Kategorija

4 Tīkli 2.6 L, Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners Plastmasas Virtuve, Ledusskapis Milti Rīsu Lodziņā Dažādu Pilngraudu Uzglabāšanas Jar Pārredzamu Aizvākotās Kārbas

Jauns

€13.38

€19.11

-29 %

Pieejams

Tagi: 10 kg rīsu uzglabāšanas kaste, kaste storag virtuves, kaste graudu, zila krējuma burka, pārtikas storag, Jar, kaste milti, plastikāta burka, kartona koferis, plastmasas kannas.

Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides

1.VIP Cena un Papildus Atlaide par Sekotāju

2.Zinot, jaunajām kolekcijām,Veikalā Veicināšana

3.Uzvarētāju bezmaksas Produktus vai liels Kuponiem un citiem Pabalstiem iepriekš

Par dropshipping ar Ilgtermiņa sadarbību , mēs piedāvājam papildus atlaide.

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Dārgais draugs, s, ņemot vērā pēdējo epidēmijas, tur ir pārāk daudz zemes gabaliem pasta nodaļās dažādās valstīs.Pēc tam, kad zemes gabals ir nosūtīti parasti, loģistikas informāciju var atrast īsā laika periodā.Lūdzu būt pārliecināti, ka zemes gabals ir normāli pārvadājumi, b ut loģistikas informāciju nevar atjaunināt laikā.Laikā, īpašos termiņus, var būt īpaši apstākļi.Paldies par jūsu sapratni.

Produkta Apraksts

Apraksts:

*1. Materiāls: PP

*2. Izmērs: 18.8 x 10 x 24,5 cm

*3. Svars: 413 g

*4. Forma: kvadrāts

*5. Krāsas: zila, zaļa, rozā

Funkcijas:

*1. Uzglabāšanas tvertnes ir izgatavotas no cietā PP materiāla, kas var palīdzēt jums veikt labāk rūpēties par jūsu pārtikas.

*2. Ar hermētisku pārtikas uzglabāšanas konteiners ir lielisks blīvējuma darbību, kas var saglabāt jūsu pārtiku svaigu.

*3. Ideāls pārtikas uzglabāšanas trauciņu, ideāls, lai uzglabātu cep preces, graudi, auzas, makaroni, graudaugi, rīsi, milti, cukurs, kafijas pupiņas, tēja, uzkodas, rieksti.

*4. Caurspīdīgs uzglabāšanas jar ērtai saturu.

*5. Uzglabāšanas burkas ir paaugstināma dizainu, lai izmantotu katru collu jūsu mājas virtuve efektīvāk.Vai jums ir liela vai maza pārtikas pieliekamais, mūsu slēgtos konteineros, kas palīdzēs jums labāk organizēt jūsu virtuve un pieliekamais.

Piezīme:

Produkts var nedaudz atšķirties krāsu un novērtēšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Uzglabāšanas Tvertnes

Produkta Attēli

Shippment :

Lūdzu, apstipriniet savu ADRESI uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.

Visi pasūtījumi parasti tiek nosūtīti tajā pašā dienā vai nākamajā darba dienā pēc maksājuma saņemšanas.Tomēr laikā pīķa sezonas, pasūtījumi tiek piegādāti ar 1-3 darba dienu laikā no to saņemšanas, neskaitot Brīvdienas vai dienās slēgts.

Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Atgriešanās :

Ja pastāv kvalitātes problēmas ,lūdzu, piedāvāt detalizētu informāciju mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu,mēs apstiprinātu problēmu, un pēc tam piedāvāt atbilstošu soultion jums.Visas atgriezties postenī, ir jābūt oriģinālā iepakojumā, un, lūdzu, piedāvāt izsekošanas skaits.

Garantijas laiks :

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas, ja preci ar defektiem 3 mēneši, Mēs piedāvājam nomaiņa bez papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša, Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ, Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Pamata situācija noliktavas:

Kopā ar īpašības dažādas noliktavas, dažādu preču, svara un izmēra, dizaina un plānošanas multi-layer bēniņu platforma plaukta ir pakāpeniski attīstījusies no viena piekļuves multi-funkcionālo pieeju, no viena plaukta kategoriju kombinācijas vairāku plaukta kategorijām, lai nodrošinātu daudzveidīgu uzglabāšanas vajadzībām, e-komercijas klientiem.

Sakarā ar pieprasījumu, ātra piegāde, papildus konstrukcijas hidrauliskās pacelšanas platformas, slaidu, var arī pievienot, lai izvairītos no ietekmes piegādes ātrums, ja tiek pārtraukta enerģijas.

Novērst dažādu marku no pārvietojas, un izstrādāt konkrētas kastes klasifikāciju.

Atsauksmes:

Izmērs 18.8 x 10 x 24.5 cm
Izmantošana Dažādi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Uzglabāšanas Pudeles & Burkas
Nosaukums Pārtikas uzglabāšanas Tvertnes
Iezīme Eco-Friendly
Plastmasas Tips PP
Garšvielas Konteineru stili VĀCIŅU
Iepakojums 1
Materiāls PP plastmasas
Jauda 2.6 L
Modeļa Numurs JJ2024330

Uzrakstīt recenziju

4 Tīkli 2.6 L, Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners Plastmasas Virtuve, Ledusskapis Milti Rīsu Lodziņā Dažādu Pilngraudu Uzglabāšanas Jar Pārredzamu Aizvākotās Kārbas

4 Tīkli 2.6 L, Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners Plastmasas Virtuve, Ledusskapis Milti Rīsu Lodziņā Dažādu Pilngraudu Uzglabāšanas Jar Pārredzamu Aizvākotās Kārbas

Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides 1.VIP Cena un Papildus Atlaide par Sekotāju 2.Zinot, jaunajām kolekcijām,Veikalā Veicināšana 3.Uzvarētāju bezmaksas Produktus vai liels Kuponiem un citiem Pabalstiem iepriekš Par dropshipping ar Ilgtermiņa

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!