Kategorija

Pasūtījuma Personalizētu Angļu Arābu Vārds Sānslīdi Kaklasaite Zelta Krāsā Puses Paraksta Pielāgota Plāksnītē Kaklarota

Jauns

€4.13

Pieejams

Tagi: zelta kleita klubs, epson slāpētājs, gadījumā, a50, samung, plīts retro balts, pelēks sieviešu 97s, diy sveķu pelējuma, kostīmu sanhaja, gadījumā, a5 youtube, epson l220 spilventiņi.

Šo Personalizēto Kaklarota ir lieliska dāvana jubilejā.ideāls modes dāvanu sev vai draugiem, vai bērns !!

PAMANĪJU:

1 .Pēc Jūsu Pasūtījumu, Lūdzu, Īsziņu ar Mums Vārdu, kuru Vēlaties .Mēs Jums parādīs, Zīmēšanas Apstiprinājums. 2.Komplekss, kas Pielāgota Procesu, Kaklarota prasīs 5-10 Dienas Darīt!Un tad Shiped Ārā.Paldies Tik Daudz Par Jūsu Pacietību Gaidīt!

Sūtījumu: Mēs nosūtīsim vienumus, kas jums ar Asun.lv Standarta Kuģniecības aviopastu un Ķīnas ziņu aviopastu, ja jums ir nepieciešams, mēs arī var nosūtīt, Fedex, EMS,DHL un UPS,papildu sūtīšanas maksa, kas ir nepieciešama.Parasti ,Jūsu pasūtījums tiks nosūtīti 5-8business dienu laikā pēc tam, kad maksājums tiek noskaidroti.Mums nav kuģis uz nedēļas nogali vai svētku dienās.Atgriešanās Politika: 1. 30days atgriešanās 2. Saņemšanas trūkumiem krājumiem, mēs par pilnu kompensāciju.Un pircēji atpakaļ bojātu preci robežās 30days. 3. Trūkstošās detaļas/zaudējumiem, ir jāsazinās ar mums robežās 7days pēc tam, kad saņemts objektus. 4. Mēs paradis vēlreiz atgriezties, lai, sakarā ar nepareizu piegādes adresi.Apmaksa: Mūsu maksājumu termiņš ir Darījuma drošu Asun.lv.Ja jums ir īpašas prasības, plz sazinieties ar mums, paldies.Reakcijas Laiks Saistības: Mēs esam uz līnijas visu laiku, jūs varat sazināties ar mums 9:00 - 23:00 pēc ķīnas laika.Sakarā ar laika starpība, Ja mēs neesam uz līnijas, plz atsūtiet e-pastu mums, mēs esam pārliecināti, lai atbildētu jums 12hours.

Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Pielāgota Tips Vēstule
Dzimums SIEVIETES
Sods vai Modes Modes
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Vienuma Tips Pielāgota Kaklarotas

Uzrakstīt recenziju

Pasūtījuma Personalizētu Angļu Arābu Vārds Sānslīdi Kaklasaite Zelta Krāsā Puses Paraksta Pielāgota Plāksnītē Kaklarota

Pasūtījuma Personalizētu Angļu Arābu Vārds Sānslīdi Kaklasaite Zelta Krāsā Puses Paraksta Pielāgota Plāksnītē Kaklarota

Šo Personalizēto Kaklarota ir lieliska dāvana jubilejā.ideāls modes dāvanu sev vai draugiem, vai bērns !! PAMANĪJU: 1 .Pēc Jūsu Pasūtījumu, Lūdzu, Īsziņu ar Mums Vārdu, kuru Vēlaties .Mēs Jums parādīs, Zīmēšanas Apstiprinājums. 2.Komplekss, kas Pielāgota Procesu,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!