Kategorija

Elektriskā Nezāļu Deglis Dārza Rīku Nezāļu Killer Siltuma Ravēšana Stick

Jauns

€28.47

€35.59

-20 %

Pieejams

Tagi: zāle noņemt, nosūcējs, nezāļu, dārza nezāļu, siltuma weeder, thc nezāļu, zāliena apgriešanas mašīna, elektriskā weeder, weeder, dārza instruments nezāļu, smidzinātājs nezāļu.

Apraksts:

1. Profesionālās ravēšana: Šis produkts izmanto profesionālas tehnoloģijas, maksimālo liesmas temperatūra var sasniegt 650 °C, var ātri un efektīvi novērstu nezāles starp bruģēšana, dārzu un piebraucamie ceļi.

2. Augsta Efektivitāte: nezāļu deglis apvieno ultra-augstas 2000W un 230V sniegumu, ļaujot temperatūrā līdz 650 ° C un ātru nezāļu removal.By apvienojot piederumi, jūsu darbs būs ļoti efektīvs.

3. Droša Lietošana:Salīdzinājumā ar tradicionālo nezāļu degļi, šis produkts nav nepieciešams, lai izmantot to ar dabas gāzi, bet izmanto elektrību, lai padarītu to efektīvāku un drošāku.

4. Vides aizsardzība: Šis produkts darbojas videi draudzīgā veidā.To darbina ar elektrību, un nav atklātas liesmas.Tas nav ražot toksiskas un bīstamas vielas un gāzes.Videi draudzīgas, to nevar radīt kaitējumu cilvēka organismam.

5. Viegli lietojams: ierīce ir viegli darboties un darbojas labi.Nezāļu deglis ir ergonomiski izstrādāti un rokturi ir viegli saķeri, padarot to neērti ilgstoši izmantot.Šis herbicīds ir kompakts un novatorisks dizains ar noņemamu rokturi ērtai uzglabāšanai.

Funkcijas:

1. Nezāļu deglis ir elektriskās piedziņas, ar enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi.Tas nerada atklātu liesmu, lai samazinātu riska potenciālu ugunsgrēki.Tas nav ražot toksiskas un kaitīgas vielas un gāzes, un nerada kaitējumu cilvēka organismā.

2. Nezāļu deglis apvieno super 2000W un 230V veiktspēju, kas ļauj temperatūrā līdz 650Ã?°C un ātri remov nezāles.

3. Ar papildu garš uzgalis, tas sniedz koncentrētu siltumu, lai efektīvi novērstu nezāles.Kompakts un inovatīvu dizainu, noņemams rokturis lai viegli uzglabāšanas un iebūvētu ievelkamu stāvēt.

Specifikācijas:

Tips: Nezāļu Deglis

Jauda: elektriskā

230V/50Hz , 2000W

Minimālā temperatūra: 60Ã"Æ'üÅ'550L/min

Maksimālā temperatūra: 650Ã"Æ'üÅ'550L/min

CertificatesüšGS CE, EMC ROHS

Plug: ES

Krāsa: sarkana

Paketi, Ieskaitot:

1 * Nezāļu Deglis

Piliens kuģniecība Atbalsts
Veids Nezāļu Deglis
DIY Piederumi Kokapstrāde
Zīmola Nosaukums VAHIGCY
Jauda elektriskā
Modeļa Numurs motorzāģu ķēžu asināmais

Uzrakstīt recenziju

Elektriskā Nezāļu Deglis Dārza Rīku Nezāļu Killer Siltuma Ravēšana Stick

Elektriskā Nezāļu Deglis Dārza Rīku Nezāļu Killer Siltuma Ravēšana Stick

Apraksts: 1. Profesionālās ravēšana: Šis produkts izmanto profesionālas tehnoloģijas, maksimālo liesmas temperatūra var sasniegt 650 °C, var ātri un efektīvi novērstu nezāles starp bruģēšana, dārzu un piebraucamie ceļi. 2. Augsta Efektivitāte: nezāļu deglis

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!