Kategorija

DABONAS 6pcs Kraft Papīra Iepakojums, Dāvanu Kastes Ziemassvētku Goodie Somas DIY Dāvanu Maisiņi Papīra Ziemassvētku Soma

Jauns

€2.65

€3.78

-29 %

Pieejams

Tagi: cilvēks goodie, mini goodie bag, dzimšanas diena našķis soma, partt goodie bag, puķu kaste, kaste kuģis, kaste packag, dāvanu kaste, 50 gab. kraft paper bag, goodiebag dāvanas lidmašīna.

DABONAS 6pcs Kraft Papīra Maisiņi Dāvanu maisiņš Ziemassvētku Goodie Somas DIY Dāvanu Maisiņi Papīra Ziemassvētku Iepakojuma Konfektes, Kārbas Spilvens

spilvens kastes izmērs: 14*10*2.8 cm

Ziemassvētku kastes izmērs:7*11*5cm

Kraft papīra maisiņa izmērs:21*11*26.3 cm

Iepakojums:6pcs kraft papīra maisiņi viens opp maisā, 10pcs Ziemassvētku kastes vienu opp maisā

Aizpildiet kastes ar jūsu cepumi, šokolāde, popkorns,ziepes utt.

Ideāli piemērots jebkura gadījumos, piemēram, kāzas, dzimšanas dienas, līgavas dušas, bērnu dušas, saistībām, jubilejas, valentīna diena, grupa utt.

Ja jums ir kādi jautājumi(Cena,piegādes izmaksas un piegādes laiks) par mūsu produktiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai sadarbotos ar jums.Ir laba diena :)

Iepakojumā Sūtījums

1. Vienumi tiks pārbaudītas un iesaiņotas pirms piegādes, lai nodrošinātu, ka mūsu klienti saņem objektus labā stāvoklī.

2, parasti pēc tam, kad jūs maksājat, lai, Asun.lv vajadzībām 24 stundas pārskatīt līdzekļu, mēs varam tikai izpildīt jūsu pasūtījumu pēc tam, kad finanšu pārskats ir pabeigts.

3, mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu pasūtījumu.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Lūdzu, pārliecinieties, pilsētas un zip kods ir pareizi, lai izvairītos no kavējumiem piegāde.

4. Pakalpojuma transportēšanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Satiksmes laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jums nav saņemt paketes pēc piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs dziesmu preces un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

Pircējs Lasījumā (SVARĪGI)

1. Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Jūs varat pārbaudīt China post air mail/UPS/DHL/FEDEX loģistikas atjaunināt, izmantojot zemāk saites (Ekonomikas loģistikas nevar atrast visu procesu loģistika, tikai loģistikas Ķīnā un loģistikas, sasniedzot galamērķa valstī,

3.Ierašanās laiks kuģniecības ir tikai atsaucei.Ja tas ir steidzami, lai jūs varat izvēlēties ātrāku piegādi vai jāsazinās ar pārdevēju konsultāciju.

Padomi:

Šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai to vismaz vienu mēnesi agrāk, nekā plānots puse dienas.

Ķīna post parasto mazo Paketi ir nevar izsekot, ja jūs vēlaties, lai izsekotu jūsu sūtījumu, lūdzu, izvēlies, ķīna post reģistrēta gaisa pasta nosūtīšanas metodi.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti, tur izmaksas ir pircēja atbildība

Materiāls Kartona
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs A1-94
Feature2 Kāzu dod priekšroku konfekšu kaste
Feature7 Dāvanu kaste jewerly
raksts Koki
Specifikācija 6/10pcs one opp bag
Feature1 Papīra Kastes Iepakojums
Feature4 dāvanu maiss
Zīmola Nosaukums darīt dower
krāsa Sudraba, Zelta, Balta
Feature3 Kāzu labā kastes
Lodziņā Tips Dāvanu Kastes
Feature6 Eco-Friendly
Godu jaungada/ziemassvētku
Piliens kuģniecība pieņemt
Vienuma Tips puse piegāde
Skaits, Gab 6
Feature5 Kāzu svinības, dāvanu kastē

Uzrakstīt recenziju

DABONAS 6pcs Kraft Papīra Iepakojums, Dāvanu Kastes Ziemassvētku Goodie Somas DIY Dāvanu Maisiņi Papīra Ziemassvētku Soma

DABONAS 6pcs Kraft Papīra Iepakojums, Dāvanu Kastes Ziemassvētku Goodie Somas DIY Dāvanu Maisiņi Papīra Ziemassvētku Soma

DABONAS 6pcs Kraft Papīra Maisiņi Dāvanu maisiņš Ziemassvētku Goodie Somas DIY Dāvanu Maisiņi Papīra Ziemassvētku Iepakojuma Konfektes, Kārbas Spilvens spilvens kastes izmērs: 14*10*2.8 cm Ziemassvētku kastes izmērs:7*11*5cm Kraft papīra maisiņa izmērs:21*11*26.3

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!