Kategorija

Lētākais Pazemes Metāla Detektors Accessary/Dziļi Meklēt Zelta Detektoru Austiņas GF2,T--2. un FS2

Jauns

€20.61

€26.78

-23 %

Pieejams

Tagi: okm, fs2 zelta, gf2, spole detektors, metāla detektors, 750 metāla detektors, bougainvillea, tfz, ilgi zvanīja zelta un metāla detektors, spole metāla detektors.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Lētākais Pazemes Metāla Detektors Accessary/Dziļi Meklēt Zelta Detektoru Austiņas GF2,T--2. un FS2 Padomi, kā izvēlēties austiņas

Ir dažas lietas, kas jāpatur prātā, kad jūs pērkat austiņas metāla detektori.Ievērojiet šos padomus, lai pārliecinātos, jūs varat iegādāties labāko austiņas, kas jums nepieciešams.

Pirmkārt, pārbaudiet austiņu spraudnis.Lielākā daļa detektori ir ¼ austiņu spraudni, tāpēc jums ir nepieciešams, lai meklētu austiņas ar ¼ spraudni, vai jums ir nepieciešams adapteris.

Tas ir arī svarīgi, lai apsvērtu, vai jums ir nepieciešams austiņas ar skaļuma kontroli, lai katrā ausī.Izmantojot šo funkciju, jūs varat viegli pielāgot skaļumu, lai ērti līmeni.Ja jums ir darba bīstamā zonā, var izslēgt skaļumu ar vienu ausi, lai nodrošinātu, ka jums ir signāls, lai nekādas briesmas šajā jomā.

Daudzums: 1gb

krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x austiņas

1 x adapteris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Modeļa Numurs austiņas metālu detektori
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Sertifikācija NAV
Ar LCD Ekrāna Vai Ne No
Barošanas Veids Akumulators-Jaudīgā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MiLESEEY

Uzrakstīt recenziju

Lētākais Pazemes Metāla Detektors Accessary/Dziļi Meklēt Zelta Detektoru Austiņas GF2,T--2. un FS2

Lētākais Pazemes Metāla Detektors Accessary/Dziļi Meklēt Zelta Detektoru Austiņas GF2,T--2. un FS2

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!