Kategorija

Sirēna Mežģīņu Kāzu Kleita Sleevelesss Vestidos de novia Vintage Mīļotā Kāzu Kleitas Sexy Backless Kāzu Kleitas

Jauns

€87.29

€93.86

-6 %

Pieejams

Tagi: kleita kāzu nud, valsts kāzu kleitas, kleita pasaku sievietēm, Bumbu Kleita, kleita trešdiena:, kleitas, princešu līgavas kleita, īsā kāzu kleita ir 2021., sirēna wed kleita, fāzēm bumbu kleita kāzu kleitas, kāzu kleita nāriņa.

LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ

1 Izmērs un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita.Tātad, kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši attēla lielumu, jo to izmērs var atšķirties no jūsu valsts.

2. Ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, mērot kleitu, atstāt mums ziņu par jūsu sīka izmēra.Krūtis, viduklis, gurni, dobajā grīdā ar apaviem (collās vai cm) un pasākuma sevi saskaņā ar mūsu mērījumiem, instrukcijas.

3. Ja jūs izvēlēties kleitu ar piedurknēm, lūdzu, sazinieties ar mums, mums ir arī nepieciešams cits izmērs.Krūtis, Viduklis, Gūžas, Plecu pie pleca, Būtu uz grīdas garums, Plecu pie kurpes, Augstums. (collās vai cm).

4. Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani.Paldies

Pasūtījuma Anulēšana

Mēs saprotam, ka pasūtot kleitu par jūsu īpašu gadījumu, ir svarīgs uzņēmums, un mūsu anulēšanas politika tika izveidota ar šo prātā.Tomēr, tas ir svarīgi atzīmēt, ka mūsu kleitas ir izgatavotas uz pasūtījumu, un, kad radīšanas process ir sācies materiālu nevar izmantot atkārtoti.Labā ziņa ir, ka pēc izvietojot savu pasūtījumu, vēl ir laiks, lai izveidotu savas domas.Lūdzu, skatiet mūsu anulēšanas politika sīkāku informāciju zemāk:

Mūsu Anulēšanas Politika

1. Pasūtījumus atcelts 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

2. Pasūtījumus atcelts 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

3. Pasūtījumus atcelts pēc 3 dienām no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

4. Kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

E-pasts: 24 Stundas darbs

Jūs varat nosūtīt mums e-pastu, ja jums ir kādi jautājumi, mūsu klientu apkalpošanas komanda, kas ir pieejamas, lai palīdzētu visiem jūsu jautājumiem tiklīdz mēs saņemt jūsu e-pastu.

Lūdzu, ņemiet mūsu uzņēmuma informāciju, jūsu kontaktu failu, apmeklējiet mūsu vietnē, ja jums ir laiks, vai nepieciešama jaunu produktu, jūs atradīsiet jauku kleitas, kas atbilst jūsu tirgus arī.Arī nosūtīt mums e-pastu, ja vēlaties padarīt savu dizainu, mēs varam padarīt kleitas saskaņā ar klientu prasībām.

Atsauksmes

Atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti nevar rūpīgu atrisināt jūsu problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Kā nopietns un atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Vēlreiz, paldies jums par pasūtīšana kleitas mūsu veikalā un ceru, ka jums patīk jūsu pirkuma šeit.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, jo mūsu biznesa panākumi.Ja esat apmierināts ar savu pirkumu, un mūsu pārdošanas pakalpojumu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitingu.

Par Mums

mūsu kāzu kleitu fabrika ir profesionāla un zīmolu rūpnīcas Ķīnā 10 gadus.Mēs piegādājam kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, kokteilis kleitas, līgavas kleitas, Jo mūsu augstas kvalitātes kontrole, labāko pārdošanas serviss, ātra piegādes laiks un konkurētspējīgu cenu, mūsu kleitas ir pārdoti ļoti labi, jo daudzas valstis (piemēram, Amerika, Kanāda, Meksika, Brazīlija, krievijas Federācija, Anglija, Čīle, Austrālija, utt.) Mēs esam elastīgi, un tie var veikt kleitas saskaņā ar jūsu prasībām.

Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Jostasvietu impērija
Grūtniecēm No
Kleitas Garums Grīdas Garums
Modeļa Numurs A03
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Izgriezums Mīļotā
Siluets Sirēna/Trompete
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kāzu Kleitu Audums Tills
izcelsmes vieta Ķīna
Vilciens Tiesa Vilcienu
Modes Elements backless
Iebūvēts Krūšturis
Atpakaļ Dizainu rāvējslēdzēju
Apdare Mežģīnes
Zīmola Nosaukums KapokBanyan
Faktisko Attēlu

Uzrakstīt recenziju

Sirēna Mežģīņu Kāzu Kleita Sleevelesss Vestidos de novia Vintage Mīļotā Kāzu Kleitas Sexy Backless Kāzu Kleitas

Sirēna Mežģīņu Kāzu Kleita Sleevelesss Vestidos de novia Vintage Mīļotā Kāzu Kleitas Sexy Backless Kāzu Kleitas

LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ 1 Izmērs un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita.Tātad, kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši attēla lielumu, jo to izmērs var atšķirties no jūsu valsts. 2. Ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, mērot kleitu, atstāt mums

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!