Kategorija

LCD Digitālo Mikroskopu, 7 Collu 12 mp izšķirtspēja HD 2000X 10 + 1 LED nification, Uzlādējams Akumulators, Bērnu Mikroskops

Jauns

€90.01

€116.89

-22 %

Pieejams

Tagi: microscop trinokulara, mazo mikro kameru 4k, mikroskopa 2000 x, nikon olympus mikroskopu, medicīnas mikroskopu 3000x, led microscop, microscop bērns, trinokulara mikroskopu ar kameras hd, kamera microscop, eakins lcd mikroskopa.

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

1. Tur ir 11 LED gaismas no abām pusēm, kas var aizpildīt gaismas un veikt novērošanas skaidrāks.Daudzfunkcionāls: tālrunis remonts, PCB pārbaudes un lodēšanu, miniatūro pulksteni, pulksteņa remonts, embly līnijas, māksla un amatniecība, u.c.

2. Izvēlēties augstas kvalitātes materiāli, struktūra, kas ir spēcīga un nav viegli lauzt.Tā atbalsta display datorā, sn, kas padara novērošanas skaidrāks.Metāla virsma ir gaiša krāsa, maiga pieskāriena, un apakšējā neslīdošu pēdu spilventiņu padara novērošanas stabilāka.

3. Atbalsta sistēma: Windows, Vista, Win7 / 8/10, Mac 10.5 un augstāk.Valodas: Ķīniešu, Tradicionālās Ķīniešu, Japāņu, Angļu, Korejiešu, Franču, Itāļu, Vācu, Spāņu, Krievu.

4. Abi objektīvi ir viņu pašu mērķiem: Objektīvs nr.1 ar zemu enerģijas (500 x), piemērots plates apkopes un pārbaudes, drukas pārbaudes, identifikācijas jade un rotaslietas, utt.Objektīvs nr.2 ar augstu nification (2000x), piemērots novērošanas mikrobiem, iegriezumi, augu slimības un kaitēkļi, utt.

5. Funkcijas: Double LED gaismas avots, varat uzņemt attēlus vai video, atbalsta TF kartes uzglabāšanas, lielas ietilpības akumulatora, dubultu barošanas, pielāgoties vairāk ainas.

Krāsa: Melna

Materiāls: metāla

Izmērs: 275 x220x 160mm

Iepakojuma saturs:

1 mikroskopu x

2 x USB kabeļi

2 x Bioloģisko sadaļā

1 x tīrīšanas audums

1 x No. 1 lēca

1 x 2 objektīvs

1 x lifts turētājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Ir Smart Ierīces No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Palielinājuma Koeficients 1500X - 3000X
Teorija Metalurģijas Mikroskops
Zīmola Nosaukums HoldPeak
Modeļa Numurs Funkcijas
Materiāls Metāla
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

LCD Digitālo Mikroskopu, 7 Collu 12 mp izšķirtspēja HD 2000X 10 + 1 LED nification, Uzlādējams Akumulators, Bērnu Mikroskops

LCD Digitālo Mikroskopu, 7 Collu 12 mp izšķirtspēja HD 2000X 10 + 1 LED nification, Uzlādējams Akumulators, Bērnu Mikroskops

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums! 1. Tur ir 11 LED gaismas no abām pusēm, kas var aizpildīt gaismas un veikt novērošanas skaidrāks.Daudzfunkcionāls: tālrunis remonts, PCB pārbaudes un lodēšanu, miniatūro pulksteni, pulksteņa remonts,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!