Kategorija

ANRAN Video Novērošanas Komplekts 3MP Audio Ieraksts, VIDEONOVĒROŠANAS Sistēmas, Bezvadu Novērošanas Kameru Sistēmu 13-collu Monitors, VRR Ūdensizturīgs

Jauns

€130.33

€283.33

-54 %

Pieejams

Tagi: aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, kamera reolink, ds kamera, kamera ip dahua, anran vrr, cccam serveris, datora monitoru, lenovo tālruni, kamera ip wifi.

Ņemiet vērā,:

Kuģi, no krievu/Beļģija noliktavā būs BEZ muitas nodokļa.Beļģija noliktavā var sūtīt uz Vietējo (expcept Kanāriju Salām)un zem valstīm: Itālija,Dānija,Spānija,Horvātija, Slovēnija, Igaunija, Latvija, Somija,Polija, Zviedrija, Portugāle, Rumānija,Malta, Kiprā,Bulgārijā, Ungārijā, Čehijā, Lietuvā, Slovākijā, Austrijā, Francijā, Nīderlandē.

Piezīme:

Sūtījums no Ķīnas var nākt ar papildu Muitas Nodevu, PVN, muitas Brokeru Nodevas, Nodokļi un Attālinātās Jomā Maksu, lūdzu, lai uzzinātu par savas valsts muitas politiku, ANRAN nav atbildīgs par šo maksu.

Reālā Video Shot:

Mēs piedāvājam ES / ASV/ apvienotā karaliste/ AU Plug ,Pēc noklusējuma, tas ir nosūtīts jūsu valstī.

Pielāgota, lai jūs:

Mēs piedāvājam četras iespējas: · 2 Kameras + 4 CH VRR · 4 Kamerām + 8 CH VRR · 6 Kameras + 8 CH VRR · 8 Kamerām + 8 CH VRR Mēs piedāvājam 1TB/ 2TB/ 3 tb vietas Cietajā Diskā iegādei pēc izvēles.

VRR Funkcijas:

· 4/8 CH 13 collu LCD Bezvadu VRR ·Atbalsta Video Preview/Ierakstīšanas/Atskaņošanas/USB Backup · Atbalsts par Android/IOS/Pad/PC Remote Skats · Tīkla Protokols: UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP, utt. · Iegūstiet Tūlītēju e-Pasta Brīdinājumus, Kad Kustība ir konstatēts · 1 SATA Portu, līdz 4TB, 1 USB 2.0 Portu · Barošana: DC 12V · Kamera iebūvēts mikrofons

Kameras Funkcijas:

· Attēlu Sensors: 1/2.8" Progressive Scan Sensors · Izšķirtspēja: 2304*1296(3MP) · Objektīvs: 3.6 mm · Auto White Balance un 3D-DNR · Nakts Vīzija: 18 IS Led 100Ft (30m) · Minimālais Apgaismojums: Krāsa 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Ūdensnecaurlaidīgs: Jā (IP66) · Skaņas ieraksts :Atbalsts

Uzcelta 13 collu LCD Monitors

Ietaupīt naudu un padarīt to vieglāk izmantot.Asu un Skaidru attēlu, kas parādās uz monitora ekrāna.

3MP Full HD Izšķirtspēja Nodrošina Izteiksmīgus un Dinamiskas Attēlus

2304*1296 Izšķirtspēju Augstas Izšķirtspējas rāda visiem sīkumiem.

Plug and Play,Viegli uzstādāms

Pielāgot kameru leņķi, brīvi bez skrūvgriezi.

Nail-bezmaksas uzstādīšana

Aprīkots ar īpašu abpusējo līmlenti nail-bezmaksas uzstādīšana.Ērtāk un vienkāršāk.Baudīt to!

Lielisks video kompresijas formāts

Vairāk Skaidrs , HD izšķirtspēja piedāvāt jums vislabāko attēla kvalitāti ar mazāku bitu pārraides ātruma, ietaupītu vietu atmiņā.

Ūdensnecaurlaidīgs dizains

Neatkarīgi no Tā, vai Līst, Sasalšanas (-30°C) Ziemā vai Apdeguma (+60°C) Vasaras, Mūsu Kamera saglabās Skatīties Jūsu Mājās.

Diena Nakts Uzraudzība

Jūs varat Skaidri redzēt Tumsā.Led vienmērīgi Izgaismo Visu Telpu, Tātad, Vai Tas ir Piķa Melns vai vājā apgaismojumā, Pikseļi Uzturēšanās Spilgti un Izteiksmīgi.

Kameras iebūvētais mikrofons

Kamerai ir iebūvēts ūdensizturīgs mikrofons, tāpēc jums nav zaudēt skaņas dati.

Kustības Noteikšana/Trauksmes Ziņas

Pielāgot savu noteikšanas plānu un zona katrai kamerai tieši jūsu vajadzībām.Kad kustība ir konstatēts, smart paziņojumi ar e-pasta/ snapshot brīdinājumi būs uzstājām uz viedtālruni iPhone/ Android App.

Video Ar Smart Apskates

Video Ar Smart Apskates

Atbalsts ios, Android,Windows PC.Ar bezmaksas app ARCCTV.jūs zināt, kas notiek pat tad, kad jums nav apkārt, Saņemt paziņojumus, un lai skatītos vai ierakstītu kadrus tieši no tālruņa.

Bagāts lietojumu scenāriju

Kamera ir piemērota gan āra un iekštelpu programmas.

Savienojuma metode

Savienojuma metode

4CH VRR Komplekts: · 1x 4CH 13 collu LCD Bezvadu VRR · 2x Bullet Kameras (Atkarīgs no produkta īpašības izvēlaties) · 2x Barošanas Kamera · 1x Barošanas VRR · 1x USB Peli(dāvanu) · 1x Brīdinājuma Uzlīme(dāvanu) · 2x Pack Skrūves · 1x 3ft 1M Ethernet Kabeli(dāvanu) · 1x Quick Guide 8CH VRR Komplekts: · 1x 8CH 13 collu LCD Bezvadu VRR · 4/6/8x Bullet Kameras (Atkarīgs no produkta īpašības izvēlaties) · 4/6/8x Barošanas Kamera · 1x Barošanas VRR · 1x USB Peli(dāvanu) · 1x Brīdinājuma Uzlīme(dāvanu) · 4/6/8x Skrūves Pack · 1x 3ft 1M Ethernet Kabeli(dāvanu) · 1x Quick Guide

Piezīme:

· Mēs piedāvājam 1.2 metri strāvas adapteris VRR, un 3 metri elektrības adapteru, lai kameru(AU Plug ir 1,5 metri), lai pārliecinātos, ka jums ir pietiekami daudz garuma uzstādīšanai. · Ja jums ir Strāvas pagarinātāja Kabelis, lai paplašinātu šo barošanas kabelis, lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai iegādātos 5m vai 10m Strāvas pagarinātāja Kabelis.

ANRAN KĪN Maršrutētāju

Repeater Paplašināt WiFi Diapazonā Mājas Drošības Kameru Sistēmas, Bezvadu (Ne iepakojumā, jāiegādājas atsevišķi)

PIRCĒJAM PAZIŅOJUMS

Novēlu jums laimīgu iepirkšanos !

Sūtījumu

1. Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi Asun.lv. 2. Ja jūs izvēlaties express sūtījumu, un jūsu adrese ir definēta kā poligons ar Fedex /DHL, jums būs nepieciešams maksāt papildus $30 tālvadības piegādes maksa.Vai, lūdzu, dodiet mums jaunu citu adresi, kas nav tālvadības pulti.Attālā rajonā pārbaudīt, izmantojot saiti.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ja jums ir jebkādas izmaiņas par pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu pasūtījuma. 4. Lūdzu, pārbaudiet savu adresi un kontaktu skaits ir tiesības, it īpaši, pārbaudiet, pasta indekss un pilsēta ir precīza informācija ,citādi jūsu sūtījumu nebūs kuģis ārā.

Ūdensizturīgs IP66
Bezvadu VIDEONOVĒROŠANAS sistēma, Komplekts CCTV Kameras Drošības Sistēmas
Kabeļa Garums NAV
Rezolūcija 1440P
Kamera builts mikrofons IP Kameras Audio
Veids Bezvadu VIDEONOVĒROŠANAS Sistēma
Viedtālrunis Atbalsta iPhone, Android
Zīmola Nosaukums anran
Objektīvs 3.6 mm
Modeļa Numurs K04W20M12H1S-DW18-P
Sertifikācija CE
DATORI Fotokameras 8Pcs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
TV Sistēma PAL
Kameras Izšķirtspēja 3MP 2304*1296
Video Ieejas 8 Kanālu

Uzrakstīt recenziju

ANRAN Video Novērošanas Komplekts 3MP Audio Ieraksts, VIDEONOVĒROŠANAS Sistēmas, Bezvadu Novērošanas Kameru Sistēmu 13-collu Monitors, VRR Ūdensizturīgs

ANRAN Video Novērošanas Komplekts 3MP Audio Ieraksts, VIDEONOVĒROŠANAS Sistēmas, Bezvadu Novērošanas Kameru Sistēmu 13-collu Monitors, VRR Ūdensizturīgs

Ņemiet vērā,: Kuģi, no krievu/Beļģija noliktavā būs BEZ muitas nodokļa.Beļģija noliktavā var sūtīt uz Vietējo (expcept Kanāriju Salām)un zem valstīm: Itālija,Dānija,Spānija,Horvātija, Slovēnija, Igaunija, Latvija, Somija,Polija, Zviedrija, Portugāle, Rumānija,Malta,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!