Kategorija

ERMAKOVA Eiropas Sveķu Ērgļa Statuja Feng Shui Bagātības Dzīvnieku Statuja Biroja Mājas Dzīvojamā Telpu Dekorēšana

Jauns

€34.23

€52.66

-34 %

Pieejams

Tagi: kukaiņu lamatas, dzīvojamā istaba rotā, feng shui statuetes, dekoru feng shui, sculptur, naudas koks, offic tabula, dekoru skulptūra, pixiu gredzens, stoo dzīvojamā istaba dekori.

Tēma: Eagle Statue Materiāls: Sveķiem, Izmēri: 19cm*12cm*25.5 cm/7.4"x4.7"x9.9" Krāsu: Kā bildē redzams Iepakota iekļauts: 1 x Ērgļa Statuja Funkcijas: 1. Tas ir izgatavots no vides sveķu materiāls; 2. Tas ir viens no populārākajiem veidiem rokdarbu mūsdienās.Salīdzinājumā ar dārgu kolekcijas, tas šķiet vienkāršs un tīrs .Gluži pretēji, tā ir ieguvusi labu patērētājiem.Tas var uzlabot mājas,biroja u.c.stils un garšu mājās labi; 3. Liels jaunas īpašnieces,kāzu,Dzimšanas dienu,Ziemassvētki,Jogas studija, utt .kā klāt; 4. Iepakojums: polyfoam un burbulis maisā, lai aizsargātu tos labi. 1. Piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības pasūtījumiem ir atbalstīts.Vairumtirdzniecības pasūtījumiem: lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.Piliens kuģniecības pasūtījumi: lūdzu, lūdzu, atstāt piezīmes kritums piegāde pirkumiem no jūsu pasūtījumu,tāpēc mūsu colleauge varēja redzēt, ka un nebūs iekļauta rēķinā, un mūsu veikalā informāciju utt.. 2. Kā es varu darīt, ja šīs preces ir salauzta vai bojāta, vai mazāk, vai man tas nepatīk?Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms rakstīt pārskatīšanu vai atverot strīdu.Mēs varētu atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu vienumu, lai jūs. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Tas ir pamatnodokļa iedzīvotāju maksāt nodokļus saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.Lūdzu, maksā muitas nodokli saskaņā ar vietējo politiku.Paldies!

Citi mājas dekorēšanas piederumi,mājas dekoru
Stils Eiropa
Zīmola Nosaukums Ermakova
Materiāls Ērglis statuetes,Ērgļa Statuja
Tēma Dzīvnieku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Virsmas tehnoloģija Krāsošana, Krāsas, zīmēšanas, Krāsu apdare

Uzrakstīt recenziju

ERMAKOVA Eiropas Sveķu Ērgļa Statuja Feng Shui Bagātības Dzīvnieku Statuja Biroja Mājas Dzīvojamā Telpu Dekorēšana

ERMAKOVA Eiropas Sveķu Ērgļa Statuja Feng Shui Bagātības Dzīvnieku Statuja Biroja Mājas Dzīvojamā Telpu Dekorēšana

Tēma: Eagle Statue Materiāls: Sveķiem, Izmēri: 19cm*12cm*25.5 cm/7.4 x4.7 x9.9 Krāsu: Kā bildē redzams Iepakota iekļauts: 1 x Ērgļa Statuja Funkcijas: 1. Tas ir izgatavots no vides sveķu materiāls; 2. Tas ir viens no populārākajiem veidiem rokdarbu mūsdienās.Salīdzinājumā ar dārgu

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!