Kategorija

DFORCE 2020 " JAUNĀ 3D TOUCH sensors Bezmaksas Piegāde Auto GULTA Nolīdzināšana Sensors BL AUTO touch sensors anet A8 tevo reprap mk8 i3

Jauns

€11.40

€17.53

-34 %

Pieejams

Tagi: auto gultas līmenī, bl touch sensors, presēt anet a6, akumulatoru fli, anet jaunināt, padarīt 3, anet a6 jauda, bltouch 3d touch sensors, a1 touch, hotend mk8.

***-***

Cienījamais klients: Ja jums ir kādi jautājumi par izmantojot šo metodi, lūdzu, skatiet saites.

https://drive.google.com/file/d/0B_lX6Bwizwk0RzFhTTF2dHhSems/view?usp=sharing

3D Printeri Auto Nolīdzināšana Sensors Auto Nolīdzināšana tests 1

3D Printeri Touch Uzturēšanas Video: Anet 3D printera pamācību: https://www.youtube.com/watch?v=6aofhlAooUE https://www.youtube.com/watch?v=WWDkZtWwd6I

Rezerves daļas - tikai gadījumā, ja kaut kas notiek 1 X 5Pin Taisni Pin

2 X Skrūves & Riekstu & Mazgātājs

1 X 80CM Pagarinājuma vadus Sveiki, dārgie klienti, jo XYZ ass 3D printeri kustībā", kas ražos neliela trīce, dažādām 3D printerus, jo kvalitātes līmenis, pakāpe, kratot ir atšķirīgs.Rezultāts būs galīgie dati par 3D TOUCH sensoru.Dati, ko mēs piedāvājam.Tas tika testēts uz D300 modeļa mašīnu uz DFORCE 3D printeri.

Uzlabot paziņojums: 3D TOUCH SENSORU, tiks modernizētas, lai jaunāko versiju par gada 1. janvāra līdz 2020. gadam .Iecirkņa valde tika pārveidota, un sensora adatu tika mainīts uz caurspīdīgu krāsu.Jaunās versijas sensori var nedaudz atšķirties no fotogrāfijas. 3D Printeri TOUCH ir auto nolīdzināšana sensors 3D Printeri, kas var precīzi izmērīt slīpums jūsu drukas virsmas.Tas var ievērojami uzlabotu drukāšanas precizitāte sava 3D Printera.

Funkcijas vienkārša,gudra un precīzi.Tas varētu strādāt ar gandrīz jebkura veida gultas materiālu,piemēram, brilles, meži,metāli un tā tālāk.

Galvenās funkcijas un kontroli 3D printeri touch ir tāds pats kā lielākā daļa auto gulta nolīdzināšana sensori, kas sastāv no RC servo un mikro slēdzis,tādējādi,3D printeri touch var izmantot uz gandrīz katru 3D printera kontroles padomē.

Izmantojot pakāpeniski izstrādājis solenoīda un zāle sensoru,Tas var integrēt augstas precizitātes tādā vienkāršā struktūrā.Lai padarītu to lietotājiem draudzīgāku un lai jums daudz patīkamu drukāšanas pieredzi mēs pievienot daudz gudru funkciju, piemēram, self-tests,viltus trauksmes,signāla atlaidiet un testa režīmā M119.

Velkot/stumšanas grūti uz push-pin var sabojāt Touch sensorand padarītu to mazāk precīza.

Noteikt push-pin ar bloķēšanas krāsas pēc salikt vai pielāgošana kodols.

Neizņemiet vai deformēt elastīga materiāla, kas ir piestiprināti pie push-pin. •Maksājumu Metodi, Ja jums ir jebkādas problēmas ar maksājumiem,lūdzu, sazinieties ar mums. •Kvalitātes Garantija 1.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas problēmas ar kvalitāti. 2.90 Dienas kvalitātes garantija. •Atsauksmes Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pateicamies par jūsu pozitīvu atsauksmi, ja jums ir statisfy ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs jums atrisināt jebkuru problēmu, 24hous.

Modeļa Numurs TL-TOUCH
Vienuma Tips Auto Self-Leveling Sensors
Zīmola Nosaukums DFORCE

Uzrakstīt recenziju

DFORCE 2020

DFORCE 2020 " JAUNĀ 3D TOUCH sensors Bezmaksas Piegāde Auto GULTA Nolīdzināšana Sensors BL AUTO touch sensors anet A8 tevo reprap mk8 i3

***-*** Cienījamais klients: Ja jums ir kādi jautājumi par izmantojot šo metodi, lūdzu, skatiet saites. https://drive.google.com/file/d/0B_lX6Bwizwk0RzFhTTF2dHhSems/view?usp=sharing 3D Printeri Auto Nolīdzināšana Sensors Auto Nolīdzināšana tests 1 3D Printeri

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!