Kategorija

Āra PTZ IP Kamera 5MP 12X Tālummaiņa Mehānisko Objektīvs CCTV Drošības POE Kamera Nakts Redzamības 40m Kustības detektors H. 265 P2P Apskatīt Danale

Jauns

€102.01

€172.90

-41 %

Pieejams

Tagi: dava ip kameras, aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, kameras ptz, tptek ptz kameras, ip dome kamera outdoor poe ptz, kamera surveil, camera poe ip, ptz, poe inžektors.

Izlasiet, Pirms Jūs Iegādāties

Nodokļu un Maksājumu, Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde lielākajā daļā valstu , bet mums nav jāattiecas uz jebkuru nodokļu un nodevu.Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Paziņojums Klientiem eiropā, kas mūsu pārdošanas cena nav iekļauts PVN!Ja vēlaties pilnīgi nodokļu bezmaksas, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas!Paldies!

Laipni Atgādinot krievu draugi, kas neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, Asun.lv Premium Piegāde).

Tālvadības Maksa, Ja jūsu adrese ir definēta kā attālā rajonā, ja sūta ar Starptautisko Express, jums ir nepieciešams maksāt papildus 40$ tālvadības piegādes maksa.Vai jūs varat sniegt mums citu adresi, kas nav remot.Paldies par jūsu sadarbību!

City & Zip Kods pieaugs varbūtība sekmīga paketes, lūdzu, pārliecinieties, lai pabeigtu pareizi pilsētas nosaukumu & zip code pirms pasūtījuma.

Super 5.0 MP HD Izšķirtspēju

Šī PoE IP kamera Ar tās 1/2.7" Progressive Scan CMOS, uzstājas ar 5 Megapikseļu izšķirtspēju (2560 x 1440), kas nodrošina detalizācijas pakāpē, kas nepieciešama sejas atpazīšanas un numura zīmju identifikāciju.

Ar Pan-Tilt-Zoom funkcija

2.7" Metāla Pan-Tilt-Zoom IP Kameru.Skata leņķis Pan Diapazons:Pan Diapazons: 0°~355°, Pan Ātrums: 120°/s, Slīpuma Diapazons: 0°~90°, Slīpuma Ātruma: 45°/s.Sākotnējie iestatījumi: 128, Tālvadības Pan/Tilt Funkcionalitāti ar 12x Optisko Zoom, IS nakts redzamības 35 metri.

Cutting-Edge H. 265 Video Kompresijas H. 265 kodēšanas standarts, kas ļauj ierakstīt līdz pat 4 reizes garāka nekā H. 264 ar to pašu HDD.Tajā pašā joslas platumu, tas ne tikai skaidrāku un vienmērīgāku video pārraida , bet arī ietaupa vairāk diska krātuves vietu, tādējādi ļauj ietaupīt lielu naudas summu, lai jūs.

PO Savienojumu,Power Over Ethernet

Quick Power Over Ethernet Setup Vienkāršu Power Over Ethernet Uzstādīšanas juceklis ar mazāk vadiem un mazāk vilšanās.Ar šo Power Over Ethernet (POE) fotokameru, pievienojiet tikai to 1 vadu, lai gan jaudas un Ethernet.Šī kamera ir nepieciešama atsevišķa POE inžektors vai POE switch darboties.Strāvas padeve un POE inžektors NAV iekļauti, un tiek pārdotas atsevišķi.

Sazināties ar intelektuālās Kustības Brīdinājumi

Sazināties ar intelektuālās Kustības Brīdinājumus, e-Pasta Brīdinājumus/Snapshots, kā arī Mobilo un Web Lietojumprogrammas.IE un Chrome atbalsta (Nepieciešams, lai lejupielādētu IE TAB ).Saderīgs ar 3rd Party Software : iSpy, Jubilejas, Digi fort un Zilā Īrisa, lai Noskatītos Video.Atbalsta Onvif protokola GB/T28281, saderīgs ar Hikvision ,Dahua ,XM, Amcrest.Iebūvēta zibensaizsardzība un Pārsprieguma Aizsardzības Ierīces

Ūdensizturīgs Metāla Gadījumā,Plaši Izmantots Āra Ideāli piemērots āra programmas.Ar plašu darba temperatūru, tā ir izstrādāta tā, lai varētu izturēt ekstremālas temperatūras un aizsargā no putekļiem un lietus.

Augstas Kvalitātes Night Vision Ar LED gaismas un uzlabota infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, ar 5MP kameras, kas nodrošina skaidru nakts redzamības, līdz 40m garās distances (atkarībā no vides).

Viegli piekļūt, izmantojot bezmaksas Mobilo Ierīci PROGRAMMU un DATORU Programmatūra,

Kad jūs iet ārā,jūs needn nav jāuztraucas par savu īpašumu security.By izmantojot šo cctv sistēma,jūs varat tālvadības apskatīt video tiešraidi, kas vienlaikus jebkurā vietā un jebkurā laikā ar wifi/4G viedtālrunis/iPad/GAB.Ar bezmaksas programmu "Danale" lietotāji var piekļūt kadrus, izmantojot savu viedo ierīci (IOS/Android) vai datoru (Windows), Skatīties tiešraides un skatīšana atskaņošanas uzreiz, kas jums palīdz būt informētam, kad, kur.

High-End Quaity Garantija: Visa mūsu preces ir izgatavotas TOP ražotājs Pasaulē.

7-24 Pēc pārdošanas pakalpojumus: Mums ir izcila pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, lai atbalstītu jūs.

Ātra piegāde: Mums bija uzbūvēta RU, DE, ES, ĀS, MUMS Noliktava.Lielākā daļa no mūsu objekti tiek krājumu uz vietas, lai pārliecinātos, ātra piegāde.

Profesionālu Komandu, kas kopš 2006. gada: Tā ir jūsu labākā izvēle, lai tiešsaistes tirdzniecības.

Klientu ievedmuitas nodokli un Nodokļa ( PVN) NAV JĀIEKĻAUJ : Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Tālvadības piegādes maksa: Ja jūsu adrese ir tālvadības pults, jums ir nepieciešams maksāt papildus kuģniecības izmaksas vai pls dod mums citu adresi, kas nav tālvadības pulti.

Specila krievu draugiem: neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, Asun.lv Premium Piegāde).Citādi Asun.lv neļauj mums izmantot šos nosūtīšanas metodi, kad nokārtot kuģošanas.

Komunikācijas Protokols TCP/IP,HTTP,NTP,,U.t.t
krāsa Balts
Objektīvs (mm) 5-50mm
Programmatūras Kontrole IE, CMS, Vadības Platformu
TF Kartes NAV
Tehnoloģija Infrasarkano
Uzstādīšana Griesti
Auto Vadības IS LED pwm
Savienojumi IP/Tīkla Vadu
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Augstas Izšķirtspējas 5,0 Megapikseļi
Video Kompresijas Formāts H. 265
Sensors Zīmols Sony
Modeļa Numurs IPC-Z35512ES
Stils Dome Kamera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids IP Kameras
Maks.attēla Izšķirtspēja 2592*1944(5MP)@15 kadri / s
Minimālais Apgaismojums(Lux) [email protected](AGC ON), 0Lux (IS on
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Izmēri (L x W x D)(mm) 0.98 kg
Sertifikācija CE
Tīkla Interfeiss RJ-45 10/100Mb Ethernet Ligzda
Uzglabāšana NAV
Strāvas Padeve Ar POE
Sensors CMOS
BLC Auto
Zīmola Nosaukums UniLook
Megapikseļi 5MP
Darbību Izvēlne angļu
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
Barošanas Avots(V) MAX 12V
IS Attālums(m) Līdz 40m
Elektroenerģijas Patēriņš(W) Max 10W
Dienas/nakts slēdzis Auto/Laiks/External/Manuālā
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Atbalsts apkārtējās vides gaismas detektēšanas IS apgaismojums 1-15 pakāpes var izvēlēties
Skatīšanās Leņķis 85°
Sienas Stiprinājums Griesti
S/N attiecība >50dB
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10

Uzrakstīt recenziju

Āra PTZ IP Kamera 5MP 12X Tālummaiņa Mehānisko Objektīvs CCTV Drošības POE Kamera Nakts Redzamības 40m Kustības detektors H. 265 P2P Apskatīt Danale

Āra PTZ IP Kamera 5MP 12X Tālummaiņa Mehānisko Objektīvs CCTV Drošības POE Kamera Nakts Redzamības 40m Kustības detektors H. 265 P2P Apskatīt Danale

Izlasiet, Pirms Jūs Iegādāties Nodokļu un Maksājumu, Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde lielākajā daļā valstu , bet mums nav jāattiecas uz jebkuru nodokļu un nodevu.Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas. Paziņojums

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!