Kategorija

Maksājumu Saiti daļas, mēs neesam augšupielādēt

Jauns

€161.24

Pieejams

Tagi: koksnes griešanas mirst pūce, xeon e5 2650 v3 combo, dzimums piederumi, vibro, uzlīmes auto monstre, zīda šalle frizūras, xs max kalp kare gadījumā, gobelēns zvaigžņota nakts, rezerves daļas hilux vigo, m3 titāna skrūves, uk.

Lūdzu, sazinieties ar mums:

1. Ja jums ir nepieciešams apvienot piegāde ar Express (EMS, FedEx, UPS).Mēs jums atrast zemāko cenu jums!

2. Ja jūs esat atkārtoti pārdevēji vajadzībām drop shipping.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko servisu un vairāk dalīties kvalitātes modes preces ar saviem klientiem!Mēs nevarēsim atklāt kādu no mūsu informāciju, tikai savā vārdā.

Shipping Noteikumi

1. VISPASAULES PIEGĀDE.

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriež Termins

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas ir atšķirīga no tās apraksts.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Spriegums 110V
Modeļa Numurs TJPARTS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums TJPARTS

Uzrakstīt recenziju

Maksājumu Saiti daļas, mēs neesam augšupielādēt

Maksājumu Saiti daļas, mēs neesam augšupielādēt

Lūdzu, sazinieties ar mums: 1. Ja jums ir nepieciešams apvienot piegāde ar Express (EMS, FedEx, UPS).Mēs jums atrast zemāko cenu jums! 2. Ja jūs esat atkārtoti pārdevēji vajadzībām drop shipping.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko servisu un vairāk dalīties

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!