Kategorija

Velosipēds Tālruņa Turētājs Mobilo Telefonu GPS Mount Velosipēdu Turētājs Tālrunis Atbalsta Velo Turētājs Stiprinājums

Jauns

€5.94

€8.62

-31 %

Pieejams

Tagi: enkeeo bike mount tālruni, garmin stiprinājums, bicycl stāvēt, velosipēds atbalsts, pilsēta, kalnu velosipēds, velosipēds būris, atbalsta video viedtālrunis, mobil tālrunis, cikla darbu stāvēt, papildus velosipēda turētājs.

Funkcija:

*1.【VIENU-OTRU Lock & Release] aicina 4-stūra ieroču sarauties un nozvejas jūsu tālrunis automātiski, kad likts tālruni, un nospiediet centrālo pogu.Jebkurā laikā, kad jūs vēlaties, lai izslēgtu tālruni, nospiediet atbrīvošanas stieņi, lai atbloķētu.Ar vienu roku darbība, viegli izmantot.

*2.【Drošību un Pilnīgu Aizsardzību] aicina velosipēdu mobilo telefonu turētājs paredzēts ar 4 stūrī nagi (ar gumijas spilventiņu iekšpusē, lai izvairītos no skrāpējumiem), netiks kreka vai salauzt, ja krīt.Rādīt pilnu tālruņa ekrānā.Nav bloķēt face ID funkciju, priekšējā kamera vai "slide unlock" funkciju.Vairāk bezmaksas operācijas.

*3.【360 Grādu Rotācijas] aicina velosipēdu tālrunis mount saderīgs ar kalnu velosipēdu un ceļu velosipēds.Var pagriezt par 360 grādiem, garantijas tālruņa displeja jebkurā leņķī un piemērotāko pozīciju, kas atbilst jūsu vēlmēm

*4.【Plaša Saderība] aicina saderīga ar lielāko velosipēdu stūres.Velosipēds tālruņa turētājs droši derīgas jebkuram mobilo telefonu ar telefoniem ekrāna izmērs 4-6.8 collas

*5.【Nepastāv Risks Iegādāties] aicina ar velosipēdu, tālruņa īpašnieks var arī noteikt jūsu tālruni uz golfa ratiņi, ratiem, skrejceļš, iepirkumu grozs, vai jebkurā vietā, ja vien jums ir apaļa joslu.

Specifikācija:

[Vārds, uzvārds] pašbloķējoši velosipēdu tālruņa turētājs

[Krāsa] : Melna

[Materiāls] ABS, silikons, aparatūras

[Fiksētā Veidā] Velosipēdu/Motocikla Stūres

[Piemērots modelis] 6-9CM smart tālruni

Iepakojuma Saraksts:

1 * Self-locking velosipēdu tālruņa turētājs

Atgādinājums:

1. Visas bildes ir profesionāli krāsa-kalibrētas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas novirzes attēlus un objektus jūs redzēt.Lūdzu, saprast.

2. Dati tiek manuāli mēra, tur var būt dažas novirzes, bet tas neietekmē to lietošanas.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Velosipēdu Tālrunis Mount

Uzrakstīt recenziju

Velosipēds Tālruņa Turētājs Mobilo Telefonu GPS Mount Velosipēdu Turētājs Tālrunis Atbalsta Velo Turētājs Stiprinājums

Velosipēds Tālruņa Turētājs Mobilo Telefonu GPS Mount Velosipēdu Turētājs Tālrunis Atbalsta Velo Turētājs Stiprinājums

Funkcija: *1.【VIENU-OTRU Lock & Release] aicina 4-stūra ieroču sarauties un nozvejas jūsu tālrunis automātiski, kad likts tālruni, un nospiediet centrālo pogu.Jebkurā laikā, kad jūs vēlaties, lai izslēgtu tālruni, nospiediet atbrīvošanas stieņi, lai atbloķētu.Ar vienu

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!