Kategorija

Paplātes Dekoratīvās Vienkārša Retro Roku Darbs Rotangpalmas Sadzīves Laukumā Uzglabāšanas Paliktnis Rotangpalmas Paplāte Darbvirsmas Organizators

Jauns

€27.46

€36.61

-24 %

Pieejams

Tagi: paplāte, rene kārklu, saliekami koka paplāte, supla rattan plāksnes, rene dekoratīvā vāze, trauku lāpstiņa, dekoru reņu, paplātes dekoratīvās rosegold, vintage metāla pelēks reņu, grozs rotangpalmas.

1. Tīrs roku darbs,izmantojot videi draudzīgu un zaļu dabas materiāliem,padara to izturīgu un ekonomikas,izskatās, grunge un lauku.

2. Tā ir lieliska dekorēšanas jūsu mājās tabletop,countertop un zemniecisks stils mēbeles,padarīt mājas dzīvi augstu garšu.

3. Sakarā: Tas attiecas uz visur,piemēram, kafijas galda,restorāns,mājas virtuve,maizes, kafijas bārs,biroja tējas istaba countertop,puse,, iekštelpās,ārpus telpām,ēdamistaba,viesistaba,vannas istaba, utt.

4. Lielisks displejs un kalpot augļi,maize loafs,konfektes un citus konditorejas izstrādājumus,lielisks organizēt sīkumiem.

5. Ideāli piemērots saimniecībā ,orgnizing losjons,dvielis,ziepes vai ātri bojājošos pārtikas objektus, piemēram, āboli,bumbieri,tomāti un apelsīni,utt.

krāsa: balta/koka krāsa

Materiāls: rotangpalma

izmērs: L: 45x35x8cm/S: 41x28x4cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Rotangpalmas Uzglabāšanas paliktnis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Vairumtirdzniecības klientu,mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenas un bezmaksas ekspress piegāde (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuriem piegādes laiks ir aptuveni 3-7 dienas (Izņemot attālos rajonos).

Lai piliens kuģniecības klientu,mēs nosūtīsim preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs likt jebkuru mūsu informācijas paketi.

Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu uz šo vietni, jūsu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs varam jums palīdzēt to pagarināt .Lai jūsu naudas nebūs mūsu kontā.Centīsimies mūsu labāko, lai sekotu jūsu sūtījumu līdz brīdim, kad jūs to saņem.

krāsa balta/ koka krāsa
Materiāls Rattan
Izmantošana Dažādi
Stils Mūsdienu
Iezīme Noliktavā
Izmērs 45x35x8cm
3. Godu Tas attiecas uz visur,piemēram, kafijas galda,restorāns,mājas virtuve,
Modeļa Numurs Rotangpalmas Uzglabāšanas Paliktnis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Paplātes Uzglabāšana

Uzrakstīt recenziju

Paplātes Dekoratīvās Vienkārša Retro Roku Darbs Rotangpalmas Sadzīves Laukumā Uzglabāšanas Paliktnis Rotangpalmas Paplāte Darbvirsmas Organizators

Paplātes Dekoratīvās Vienkārša Retro Roku Darbs Rotangpalmas Sadzīves Laukumā Uzglabāšanas Paliktnis Rotangpalmas Paplāte Darbvirsmas Organizators

1. Tīrs roku darbs,izmantojot videi draudzīgu un zaļu dabas materiāliem,padara to izturīgu un ekonomikas,izskatās, grunge un lauku. 2. Tā ir lieliska dekorēšanas jūsu mājās tabletop,countertop un zemniecisks stils mēbeles,padarīt mājas dzīvi augstu garšu. 3. Sakarā:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!