Kategorija

Suns Drukāt Franču Buldogs Spilvenu Pārvalki Vintage Chihuahua Spilvendrānas Bichon Schnauzer 18 Collu Jostasvietas Atbalsta Kritumu Kussenhoes

Jauns

€3.98

Pieejams

Tagi: kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, kustuv spilvena segums, adrese chihuahua, dimanta krāsošana chicuahua, bichon, vintage samta spilvena segums, mežģīnes dīvāns, suns schnauzer, suns ar automašīnu sēdekļu m, pet.

Produkta Apraksts

·Audums: 100%Poliesteris

·Slēgšanu: Slēptu rāvējslēdzēju

·Iepakojums ietver: 1 gabals spilvena vāka (spilvena iekšējo nav iekļauta)

·Rezervēšana: Tikai uz vienu pusi drukāt, krāsa, audums, ir tīra balta.

·Izmērs: Manuāla mērīšana, Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, paldies par jūsu sapratni .

·Krāsa: ir digitālā drukā, Daži spilvens segums ir maz krāsu novirzes ar attēlu, jūs varat lūgt fotogrāfija pirms pasūtījuma.

Produkta Displejs

Suns Drukāt Franču Buldogs Spilvenu Pārvalki Vintage Chihuahua Spilvendrānas Bichon Schnauzer 18 Collu Jostasvietas Atbalsta Kritumu Bostonas Terjers Kussenhoes

Maksājuma

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama Asun.lv piemēram, Vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

Lai aizsargātu jūsu intereses ,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Asun.lv,un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to .

Shipping Noteikumi

Mēs jums piegādes priekšmetus, piegādes adrese, kas jums palicis Asun.lv.Lai jūs varētu saņemt savu pasūtījumu,kā parasti, lūdzu, aizpildiet savu piegādes adresi uzmanīgi.

Atgriešanās Politiku

Mēs garantējam 100% apmierinātību.Ja jums liekas, nav apmierināti ar priekšmetus jūs saņēmāt no mums, un objektu, kas atšķiras no tās apraksts.Lūdzu, ļaujiet man zināt.

Pilnu kompensāciju, maiņas vai rezerves tiek piedāvāts.

Atsauksmes & Kontakti

Ja esat apmierināts ar savu preci un pakalpojumu, lūdzu, dariet man par labu, lai atstāt pozitīvu atsauksmi.Jūsu labas atsauksmes ir ļoti appreciated.

Es esmu laimīgs, lai atbildētu uz jebkuru jautājumu, kas jums var būt, tāpēc, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani.Es centīšos manu vislabāk, lai atbildētu jums, ne vēlāk kā 24 stundu laikā, ceram, ka mēs esam pie brīvdienās.

Zīmola Nosaukums Krāsains Buldogs
Modelis 2 Zelta Retrīvers Papillon Suns Basset Hound
Izmantošana Citi(Citas)
Modeļa Numurs 3CRM1170
Iekšējais Neesmu uzpildes
Technics roku darbs
Forma Kvadrātveida
Veids Spilvens Segums,Spilvena Segums,Sēdekļa Spilvena Vāka
Atbalsts Pielāgot,vairumtirdzniecība,dropshipping
Modelis Tips Dzīvnieku
Modelis 1 Shih Tzu Desu Vācu Aitu Pugs
Materiāls Poliestera Veļa
raksts IESPIESTS
Auduma krāsa Dzidri balts
Use1 Dekoratīvie,Krēslu,Grīdas,Gultas,Svinības,Bārs, iepirkšanās centrs
Use2 Ziemassvētku,Mājas,Viesnīcas,Auto Sēdeklis, Kino
Stils Vienkāršā
Izmērs 17.7 cm

Uzrakstīt recenziju

Suns Drukāt Franču Buldogs Spilvenu Pārvalki Vintage Chihuahua Spilvendrānas Bichon Schnauzer 18 Collu Jostasvietas Atbalsta Kritumu Kussenhoes

Suns Drukāt Franču Buldogs Spilvenu Pārvalki Vintage Chihuahua Spilvendrānas Bichon Schnauzer 18 Collu Jostasvietas Atbalsta Kritumu Kussenhoes

Produkta Apraksts ·Audums: 100%Poliesteris ·Slēgšanu: Slēptu rāvējslēdzēju ·Iepakojums ietver: 1 gabals spilvena vāka (spilvena iekšējo nav iekļauta) ·Rezervēšana: Tikai uz vienu pusi drukāt, krāsa, audums, ir tīra balta. ·Izmērs: Manuāla

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!