Kategorija

Plus Izmērs S-5XL Sexy Sievietes Bodycon Mini Kleita no Lateksa, bez Piedurknēm Pārsējs Melna Mākslīgās Ādas Slim Kostīms Puse Bodysuit Clubwear

Jauns

€21.24

Pieejams

Tagi: 5xl ādas, kleita pu, clubwear sievietēm, 6xl lateksa, 4xl lateksa, clubwear sieviete, bodi lateksa, lateksa uzvalks, ādas kleita, Lateksa.

Laipni lūgti Mūsu veikalā

Patīk jums iepirkšanos!

Lai katrs saprot dzīvi, es jums novēlu laimīgu laimīgu dzīvi seksa, mums ir daudz veidu, sexy produktus, lai jūs varētu izvēlēties, mūsu mērķis ir padarīt jūs esat Apmierināti.

Plus Izmērs S-5XL Sexy Sievietes Bodycon Mini Kleita no Lateksa, bez Piedurknēm Pārsējs Apakšveļa Mākslīgās Ādas Slim Kostīms Puse Bodysuit Clubwear

Ietver: 1 x Kostīms, Krāsa: Melna, Sarkana Izmēri: S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL

NEKUSTAMĀ FOTO

100% Labas kvalitātes!Zemāko Cenu!Laipni lūdzam Vairumtirdzniecības!Piliens Piegāde!Vairāk Produktus, Lūdzu, Noklikšķiniet :

Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlos.

Veikt nekustamā objektiem, kā stanard!Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.Paldies!

Salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies!

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma Asun.lv nepieciešams 12-24 stundas, lai pārbaudītu jūsu maksājumu, lūdzu, esiet pacietīgi.Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Katrs pasūtījums tiek nosūtīti 3~5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas (izņemot brīvdienu & no krājuma stāvokli).Mēs kuģis no objektus pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu .Jūs varat e-pastu man, vai ļaujiet man zināt tiešsaistē, ja jums ir nepieciešams, citām ātrāk express.Lūdzu, pajautājiet mums, lai pagarinātu laiku, ja jūs nevarat saņemt to piegādes laiku.Mēs kuģis vienumus uz jūsu adresi,Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi, ir tiesības un ir sasniedzami, pirms norēķināšanās.Vidējais piegādes laiks ir apmēram 15 līdz 35 dienām.Bet dažreiz tas aizņem ilgāku laiku, caur china post air mail (sakarā ar pasūtījuma jautājumu vai citas problēmas).

Kad jūs Saņemtu preces,Ja jūs esat apmierināts, ceru, ka jūs varētu mums dot visu piecu zvaigžņu atsauksmes

Ja ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,Mēs jums atrisināt

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad to saņem.Lūdzu, sazinieties ar mums, un atdod to 7 dienu laikā, nomainot vai naudu atpakaļ.Ja jūs atgrieztu preces, jums ir jāmaksā atpakaļ kravu.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.Ja vēlaties saņemt brāķa preces, mēs sniegs jums jaunu nomaiņa, kā savu nākamo pasūtījumu.Lūdzu, Ņemiet vērā: Mums neattiecas uz jebkuru preces bojājumu, pēc lietošanas rezultātā vai no ūdens bojājumus.Ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties pirmkārt, mēs atrisināt pieņemamā veidā.Paldies jau iepriekš par jūsu corporation .

Sazinieties ar mums, izmantojot Asun.lv's ziņojumu centrā.Sniegt pēc iespējas detalizētāk par šo problēmu jums ir.Atļauju atgriezto preci tiks izsniegta.Atgriezto preci, vienojoties, apmaiņu vai kompensāciju.Visu atpakaļ, kuģniecības izmaksas ir atbildīgs pircējs.

Ja man izdeva rīkojumu, vai jūs varētu sūtīt man uz objektu attēlus bez ūdenszīme?

-----Protams, Mēs varētu nosūtīt jums preci attēlus bez ūdenszīme, ja jūs vēlaties, bet jums ir, lai pastāstītu mums, ja izvietojot savu pasūtījumu.Jūs darīt drop shipping?

-----Jā, Mēs varētu darīt, dropshipping, lai visā pasaulē, lai jūs, vienkārši ielieciet savu klientu adrese veicot pasūtījumu.Vai es varu jaukt krāsas tajā pašā stilā preci?

-----Jā, parasti daudzi priekšmeti ir dažas dažādas krāsas.Tātad, ja jūs vēlaties, lai sajauktu dažādās krāsās, lūdzu, piezīmi, kuru krāsu vēlaties, kad izvietojot savu pasūtījumu.Ja ne, parasti mēs tikai sūtīt jums preci krāsās, kā redzams, kā jūs pasūtīt.Es nevaru atrast produktu, kas man ir nepieciešams jūsu veikalā, kā man vajadzētu darīt? ----- lūdzu, neuztraucieties.jo mums ir daudzi produkti nav uzskaitīt tos uz mājas lapā vēl.tātad jūs varat nosūtīt attēlu vai objektu kodu, lai mums, mēs sniegsim jums savu labāko pakalpojumu.

krāsa melna sarkana
Auduma Veids Broadcloth
Materiāls PVC
Stils Clubwear/Party/Bar
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Izmērs S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
Modeļa Numurs FQ3639
Zīmola Nosaukums Anerotic
Tēma Catwoman

Uzrakstīt recenziju

Plus Izmērs S-5XL Sexy Sievietes Bodycon Mini Kleita no Lateksa, bez Piedurknēm Pārsējs Melna Mākslīgās Ādas Slim Kostīms Puse Bodysuit Clubwear

Plus Izmērs S-5XL Sexy Sievietes Bodycon Mini Kleita no Lateksa, bez Piedurknēm Pārsējs Melna Mākslīgās Ādas Slim Kostīms Puse Bodysuit Clubwear

Laipni lūgti Mūsu veikalā Patīk jums iepirkšanos! Lai katrs saprot dzīvi, es jums novēlu laimīgu laimīgu dzīvi seksa, mums ir daudz veidu, sexy produktus, lai jūs varētu izvēlēties, mūsu mērķis ir padarīt jūs esat Apmierināti. Plus Izmērs S-5XL Sexy Sievietes

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!