Kategorija

Elastīgs silikona Dzimumlocekļa Dick Gredzens 3 In 1 Pacilājoša Gailis būris kavēšanās ejakulācijas Gredzens Erekcijas Uzlabošana Ultra Soft Vīriešu Seksa Rotaļlietas

Jauns

€3.29

€4.45

-26 %

Pieejams

Tagi: ilgi šķīstības metāla būris, silikona dzimumlocekļa kaste, kavēšanās gredzens, vīriešu gailis būri, silīcija gailis būri, vistu gailis būris, fuck, peni gredzens, šķīstības būris ht, krēms kaklasaiti.

2 IN 1 VEICINOŠA IETEKME - Tas Adorime dzimumlocekļa gredzens ir bezprecedenta, apvienojot dzimumlocekļa pacilājoša funkcija ar krānu, slēdzenes iedarbību, kas padara jūsu dzimumlocekļa lielāks un seksuālās ilgstošu laiku ilgāk.Piedāvājot jums dubultā erekcija veicinoša ietekme, tajā pašā laikā.

ERGONOMISKS un ANTI-SKID DIZAINS - Projektēti ar lielisku ergonomiku, sēklinieku gredzenu, kas tiek aplauzts perfekti uz jūsu dzimumlocekļa un sēkliniekos lielākas un grūtāk erekcija.Un glans gredzenu var palīdzēt visu gredzenu palikt pareizajā vietā, pat jums ir thrusting.

SABIEZĒJUMS IZMĒRA un PALIELINOT JAUTRI, Tur ir dažas izvirzīja burbuļi uz glans gredzenu, lai jūsu penis būs biezāka uz lielāku izmēru, un vairāk stimulācijai, tiks piedāvāta, lai viņu, kad jūs valkā to laikā jūsu seksa spēlē.

ŪDENSIZTURĪGS un ĀDAS DRAUDZĪGU MATERIĀLU - Tas gailis gredzens ir izgatavots no mīksta & 100% ķermenis-droša silikona, kā arī ūdensizturīgs, tāpēc tas ir viegli tīrāms un droši ievietošanas seksuālo spēlēt.Jums būs patīkami slapjš jautri, ja jūs to izmantot ar partneriem vannas istaba.

DISKRĒTA IEPAKOJUMA - Klientam apmierinošu ir mūsu augstākā prioritāte.Tāpēc visi Adorime produkti tiek piegādāts diskrētā iepakojumā, lai nodrošinātu klientu konfidencialitāti.

Uz glans gredzenu sabiezēt segtu vīriešu glans lai ievietotu sabiezēt, kas nes viņas vairāk neaizmirstamu izpildīti sajūta.Un sēklinieku gredzens ierobežos cikla asins plūsmu gailis, lai viņu spēcīgāku erekciju un pat uzturēt erekciju ilgāku laiku.Ar palīdzību uzlabotas gredzenu, jums būs spēcīgs, lai atvestu kulminācija.

Pacilā Savu Daiktu, Kļūt Par Vairāk Kaislīgi

Tas vīriešu dzimuma gredzens ir izstrādāta, ergonomiski augšupeja gailis.Valkā šo gredzenu, ka vīriešu dzimuma personas daļa būs vairāk erekcija, kas padarīs u kļūst vairāk kaislīgi.Viņa tiks uzņemti ar jūsu spēcīgāka un spēcīgu vīriešu seksuālo šarmu.Premium Stretchy un Ādas draudzīgi

Nebūs saspringts vai neērti, bet noteikti dara to, ko tai ir paredzēts darīt.Mīksta Un Elastīga Silikona

100% Wateproof tāpēc, ka tas ir viegli tīrāms.Un Tā var pievienot kādu īpašu seksuālu jautri, lai jūs pat jūsu peldēšanās laikā.

Materiāls Silikona
Modeļa Numurs Dzimumlocekļa gredzens
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Vibefun
Laba dāvana pieaugušo rotaļlietas
nē, vibratori Dzimums Veikals
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No

Uzrakstīt recenziju

Elastīgs silikona Dzimumlocekļa Dick Gredzens 3 In 1 Pacilājoša Gailis būris kavēšanās ejakulācijas Gredzens Erekcijas Uzlabošana Ultra Soft Vīriešu Seksa Rotaļlietas

Elastīgs silikona Dzimumlocekļa Dick Gredzens 3 In 1 Pacilājoša Gailis būris kavēšanās ejakulācijas Gredzens Erekcijas Uzlabošana Ultra Soft Vīriešu Seksa Rotaļlietas

2 IN 1 VEICINOŠA IETEKME - Tas Adorime dzimumlocekļa gredzens ir bezprecedenta, apvienojot dzimumlocekļa pacilājoša funkcija ar krānu, slēdzenes iedarbību, kas padara jūsu dzimumlocekļa lielāks un seksuālās ilgstošu laiku ilgāk.Piedāvājot jums dubultā erekcija veicinoša ietekme,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!