Kategorija

Dāmas Vienkārši Sirds formas Gudrs Dzimšanas dienas Dāvana Draudzenei, Modes Zircon Rotaslietas Gredzens

Jauns

€5.76

€11.50

-49 %

Pieejams

Tagi: par gredzenu sievietēm, pekinas universitāte, ziedu opal gredzens, ķepa gredzens, bell mazo, lācis gredzenu vīriešiem, svelme gredzenu sievietēm, mamma gredzens, lācis rotaslietas gredzens, lielo sarkano gredzenu.

modname=ckeditor

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Juvelierizstrādājumu kopšana: *Ja jums ir alerģija, lūdzu, pārtrauciet valkā to.Tas ir moderns rotaslietas, nav īsti tīra zelta/sudraba* Lūdzu, neatstājiet šo produktu nepieejamā no bērniem. *Izvairītos no sajaukšanas ar citām rotaslietas vai cietu priekšmetu. * Mazgā bieži. *Piemēram, vairāk svīst vai peldvietu ietekmēs krāsas izmaiņas. 4 dienas pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Asun.lv standard shipping, lai lielākā daļa valstu ir 15-60 dienas.Atsauksmes: Pirms sazināties ar mums, lūdzu, neatstājiet negatīva (1-2 zvaigznēm) vai dzirdes atsauksmes (3 zvaigznes).Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna.Mēs pārliecināmies, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs ceram, ka jums patīk mūsu produkti un baudīt iepirkšanās, un mēs ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Paldies!

Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Modeļa Numurs RI20Y0106
Metālu Tips Vara
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Godu Kāzas
Virsmas Platums 5mm
Saderība Citi
Funkcijas Citi
Stils Classic
Dzimums SIEVIETES

Uzrakstīt recenziju

Dāmas Vienkārši Sirds formas Gudrs Dzimšanas dienas Dāvana Draudzenei, Modes Zircon Rotaslietas Gredzens

Dāmas Vienkārši Sirds formas Gudrs Dzimšanas dienas Dāvana Draudzenei, Modes Zircon Rotaslietas Gredzens

modname=ckeditor Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Juvelierizstrādājumu kopšana: *Ja jums ir alerģija, lūdzu, pārtrauciet valkā to.Tas ir moderns rotaslietas, nav īsti tīra zelta/sudraba* Lūdzu, neatstājiet

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!