Kategorija

5gab/daudz Karstā Pārdošanas Anti Krākšana Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Pārtraukt Snoring Deguna Klipus Anti-Krākšana Miega Apnojas Atbalsta Ierīces

Jauns

€6.34

€10.94

-42 %

Pieejams

Tagi: krāc aizbāzni, miega maska, gudrs krāc aizbāzni, cpapmask, toe nestuvēm, ant krākšana, cpap maska, sleepmask, anti krākšana miega režīmā, anti krāc.

5gab/daudz Karstā Pārdošanas Anti Krākšana Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Pārtraukt Snoring Deguna Klipus Anti-Snoring Apnojas Deguna Guļ Atbalsta Ierīces

Nosaukums:Anti Krāc Deguna Chip

Izmērs:1.4*2cm

Deguna Žetonu Svars:Apmēram 1g

Iepakojuma Svars:Apmēram 20g

Materiāls:Silikona Un Magnetīts

Daudzums:5gab Deguna Mikroshēma Ar Lietā

Anti-krāciens princips

Instruments ir Anti-krāciens aparātu uzstādīšanu augstas powered CMOS mikroshēma, kas effectually aktivizē trigeminal, kas beidzas ar deguna starpsienas izgriešanas un nodošanu vadāmība.Mikroshēma tiek sintezēta ar mikroelementu no magnētiskā elements, tāpēc, ka uz deguna ir fizikālā terapija.Anti-krāciens iekārtas var uzlabot simptoms krākšana pacientam, kuru aspiratory trakta tika bloķēts ar stenoze viņa deguna, aizdegunes vai uvulae.Tādējādi viņa nasalcavity atver, viņš elpo vienmērīgi un viņa krāc tika atbrīvots.

Īpašības:

1. Augstas powered mikroshēmu, bija aprīkota ar anti-krāciens aparāti.Ārstnieciskajām efektivitāte ir ļoti skaidrs.

Iezīmes: · atvadīties negulētas naktis un teikt hello uz pienācīgas krāc-bezmaksas nakts miegu ar krāc apturēšanas ierīces · Izgatavota no mīksta silikona, kas Krāc Aizbāzni, kas piemērots maigi nāsīm, turot tos plašākā neatkarīgi un padarot elpošanu vienkāršāku un klusāku · Palutiniet sevi un jūsu gulta partneris klusa nakts, un baudīt pieredzi pamošanās jūtas vēl atjaunots un ir gatavs stāties dienu · Mīksta silikona ļauj jums gulēt, un nav pat zināt, ka jums ir valkājot krāc aizbāzni · Lietot nakts pēc nakts · Nāk aizsardzības gadījumā ar spoguļa vāks, ideāls ceļošanai Specifikācijas · Padara deguna dobumā atbloķēt un elpu gludi, noņemot deguna obstrukcija un palielinot plūst no gaisa; · Noņem slogu un spiediena elpošanas sistēmu un asinsrites sistēmu, ko izraisa hipoksiju pārmaiņas · Pārmaiņas, ieradums no mutes elpošanas laikā guļ un novērš augšējo elpošanas ceļu infekcija, · Novērš vai mazina krākšana efektīvi un uzlabo miega kvalitāti ·Izgatavota no high-tech silīcija dioksīda gels kompozīta materiāla.2. Produkts ir izgatavots no importētās FDA standarta iatrical silikagela sarežģītu materiālu un ir apstiprinājusi CE marķējums.Tas ir nekaitīgs, bez smaržas, bez blakusparādībām, un ir jūtama mīksta un nav eyewinker lietošanas.

3. Tur ir gāze-educing ieplakās pie abiem galiem anti-krāciens iekārtas pieņemšanas elpošanas gludāka.Sakarā ar atmosfēru kinētisko principu, anti-krāciens aparāts ir nospiesta līdz deguna starpsienu.

Tā ir mīksta un nav sajūta, ārvalstu objekts, ja to izmanto · ir piemērojams attiecībā uz jebkuru formu nāsīm. · Tas ir drošs, ērts, mazgājams un atkārtoti Izmantojot metodi:

Ievietojiet globoids pie abiem galiem anti-krāciens aparāta nāsis pilnībā pirms miega, un nospiediet bulgy localizer uz augšējās lūpas. (Augstums lietotāja spilvens nedrīkst būt lielāka par vienu pusi no jūsu pleciem, nav engorgement pirms miega.Ieteikumi : labajā pusē guļ, lai izvairītos nospiežot sirds un ietekmē asinsriti.) Viegli rūpēties par Tīru katru dienu pēc lietošanas ar vieglu ziepjūdeni un ļaujiet tai gaisa mitruma.Komplektā ietilpst nedaudz gadījumā, viegli pārvadāt un tas neizskatās tāpat kā medicīnas ierīce!Ja jūs dzīvojat vienatnē, jūsu krākšana ietekmē vairāk nekā tikai jums.Krākšana vidi jums laulāto, partneri, tuviniekus un mājas biedriem.Lai iegūtu vairāk mierīgas naktis, lai jūs un visi jūsu mājsaimniecībā, mēģiniet Anti krākšana ierīce TAGAD!Darīt sev un savam partnerim par labu un ir krāc-bezmaksas nakts miega katru nakti ar šo inovatīvo maz krāc aizbāzni!Izgatavoti no mīksta silikona, tas ir ļoti vienkārši un nesāpīgi lietot, vienkārši piestipriniet to maigi starp nāsīm, kas tas ir, ārā iet krākšana, un nāk mierīgu nakts miegu!Piesardzības pasākumi:

1. Anti-krāciens aparāti būtu tālu no objektiem, ar augstu temperatūru vai lieljaudas magnētisko, lai izvairītos no ietekmējot ārstniecisku efektu uz magnētiskā CMOS mikroshēmā, un ir jātīra glabājas kastē pēc tā lietošanas.

2. Nepieļaut cross-izmantojot (par vienu aparātu tikai par vienu cietējs).Piezīme: Parasti produkts ir spēkā 2 gadu laikā.Brīdinājums: maziem objektiem, aizrīšanos, kas nav piemērots maziem bērniem.

'

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svars 1g
Modeļa Numurs G-ANT06
Darba Režīms Auto
Veids Anti Krāc Deguna Klipsi
Daudzums 5gab
Nosaukums Anti Krāc Deguna Chip
Szie 1.4*2cm
Materiāls Silikona Un Magnetīts
Zīmola Nosaukums InniFun
Vienuma Tips Miega & Krākšana
Spiediena Diapazons 4-20 cmH2O

Uzrakstīt recenziju

5gab/daudz Karstā Pārdošanas Anti Krākšana Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Pārtraukt Snoring Deguna Klipus Anti-Krākšana Miega Apnojas Atbalsta Ierīces

5gab/daudz Karstā Pārdošanas Anti Krākšana Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Pārtraukt Snoring Deguna Klipus Anti-Krākšana Miega Apnojas Atbalsta Ierīces

5gab/daudz Karstā Pārdošanas Anti Krākšana Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Pārtraukt Snoring Deguna Klipus Anti-Snoring Apnojas Deguna Guļ Atbalsta Ierīces Nosaukums:Anti Krāc Deguna Chip Izmērs:1.4*2cm Deguna Žetonu Svars:Apmēram 1g Iepakojuma Svars:Apmēram

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!