Kategorija

Lietderība Zvejas Plier Alumīnija Sakausējuma Zvejas Vilinājums Plier Gaismas Pincer Nipper Vadu Griezējs Šķērveida Zvejas Komplekts Ar Maisiņš

Jauns

€11.45

€20.81

-44 %

Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, zvejas kastes instrumentu, vērpējs vadu, alumīnija sakausējuma zvejas plier, mīlestība pesca, nagu nipper, melns swinger zvejas, zivju āķi jūras, zvejas bize, kuteri, zvejas rīki tradicionālo.

Tā ir izstrādāta speciāli, lai zvejnieki

Funkcijas:

Rokturis ir izgatavots no aviācijas alumīnija materiāls, viegls un izturīgs.

Korozijas izturīgs nerūsējošā tērauda žokļa ieliktņus un robotas žokļa turiet āķi droša, viegli izņemšanas.

Knaibles ir ērti, ergonomiski rokturi, kas ir pavasara ielādes, lai viegli ar vienu roku izmantošanu.

Aprīkots ar siksniņa un apvalku, viegli uzglabāt un transportēt.

Ideāli piemērots griešanai zvejas līnijas.

Specifikācija: Krāsa: Melna / Zila (nav obligāts)

Materiāls: 6061 Aviācijas alumīnija (knaibles rokturi) + 3CR13 nerūsējošā tērauda(žoklis) + 9CR19 nerūsējošā tērauda(kuteris)

Postenis garums: 18 cm

Postenis svars: 100g

Iepakojums:

Piegāde:

Visas preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir pārbaudīts.

Visi pasūtījumi no mūsu veikala ir izsekošanas numuru, lai jūs varat pārbaudīt, ja zemes gabals ir.

Visas preces ir bezmaksas piegāde.Parasti, mēs nosūtīt preces ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu vai Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus.Tas parasti aizņem 15-35 dienas, lai sasniegtu jums.Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde ar DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegs jums labu atlaidi.Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties nosūtīšanas veidu, kas jums vēlas.Mēs ievērosiet izsekošanas Nē.lai saraksta vai atstājiet ziņu uz jums.

Atsauksmes:

Mēs ceram, ka katrs klients varēs baudīt iepirkšanās no mūsu Asun.lv veikalā.Mēs vienmēr stāv atrisināt klienta problēmas.

Ja jūs esat apmierināts ar pirkumu šeit, 5 zvaigznes taring pozitīvi būtu appreciated.Ja jums ir kādi jautājumi par jebkuriem darījumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt nekādu atgriezenisko saiti.Ceru, ka ik klienti var atstāt 5 zvaigžņu vērtējums pozitīvi, atsauksmes, paldies!

Garantijas laiks:

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, dariet mums zināt, 7 dienu laikā pēc saņemšanas.Visi atgriež jāpievieno oriģinālā iepakojuma, kas tika sniegta.Pastmarkas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas visus objektus.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Paldies par jūsu uzmanību.

Par mums:

Mēs vienmēr piedāvā vislabāko kvalitātes produktu un pakalpojumu, lai jūs.Novēlu jums laimīgu iepirkšanās pieredzi šeit!

Izmērs 18cm
Veids Zvejas Knaibles
Zīmola Nosaukums INSTRUMENTI DX
Materiāls Alumīnija Sakausējuma

Uzrakstīt recenziju

Lietderība Zvejas Plier Alumīnija Sakausējuma Zvejas Vilinājums Plier Gaismas Pincer Nipper Vadu Griezējs Šķērveida Zvejas Komplekts Ar Maisiņš

Lietderība Zvejas Plier Alumīnija Sakausējuma Zvejas Vilinājums Plier Gaismas Pincer Nipper Vadu Griezējs Šķērveida Zvejas Komplekts Ar Maisiņš

Tā ir izstrādāta speciāli, lai zvejnieki Funkcijas: Rokturis ir izgatavots no aviācijas alumīnija materiāls, viegls un izturīgs. Korozijas izturīgs nerūsējošā tērauda žokļa ieliktņus un robotas žokļa turiet āķi droša, viegli izņemšanas. Knaibles

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!