet ar reversās polaritātes.

6.Lādētājs un akumulators ir uzlādēts būtu jāliek uz karstumizturīgas, kas nav viegli uzliesmojošas un nav vadītāj virsmas.Nekad nenovietojiet tos uz auto sēdekļa, paklāju vai tamlīdzīgu.Glabāt viegli uzliesmojošas un gaistošiem materiāliem arī prom no darba zonas.

7.Kad uzlāde LiPo baterijas, mēs iesakām izmantot LiPo lādēšanas drošības spilvenu, kas pieejami no visvairāk hobijs mazumtirgotājiem.

8.Nekad maksas LiPo akumulatoru, kas ir pietūkušas jebkādā veidā.

9.Lai izvairītos no īssavienojumiem starp izejas strāvas adaptera vadu ieejas savienotāji, vienmēr pievienojiet adaptera kabeli ar lādētāja pirmais un tikai tad, lai akumulators būtu uzlādēts.Mainīt secību, ja atvienojas.

Paketē Iekļauts:

- 1 x iMaxRC B3 Kompakts Lādētājs

- 1 x AC Ieeja Vadu

- 1 x Lietošanas Rokasgrāmata

RC Daļas un Accs Baterijas - LiPo
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Nosaukums uuustore
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs B3
Zīmola Nosaukums Limskey

Uzrakstīt recenziju

IMaxRC iMax B3 LiPo Akumulatoru Akku Līdzsvaru Varas Kompakto Lādētāju RC Helicopter

IMaxRC iMax B3 LiPo Akumulatoru Akku Līdzsvaru Varas Kompakto Lādētāju RC Helicopter

iMaxRC iMax B3 LiPo Akumulatoru Akku Līdzsvaru Varas Kompakto Lādētāju RC Helicopter Ievads: IMAXRC B3 20W kompakts lādētājs ir labākais risinājums 2S un 3S Lipo akumulatoru, jo tas ir viegls un izsmalcinātu, 20W Max jauda, 1.6 uzlādes strāva, AC funkcija, jo tur ir atdalīta,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!