Kategorija

Xiaomi Mijia Mini Projektoru, Portatīvo DLP 1920*1080 Atbalsta 4K Video WIFI Proyector LED Projektoru TV Full HD Mājas kinozālēm

Jauns

€379.96

€480.97

-21 %

Pieejams

Tagi: mājas, oficiālais xiaomi, android kaste, mini projektoru, projektors, mi tv, wzatco, smart tv, mijia xiaomi, beamer.

Tas ir Ķīniešu valodā.atbalstu Ķīniešu un angļu valodā .Noklusējuma Ķīniešu, kad jūs saņēmāt projektoru lūdzu mainīt valodu pirmais.lūdzu, apstipriniet, ka tas noteikti pirms pasūtījuma.

1920*1080 izšķirtspēja Full HD, Atbalsta 2K / 4K video

500 ANSI Lūmeni lef jūsu acu ērtāku, labāku efektu tumšās vidēs

Atbalsta HDR10 / 2.4 G / 5G divjoslu Wifi / Android 6.0

Piezīme:

Mēs atvērt lodziņu, ieslēdziet projektoru pārbaudīt un testēt, lai novērstu rūpnīcas defektus.Ņemot vērā drošības starptautisko transportu, mums būs jāņem ārā sausās baterijas tālvadības pults, lai šo paketi jūs saņemat nav iekļauti sausajām baterijām, un jums ir nepieciešams, lai nopirktu to, ko pats.Par 3D funkciju, ne visiem brilles ir piemērotas attiecībā uz šo mašīnu.3D funkcija mašīna nav ļoti stabila.ja jūs ļoti satrauc 3D funkcijas, mēs iesakām jums, lai citi projektoru.lūdzu, pārbaudiet šo pirms pasūtījuma.ja jums prātā.lūdzu, nav jāmaksā vai sazinieties ar mums, pirms maksājumu.paldies.

Atbalsta HDR10

Izmantojot HDR10 high dynamic range video dekodēšana, kontrastu starp gaismu un ēnu ir skaidrāks, ziņas, kas ir bagātāki, objektus, kas ir vairāk reāla, un dot jums bagātāku līmeņa vizuālā pieredze.

Četru kanālu LED RGB+BP

Salīdzinājumā ar tradicionālo trīs veidu LED projekcijas, zilās gaismas ceļš ir pievienot, spilgtums ir palielināts par vairāk nekā 20%, un vidējais spilgtums sasniedz 500 ANSI lūmenu (augsta spilgtuma režīms).

Ar Osram LED, NTSC ir gammu vairāk nekā 85%, un plašāku gammu rada vairāk reālās krāsas.

1080P Izšķirtspēju

1920 * 1080 full HD attēla izšķirtspēju, vairāk saderīgs ar 4K izšķirtspēju augšu atskaņošanu.

Jaunās paaudzes DMD šķeldas, kas ražotas ar Texas instruments Amerikas savienotajās Valstīs, ir atbalstīts.Miljoniem DMD atstarojošs lēcas ir patstāvīgi tikt pie frekvences 166,600 reizes sekundē.

Difūziem Pārdomas Attēlu

Princips difūzā atstarošana ir izmantot attēlu, kas ir atšķirīga no tiešas gaismas tradicionālie LCD TV.Plānotās ienāk gaisma cilvēka acij ar difūzu pārdomām.

Tas nav viegli izraisīt acu nogurumu, un vairāk rūpētos par bērniem un pusmūža un vecāka gadagājuma redzes asums.

Bluetooth Ieejas un Izejas

Ne tikai projektoru, bet arī Bluetooth skaļruni.

Integrēto skaļruni, super-garu vadu, integrētu skaļruni, super-garu vadu, augstas jutības skaļrunis.

Ar integrētu skaļruni un super-ilgi diriģents ir apvienoti, lai padarītu trokšņa līmenis, bagāta un maiga.Tajā pašā laikā, tas iegremdēšanās līdz 90 Hz, pie zemām frekvencēm.Salīdzinot ar kopējo projekcijas produktus, tas ir vairāk bass pieredze zemākajā diapazonā no 150-200 Hz, pie zemām frekvencēm.

1.2:1 projekcijas attiecība,

Projekcijas attiecība-1,2:1 var viegli projekta 40-200 collas milzīgs ekrāns, regulējot attālumu.

Tas ir labāk, skatīties filmas, klausīties koncertus un spēlēt spēles.

Dolby un DTS Dekodēšanas

Dual-channel virtual surround stereo izmanto, lai atbalstītu Dolby un DTS dekodēšanas.Balss uzlabošanas un virtual surround tekstūra, justies brīnišķīgi skaņu.

Mazs Izmērs, viegli pārnēsājams

Izsmalcinātu fizelāžas, audumi priekšā, 1.3 KG svars, viegli uzskaites

Pilnībā noslēgts optiskā sistēma

Dizains pilnībā noslēgts optiskā sistēma var efektīvi novērstu putekļu iekļūšanu iekšpusē optisko iekārtu.Garantija attēla kvalitāti un pagarina optiskās mašīnas kalpošanas laiku.

30000 Stundas Ilgs Spuldzes Kalpošanas Laiks

LED gaismas augstāku vides aizsardzības līmeni, 500 ANSI Lūmeni, kurus var izmantot dienas laikā.

Amlogic T968-H Procesors

Šī ir augstas veiktspējas TV mikroshēmas, ko izmanto Prosa TV un Prosa TV 4 cena 10 000 juaņas.

Attēlu apstrāde ir labāk nekā parastās projekcijas mikroshēmas.Tā atbalsta liela mēroga programmatūras darbībai, un sniedz jums daudz patīkamu filmu pieredzi.

Autofokusu, Kad Ieslēgt

Aprīkots ar ļoti jutīgu kameru, tā var efektīvi uzlabot precizitāti, automātiskā fokusēšana, nodrošina skaidru un asu attēlu, un atbalsta elektriskā koncentrējoties.

Kā nomainīt valodu?

Piezīme: Sakarā ar projektoru ar nelielu izmēru, bet ar augstu spilgtumu.tātad, kad projektora darbu, ka būs troksnis, bet tas ir normas robežās.lūdzu, ņemot vērā, skaidri pirms pasūtījuma.

Modelis Xiaomi Mijia Projektors (Jaunatnes versija) Projektora Izmērs 115mm x 150mm x 150mm Trapeces Korekcija: Vertikālā trapeces korekcija, Enerģijas patēriņš Ieejas spriegums 19V DC elektroenerģijas patēriņš Gaidstāves režīmā Displeja Tehnoloģija 0.33 "DMD Gaismas Avota Tehnoloģija LED Izšķirtspēja 1920*1080 Full HD Projekcijas Attiecība (TR) 1.2:1 Projekcijas ekrāna izmērs 40"-200" Ieteicams ekrāna izmērs 60"-120" CPU Amlogic T968-H RAM+ROM RAM2GB DDR3+8 GB eMMC Operētājsistēmas MIUI TV Dinamisku Attēlu, HDR Atbalsts Wifi 2.4 G / 5G) Projektora Svars 1.3 kg Spilgtums 500 ANSI Lūmeni

1. Projektors *1

2. Tālvadības pults *1

CPU Amlogic T968-H
Izmantošana Mājas
Tālummaiņa UZMANĪBU
Ansi Lumeni 500
Projektora Izmērs 115*150*150
Dinamisks Attēlu Atbalsta HDR 10
Trapeces Korekcija Manuālās Korekcijas
Portatīvie
Modeļa Numurs Xiaomi mijia jaunatnes versija
Projekcijas Tehnoloģiju DLP
Gaismas Avots led
Versija Ķīniešu versija atbalsta angļu
RAM+ ROM 2GB DDR3 + 8 GB eMMC
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Prognozēts Dimensija 30-200 collas
Operētājsistēmas MIUI TV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ekrāna Skala 16
Mājas Kinozāles Projektors
Projekciju Režīmā Spogulis Attēlu
Ieejas spriegums 19V DC
Wifi 2.4 G / 5G
Sistēma Android
Optiskā Izšķirtspēja 1920x1080dpi
Displeja Tehnika 0.33"DMD
Gaidīšanas Jauda <0,5 w
Veids 3D
Garantijas Laiks 1 Gads
Projektora Svars 1.3 KG
Sertifikācija CE
Projekcijas Attiecība (TR) 1.2
Enerģijas atkritumi <65W Maks.

Uzrakstīt recenziju

Xiaomi Mijia Mini Projektoru, Portatīvo DLP 1920*1080 Atbalsta 4K Video WIFI Proyector LED Projektoru TV Full HD Mājas kinozālēm

Xiaomi Mijia Mini Projektoru, Portatīvo DLP 1920*1080 Atbalsta 4K Video WIFI Proyector LED Projektoru TV Full HD Mājas kinozālēm

Tas ir Ķīniešu valodā.atbalstu Ķīniešu un angļu valodā .Noklusējuma Ķīniešu, kad jūs saņēmāt projektoru lūdzu mainīt valodu pirmais.lūdzu, apstipriniet, ka tas noteikti pirms pasūtījuma. 1920*1080 izšķirtspēja Full HD, Atbalsta 2K / 4K video 500 ANSI Lūmeni

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!