Kategorija

Bezvadu austiņas i200 labāko kopēt AirPods 2

Jauns

€23.26

Pieejams

Tagi: veikals bezvadu austiņas, kaķa auss austiņas, husa gaisa pākstis, smago bezvadu austiņu, austiņas, logitech, earphon tws, austiņas austiņas power bank, airpod, airpoding pro, ķivere vadu.

Tas ir jauns kopiju otrās paaudzes Bluetooth austiņas no Apple.Šajā pārskatā mēs jums pastāstīt sīkāk par to funkcionalitātes un galvenās atšķirības no iepriekšējās versijas, un no sākotnējā AirPods 2.

Jaunā kopēt, uzlabota skaņas kvalitāte un mikrofona darbību.Es nesaku, ka tas ir nozīmīgs, taču atšķirība var sadzirdēt, ja jums izmantot iepriekšējās kopijas.

Uzlādes indikators lietas ir priekšpusē un skaisti spīd zaļā krāsā.Uzlādes laikā, tas ir balts kā oriģinālā AirPods.Aizmugurē ir pogu, lai atiestatītu ierīci, savienojums pārī uzstādījumi, tāpēc, ka tas var būt vieglāk, lai izveidotu savienojumu ar citu ierīci.

Vāks atveras raiti un skaidri.Magnēti ir spēcīgs, spēlē ar lietā ir prieks.Dažreiz tas nomierina, kad rokas ir aizņemtas ar konstantu noklikšķinot uz vāka.

Svars ar austiņām iekšā ir nedaudz vairāk nekā 47 grami.Nekustamā AirPods sver tikai 1 gramu vairāk.

Bezvadu lādēšanas-pilna.To var izmantot regulāri, ķermenis ir gandrīz nav apsildāmi.Tuvumā ir infrasarkano tuvuma sensora.Tas tiek izmantots kā auto auss noteikšanas sensoru.Laikā, klausoties mūziku, austiņas patstāvīgi noteikt, kad tie ir ausī, un, kad viņi nav.Ja jūs izņemt austiņas, mūzikas atskaņošana tiek apturēta.Ja jūs insert-atskaņošana tiek automātiski atsākta, pat uz Android.

Žestu vadība ir gandrīz tas pats, kas sākotnējā starplikām.Izņēmums ir klātbūtne tri-fold "tap", kas sākas ar nākamo dziesmu.Divreiz noklikšķiniet uz labi austiņas atveido vai liek atskaņošanas pauzes režīmā, un arī akceptē vai pilieni uz zvanu.Ja jūs trīs puses, "push" uz kreisās starplikas, jūs varat atgriezties uz iepriekšējo dziesmu, un pēc diviem klikšķiem, balss palīgs.Jūs nevarat pielāgot žestus, kā arī atbalsta.

Tie izskatās identiski AirPods.Divi caurumi zem skaļruņi ir kārtīgi pārklāta ar metāla sietu.Tuvumā ir infrasarkano tuvuma sensoru, kas tiek izmantots kā auto auss noteikšanas sensoru.Tagad, laikā, klausoties mūziku, austiņas noteikt, kad tie ir ausī, un, kad viņi nav.Ja jūs izņemt austiņas, mūzikas atskaņošana tiek apturēta, un-ja pieejama-auss-automātiski atsākta.Funkcija ir ļoti noderīga, un pats galvenais-tas strādā pat uz Android.Lai izmantotu AirPods ar Android, starp citu, jums ir nepieciešams, lai kruķi papildu programmatūru.

Žestu vadība ir gandrīz identiski.Izņēmums ir klātbūtne triple "krānu".Ja jūs darīt par tiesībām starplikas, dzirdēt nākamo dziesmu, un, ja kreisajā-iepriekšējā.Divreiz noklikšķiniet uz labi austiņas būs pārtraukt vai turpināt jautājumu, pieņemt vai pilnīgu zvanu.Dubultā "krānu", uz kreisās-būs balss palīgs.Tas ir neiespējami, lai konfigurētu žestus, kā tas tiek īstenots ar Apple.

Šī viltus izklausās daudz labāk nekā iepriekšējās analogiem.Pozitīvas izmaiņas, pieskārās gan skaņas kvalitāti, un maksimālais apjoms.Jūs varat dzirdēt bagātīgu basa, vidu frekvences ir labi attīstīta

Darba mikrofons ir arī stingrāki-ja nav ārvalstu troksnis apkārt, tad tas ir dzirdama skaidri un detalizēti.Bet, ja jūs sazināties uz aizņemts ielas, daži vārdi, var tikt zaudēti, jo austiņu, ne vienmēr ir laiks, lai apstrādātu visu skaņas plūsmu.Apple joprojām nesasniedz standartiem, bet progress starp kopijas ir skaidrs.

Sakarus ar viedtālrunis ir stabili attālumā līdz 10 metriem.Tur ir gandrīz nekāda sadalījumu, salīdzinot ar iepriekšējo kopijas.Savienošana notiek 1 sekundi, bet reizēm jums var teikt, bug-izveidot savienojumu tikai ar vienu slāni.Parasti tas notiek, ja jums ir viens no austiņām, ļoti ātri, un aizmirst par otro pagaidām.Rezultāts ir-atver vāku, gaidīja dažas sekundes, un droši saņemt austiņas.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Auss
Vocalism Princips Orthodynamic
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Vadības Pogas
Paziņojums Bezvadu
Skaļuma Kontrole No

Uzrakstīt recenziju

Bezvadu austiņas i200 labāko kopēt AirPods 2

Bezvadu austiņas i200 labāko kopēt AirPods 2

Tas ir jauns kopiju otrās paaudzes Bluetooth austiņas no Apple.Šajā pārskatā mēs jums pastāstīt sīkāk par to funkcionalitātes un galvenās atšķirības no iepriekšējās versijas, un no sākotnējā AirPods 2. Jaunā kopēt, uzlabota skaņas kvalitāte un mikrofona darbību.Es

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!