Kategorija

Willgallop R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sirds, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes IOS/Android

Jauns

€11.79

€20.69

-43 %

Pieejams

Tagi: tālrunis ūdensizturīgs, smartwatch, smartwatch vīriešu huawei, dt88 pro smartwatch, vīrieši smart skatīties, p8 smart skatīties, aproce smart, ip68 smart skatīties, hs6620d smart skatīties, smartch skatīties.

Willgallop R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sirds, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes IOS/Android

Palaist Ātrums - IP68 Ūdensnecaurlaidīga + Sirdsdarbības + Fitnesa Tracker Smart Skatīties Vērtība Karalis

Q1: Kas tālruņiem ir šo skatīties saderīgs ar ?A1: Tā ir saderīga ar IOS 8.0 un augstāka, Android 5.0 un iepriekš Q2: Vai šis skatīties show push paziņojumus?whatsapp,e-pasta, facebook.A2: Jā.un Atbalsta Wechat ,Skype,linkedin,Twitter,Výber,līnijas .jūs varat Izlasīt ziņas saturu.Q3: vai es Varu valkāt skatīties peldēties un veikt dušā ?A3: Jūs varat valkāt to peldēt ,tas ir ūdensizturīgs, bet nevar valkāt, lai dušā, karstā ūdens nāk ar tvaiku,un tā būs destory skatīties!Q4: Atbalsts Bluetooth zvana?A4: Ne.bet atbalstu, atgādinājumi, zvanu un SMS atgādinājumus Q5: Uzlādes laiks un lietošanas laiku A5: Uzlādes laiks: apmēram 2hour Lietošanas laiks: Aptuveni 7~10 dienām(Atkarībā no tā, kā tā tiek izmantota) Gaidīšanas laiks:Apmēram 15~25 dienas 6. Jautājums: Kā, lai savienotu mobilo tālruni?

A6: Meklēt app "Lefun Veselību" un lejupielādēt to.Vai lietot mobilo pārlūku, skenēt QR kodu ekspluatācijas instrukcijā.Ieslēdziet tālrunī Bluetooth funkciju (tas ir svarīgi).Pēc tam atveriet lietojumprogrammu.Meklēt, skatīties lietotņu un savienojumu.

Izsmalcinātu izskatu, high-end atmosfēru un augstas kvalitātes, ļaujiet jūs nodot to uz leju, rūdīts stikls materiālu, skrāpējumiem un nodilumu vairāk cieta.

Sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens, asins skābekļa uzraudzība

Izsmalcinātu izskatu, high-end atmosfēru un augstas kvalitātes, ļaujiet jūs nodot to uz leju, rūdīts stikls materiālu, skrāpējumiem un nodilumu vairāk cieta.

Sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens, asins skābekļa uzraudzība

Sirds ritma monitoringu reālajā laikā

IP68 ūdensnecaurlaidīga, ikdienas roku mazgāšanai, bez raizēm par lietus (piezīme: nepieskarieties karstā ūdens)

Informāciju atgādinājums

180mAh augstas ietilpības polimēru akumulators-līdz 30 dienām gaidīšanas, vairāk kā desmit dienas bateriju dzīvi.

Izmantot aktuāru, jaunu uzdevumu algoritmu, precīzāku datu vākšanu, monitors īstenot darbības un analizētu kaloriju patēriņš visu laiku.

Vairākiem sporta veidiem

Miega uzraudzību, kontrolēt savu miega laiku un kvalitāti reālajā laikā, ierakstīt savu dziļa miega, kad jūs aizmiegat, un ieraksta datus, lai jūs

izprast kvalitātes veselīga miega un veikt uzlabojumus.

Vairākiem sporta veidiem -

piezīme

Ø reklāmas un šaušanas gaismas ietekmē krāsa produkta attēlam ir tikai informatīva nozīme, un saņēma produkts ir noteicošais.

Ø Lūdzu, lejupielādējiet PROGRAMMU pirms lietošanas un apstiprinātu Bluetooth savienojumu ar jūsu mobilo telefonu, tā, lai tā būtu nevainojami saderīgs ar jūsu mobilo tālruni.

Ø Mums izvēlēties Asun.lv oficiālais loģistika, cik vien iespējams.Sakarā ar dažādu darba efektivitāti loģistikas un transporta dažādās valstīs, tas var aizņemt ilgu laiku, lai sniedz iepakojuma jums.Ja jūs varat saņemt jūsu pacietību un sapratni, būsim ļoti pateicīgi.

Ø funkcijas sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens, asins un asins skābekļa monitors ir tikai atsaucēm un nevar tikt izmantoti medicīniskos nolūkos.Sakarā ar atklāšanas principu smart skatīties, kas saistītas ar gaismas), vērtību, tiks parādīti pat tad, ja nav kontakta ar ķermeni, kas ir normāla parādība, ierīces.

Ø varat valkāt to, nomazgājiet rokas un seju, (IP67 waterproof pulksteņi nevar izmantot zem ūdens.IP68 pulksteņi nav iespējams izmantot zem ūdens, lai iegūtu vairāk nekā 1 metrs, lietošanas laikā nevajadzētu pārsniegt 1 stundu, un pogas nevar izmantot zem ūdens) Visi pulksteņi nav Tas atbalstīta niršanas un nevar tikt izmantota karstā ūdens.

Ø Lūdzu, izlasiet pirms lietošanas rūpīgi skatīties (ļoti svarīgi)

Ø Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Klientiem

Ø es Varu baudīt atlaidi?

Mūsu pasūtījuma informācija liecina, labākā cena, ko mēs varam piedāvāt, tādēļ, ja jūs pērkat ar sevi, jūs saņemsiet labāko cenu.Ja jūsu pasūtījuma daudzums pārsniedz 10, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma, varbūt mēs varam palīdzēt jums ietaupīt piegādes izmaksas.

Ø Ja to var nosūtīt?

Pēc produkta pārbaude ir pabeigta, mēs nosūtīsim produktu pēc iespējas ātrāk, lūdzu, esiet pacietīgi.

Ja jums šķiet, ka "apstrādes laiks" ir 3 dienas vai mazāk, tas nozīmē, ka produkts ir vienmēr sastāva un lietošanas var nosūtīt 1 līdz 2 darba dienu laikā.

Ja jums šķiet, ka "apstrādes laiks" ir 7 dienas, tas nozīmē, ka inventarizācija produkts ir zems, un jūs varat sūtīt iepakojumā 3-5 darba dienu laikā

Pēc tam, kad jūs pabeigt pasūtījuma apmaksu, mēs pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu pēc iespējas ātrāk, un sākt gatavoties loģistika, gaida jūs saņemat labāko dāvanu!

ROM <128 MB
Atpakaļskata Kamera NAV
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Saderība Visi Saderīgie
SIM Karte Pieejama No
Sistēma ios
Mehānisms
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Grupa Noņemams
Displeja Izmērs 1.3 collas
Veids Uz Rokas
Akumulatora kapacitāte 120-180mAh
Vairāki Zvani No
Funkcijas Fitnesa Tracker
Zīmola Nosaukums Willgallop
Noņemams Akumulators No
APP Lejupielāde Pieejama
Tīkla Režīms NAV
Band Materiāls Silikagēls
GPS No
Ekrāna Forma Kvadrātveida
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Sporta
Valodas angļu
Rezolūcija 240*240px

Uzrakstīt recenziju

Willgallop R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sirds, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes IOS/Android

Willgallop R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sirds, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes IOS/Android

Willgallop R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sirds, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes IOS/Android Palaist Ātrums - IP68 Ūdensnecaurlaidīga + Sirdsdarbības + Fitnesa Tracker Smart Skatīties Vērtība Karalis Q1: Kas tālruņiem ir šo skatīties

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!