Kategorija

20000Pcs/Pudele 9mm Kristāla Ūdens Lodes ieroču Piederumi Peintbola Bullet Rotaļlietas Multicolor Shotting Gēla Lodīšu Blasteru Zēniem Rotaļlietas

Jauns

€3.53

€4.42

-20 %

Pieejams

Tagi: ūdens gaisa pistoli, lode rotaļlietas, airsoft-a, gun, lielgabals orbeez, evangelion rei, airsoft m4, b pistoli, lielgabals metāla pistole, Beretta 92.

1. Daudzums: aptuveni 20,000 gabalu

2. Sajauc krāsas: jaukti ar vismaz 4 krāsas.

3. Krāsa: Zaļa & Sarkans un Dzeltens & Blue & Clear & Sajauc krāsas

4. Pēc iemērc ūdenī uz 3~5 stundas, tās Diametrs būs: 9~11mm

5. Funkcija: Nav izbalināt,Nav Toksisks,100% Bioloģiski sadalās,nedegoša.Lielisks mācību līdzeklis,kids ir aizņemts par stundām,jautri eksperimentēt Daudz izmanto dekorēšana kāzām, dušas, centerpieces Ideāli piemērots mājas dekoru, amatniecība, ziedu departamentu un vairāk!

6. Dažreiz izmērs šie aug bumbiņas " būs nedaudz atšķiras,pls dont prātā,paldies! 7. Kā padarīt paintballs: Katrs 200 gabali paintballs ar 180ml ūdens.Ielieciet peintbola ūdenī apmēram 3-5 stundas.Laipni Atgādinājums : lodes ir pārāk mazs, tā pat 45,000 gabalu izskatās mazliet.Jūs varat rēķināties ar sevi, vai nodot visas lodes ūdenī 3-5 stundu laikā.Tad jūs zināt, tas ir vairāk nekā 45 000 gabaliem.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes tikai atkarīgs no pirmā acu uzmetiena.Paldies!

Brīdinājums : 1.Sūkšanas kristāla elastīgu ir augsta pietūkums priekšmetus aizliegts bāzt mutē, lai neradītu kaitējumu. 2.Lūdzu, lietot pieaugušo uzraudzībā. 3.Neglabājiet paintballs aukstā vietā. 4.Nav atvašu pie acīm.

1. Lai jūs būtu apmierināti un laimīgi ir mūsu uzdevums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs atstāt neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Lūdzu, neatveriet strīdu.

3. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

1.Lielākā daļa no mūsu produktiem ir bezmaksas piegāde.Daļa no attālā valstī ir nepieciešams maksāt nelielu daudzumu piegāde

2.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta.

3. Ja jūs, lai mazāk nekā $5 mums tiks nosūtīts paketes Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus.to var tikai trasē ķīnā, ja jūs vēlaties izsekot lūdzu, izvēlies, Ķīna Post Aair Pastu.

4. Kuģniecības izmaksas neietver visus importa nodokļus.

5. Ja dažas problēmas cēloni jūsu sūtījumu aizkavēšanos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes datums jums, nevis atvērt strīdu.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

1. Ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu par manu produktu.Lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim labāko cenu.

2. Ja jūs dropshipping.Lūdzu, izmantojiet savu klientu informācijas un adrese, uz vietu secību.

Iezīme 2 rotaļlietas zēniem
Funkcija 8 Ūdens Lodi Rotaļu Pistoli
Svītrkods No
Funkcija 6 Kristāla dubļu Kristāla augsnes
Zīmola Nosaukums Miuioee
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs Ūdens lodi
Funkcija 3 1 Pudele & 20000Pcs ūdens lodi
Brīdinājums Nē eatting
Materiāls EVA
Funkcija 9 Rotaļu pistoli bērniem
Līdzeklis 1 Rotaļu pistoli piederumi
Veids Ūdens Pistole
Vecums 8-11 Gadi
Funkcija 7 Lielgabals Rotaļlieta bērniem
Funkcijas Mini
4. funkciju Āra ieroci rotaļlietas zēniem
Funkcija 5 Ieroču Piederumi

Uzrakstīt recenziju

20000Pcs/Pudele 9mm Kristāla Ūdens Lodes ieroču Piederumi Peintbola Bullet Rotaļlietas Multicolor Shotting Gēla Lodīšu Blasteru Zēniem Rotaļlietas

20000Pcs/Pudele 9mm Kristāla Ūdens Lodes ieroču Piederumi Peintbola Bullet Rotaļlietas Multicolor Shotting Gēla Lodīšu Blasteru Zēniem Rotaļlietas

1. Daudzums: aptuveni 20,000 gabalu 2. Sajauc krāsas: jaukti ar vismaz 4 krāsas. 3. Krāsa: Zaļa & Sarkans un Dzeltens & Blue & Clear & Sajauc krāsas 4. Pēc iemērc ūdenī uz 3~5 stundas, tās Diametrs būs: 9~11mm 5. Funkcija: Nav izbalināt,Nav Toksisks,100%

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!