Kategorija

Sākotnējā GPD WIN 2 Gamepad Tablet PC Intel m3-8100y Četrkodolu 6.0 Collu 1280*720 Windows 10 8GB/256 GB SSD Gamepad Spēles Spēlētājs

Jauns

€541.28

€762.37

-29 %

Pieejams

Tagi: krāsas tabletes samsung, gpd uzvarēt, android planšetdatoru, spēle klēpjdators, gpd kabatas, gpd uzvarēt 3 max, megafon pieteikšanās skārienekrānu, gpd, kontroles pc, nas ssd.

Kāds ir GPD WIN 2 ?

Tai ir rokas, kas var palaist AAA klases spēles.

Mēs esam apņēmušies rokas, ka var palaist 3A spēles gludi reālā sajūta.Tajā pašā laikā siltuma izkliedi, enerģijas patēriņu, ierīces svara, pārnesamība, akumulatoru dzīves un citus rādītājus, ir jāņem vērā.Tādējādi, mēs attīstām jaunas paaudzes GPD WIN2, lai apmierinātu visas jūsu prasības.

GPD WIN 2 Funkcijas

Ar Spēcīgu Veiktspēju, Procesors m3-8100Y

CPU

Aprīkots ar astoņu gen Dzintara Ezera Intel Core™ m3-8100Y Procesors un augstas veiktspējas tuva Intel Core™ i7-3770K.Tā vienu kodolu veiktspēju ir 1344 punkti pārbaudīta ar CPU-Z. nav stutter darbojas jaunāko AAA - klasi spēle

GPU

Siltuma izkliedi

Aprīkots ar 9. paaudzes Intel UHD Grafikas 615, ar 24 ES izpildei vienības un maksimālo dinamisko frekvences uz 900MHz.Spēle kadru skaits ir pieaudzis 2,5 reizes, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi.

Siltuma izkliedi

Izstrādāta ar jaunu PC-klase dzesēšanas risinājums, ar 15W paredzēti, strāvas patēriņa un augstas jaudas turboventilatordzinēji, kas attīsta ar ātrumu dinamiski, sākot no 2000~10000rpm.

Ar pielāgojamu vāka dizains

Sistēmā segums ir gaisma, spēcīgs magnija sakausējuma materiālu, lai novērstu deformāciju izraisītās ekrāna locīšana.Noapaļota mala dizaina rāda vairāk radniecības.Melnās noņemams ABS vāku var aizstāt ar štancēšanas procesā, kas izgatavoti no cinka sakausējuma un stereoskopiskos vāciņu, vai tas var ielīmēt ar personalizētu metāla uzlīmes un līmi, uzlīmes.Pilnīgi izveidot savu unikālo ultimate dinamisko 3D smagā metāla stila rokas ar sevi.

Izskats ir kā maiga kā mākslas darbs

Lai viegls dizains, mašīnas organisms izmanto ABS materiāla.3D šūpuļzirgs ir izlietne-stila dizains.Unikālo loka metāla filmu atslēgas, vairāk piemērots neredzīgiem darbību.Dizains 360 rokturi-stils ABXY taustiņu, joprojām saglabā double-rakstzīmju ekrāna drukāšanas tehnika.Mazāk parasti izmanto D režīmā ir noņemts no roktura/peles slēdzis, vienkāršojot kopējo dizainu.Mašīna ķermenis, klaviatūru un rokturis ir ļoti vienveidīga krāsa, kas izceļ labāko no dizaina.Ar elegantu izskatu, matt UV aerosols nodrošina jūs ar maigu noskaņu.Mašīna ir kā smalks mākslas no krāsu dizaina materiālu pielietojums.

SSD uzglabāšanas, ātra

Aizmugurē mašīna, nospieda taustiņu L1/L2/L3, R1/R2/R3 ir izvietoti abās pusēs.Tajā pašā laikā, visas saskarnes ir izstrādāti uz muguras, tādā secībā, C Tipa, 3,5 mm austiņas, USB 3.0, Micro SD card, Micro HDMI un karstā gaisa izvads, ar diezgan kompakts plānojums, izceļot labāko no dizaina.

Bagāts interfeiss, kompakts plānojums

Aizmugurē mašīna, nospieda taustiņu L1/L2/L3, R1/R2/R3 ir izvietoti abās pusēs.Tajā pašā laikā, visas saskarnes ir izstrādāti uz muguras, tādā secībā, C Tipa, 3,5 mm austiņas, USB 3.0, Micro SD card, Micro HDMI un karstā gaisa izvads, ar diezgan kompakts plānojums, izceļot labāko no dizaina.

Max 6 stundas ilgums

Lai paplašinātu bateriju dzīvi, WIN 2 izmanto 2×4900mAh liela jauda un augsta blīvuma polimēra litija baterijas, ar 7.6 V spriegumu izejas, 37.24 Wh varas un 600Wh/L, enerģijas blīvums.

Lielāka skārienekrāna un labāku spēļu pieredzi

Aprīkots ar 6-collu Super-Shine Skats no Sharp Corporation, ar skatu laukums, kas pieauga par 109%, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes; Izmantojot Šūnu pilnu laminēšanas tehnoloģija, ekrāns ir plānāks samazināšanas dēļ no stikla gabalā.Izmantojot ceturtās paaudzes Corning gorilla glass ekrānu, neskarts likme par 1 metru kritiena tests ir tikpat augsta kā 80%, un anti-bojāts spēja ir palielināta par 45%, salīdzinot ar trešās paaudzes Neizmērojams aizsardzības dizains ar nav pamanāmi rāmis, padara jums vairāk vērstas darbības laikā.Šaurāks black pusē no ekrāna, ar augšējo robežu 5mm un apakšējo robežu tikai 3mm, veicinot augstāku ekrāna okupācijas attiecība.Izšķirtspēja ir 1280×720, ar tās definīciju 2.53 reizes, ka no 24-Collu darbvirsmas monitora līmenis un skata leņķis ir līdz pat 178°; Tajā pašā laikā, skārienekrāna darbība tiek atbalstīta arī ar WIN 2.

PC-klases ātrums dzesēšanas risinājums

Dizaina gaisa ieplūdes pusē UZVARĒT padara to vieglāk tikt bloķēta ar roku, turot mašīnu, kas tika plaši kritizēta.Gaisa ieplūdes WIN 2 ir paredzēts, D virsmu un siltums tiks novadīts no mašīnas aizmuguri ar ventilatoru, kas efektīvi samazina siltā gaisa nogurdinošs attālums, siltuma ieguves mašīnas gandrīz nav laika.Uz robežas testu, temperatūra mašīna var vienmēr kontrolē, par 39 grādiem.

UZVARĒT 2 jaudīgāku ar smart adapteris

Iegādājoties USB 3.0 un USB C Tipa interfeisu balstīta adapteri, jūs varat pievienot vairāk ārējās ierīces, piemēram, Micro SD kartes, SD kartes, RJ45 kabeļi, augstas izšķirtspējas videoklipus, un vairāki displeji.

Atbalsta 2.4 GHz/5 ghz Dual - band wireless

Var, ultra-liela jauda, mobilie barošanas

17

Modeļa Numurs GPD Win 2
Grafikas Kartes Paraugs Intel UHD 615
Svars (Baterijas Iekļautas) <1.5 Kg
Operētājsistēmas Windows 10
Displeja Izmērs 6.0"
Displeja Attiecība 16
Ekrāna Atsvaidzes 60Hz
Postenis Stāvoklis Jauns
Optiskā Diska Tips NAV
Grafikas Kartes Tips Integrētā Karte
Vidējais Baterijas darbības laiks(stundās) 6
Iezīme Bluetooth
Video Atmiņas Apjoms Galvenā atmiņa piešķirti atmiņa
Paneļa Tips IPS
Iepakojums
Zīmola Nosaukums gpd
CPU Brends/Modelis Intel Core m3-8100Y
Ekrāna Izšķirtspēja 1280x720
Veids Klēpjdators
Cietā Diska Ietilpība 128GB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ostas 3.5 mm Audio Jack
Cietā Diska Tips ssd
Izmēri (Pxaxd) 162x99x25mm

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā GPD WIN 2 Gamepad Tablet PC Intel m3-8100y Četrkodolu 6.0 Collu 1280*720 Windows 10 8GB/256 GB SSD Gamepad Spēles Spēlētājs

Sākotnējā GPD WIN 2 Gamepad Tablet PC Intel m3-8100y Četrkodolu 6.0 Collu 1280*720 Windows 10 8GB/256 GB SSD Gamepad Spēles Spēlētājs

Kāds ir GPD WIN 2 ? Tai ir rokas, kas var palaist AAA klases spēles. Mēs esam apņēmušies rokas, ka var palaist 3A spēles gludi reālā sajūta.Tajā pašā laikā siltuma izkliedi, enerģijas patēriņu, ierīces svara, pārnesamība, akumulatoru dzīves un citus rādītājus,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!