Kategorija

Vīriešu Daudzfunkciju Dokumentu Organizators Soma Sieviešu Mājas Akreditācijas datu Uzglabāšanas Ceļojumu Ūdensizturīgs Portfelis Piederumi Postenis

Jauns

€9.11

€10.98

-17 %

Pieejams

Tagi: failu uzglabāšana, lauku māja priekšmeti, a4, roktura soma, dokumentu turētājs, pleca soma, dokumentu soma, dokumentu mape, portfelis, ādas vīriešiem, vīriešu portfelis.

[Specifikācija]

[Materiāls]: Poliesteris

[Izmērs]: Kā parādīts attēlā

[Funkcijas]

- 1. Tajā var uzglabāt apdrošināšanas līgumiem/visu veidu bankas kartes/grāds sertifikāti/beigšanas apliecību, dzimšanas apliecību/medicīnas sertifikāti/sadzīves reģistrācijas grāmatas, utt.

- 2. Atpakaļ Pluggable Bagāžas pull rod dizains, atbrīvojiet rokas, un padara ceļojumu vieglāku un vairāk racionāls

- 3. Izmantojot poliestera auduma materiāls, ūdensizturīgs un nepievelk putekļus

- 4. Liela jauda, ģimenes dokumentus var viegli uzglabāt, saprātīgu klasifikācija

[Pakete Iekļauj]: 1gb x Dokumentu Soma

[Piezīme]

- 1. Sakarā ar dažādu ražošanas partijas numuru, produkta informācija varētu būt nedaudz atšķirīgs.Ja jūs pieskatīšanas starpība, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi.

- 2. Lūdzu, ļauj 1-3CM atšķiras, jo manuāla mērīšana.

- 3. Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Piezīme: Stila ABC nav slēdzeni, tikai Stila D ir atslēga.

Stila ABC

Stils izmērs:

Stils B, C, izmērs:

Stila D

*Kā mainīt paroli: Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu, labo roku un slaidu paroli numuru iestatījums, kas pa kreiso roku.Nosakot paroli, lūdzu izvēlieties savu dziļu skaitu, lai novērstu aizmirsāt paroli un bloķēšanu!

1. Šī jauno paroli lock ir pievienota.Sākotnējos rūpnīcas parole tiek 000. Ja jums ir nepieciešams, lai atjaunot paroli, kad jūs saņemtu preces, lūdzu atcerieties, paroles, pat tad, ja esat aizmirsis, jūs varat pārbaudīt to un atver to!

2. Pēc normālas tastatūras, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu ar pirkstu, un jūs nevar slaidu paroli skaitu, lai novērstu paroli grozīšanu!

Bloķēšanas metode: nospiediet labo īkšķi par-off taustiņu, lai izraut, kreisās rokas paceļ rāvējslēdzēju galvu un preses to paroli sprādzi.Rāvējslēdzēju galvas nekristu ārā, norādot, ka tā ir saprasties.

Kokvilnas veļu, ūdensnecaurlaidīga auduma

Stils plastmasas kaulus,Cieta un nodilumizturīga

Austi pārnēsājamas,Kompakts, izturīgs un grūts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Portfeļi
Objektu Platums 27cm
Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums HASEK
Stils Modes
Galvenais Materiāls Poliestera
Rokturis/Siksna Tips Mīksts Rokturis
Ārpuse NAV
Objekta Garumu 38cm
Skaits Rokturi/Siksnas NAV
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Materiāla Sastāvs Poliestera
Postenis Augstums 10cm
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Modeļa Numurs Desmit tūkstoši septiņdesmit seši
Oderes Materiāls Poliestera

Uzrakstīt recenziju

Vīriešu Daudzfunkciju Dokumentu Organizators Soma Sieviešu Mājas Akreditācijas datu Uzglabāšanas Ceļojumu Ūdensizturīgs Portfelis Piederumi Postenis

Vīriešu Daudzfunkciju Dokumentu Organizators Soma Sieviešu Mājas Akreditācijas datu Uzglabāšanas Ceļojumu Ūdensizturīgs Portfelis Piederumi Postenis

[Specifikācija] [Materiāls]: Poliesteris [Izmērs]: Kā parādīts attēlā [Funkcijas] - 1. Tajā var uzglabāt apdrošināšanas līgumiem/visu veidu bankas kartes/grāds sertifikāti/beigšanas apliecību, dzimšanas apliecību/medicīnas sertifikāti/sadzīves

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!