Kategorija

SEXYWG Sporta Topi Vīriešiem Jogas Krekls Neoprēna Sviedri Sauna Uzvalks Fitnesa Saspringts Ķermenis Waist Shaper Trenažieris Novājēšanu Darbojas Veste

Jauns

€10.62

€15.85

-32 %

Pieejams

Tagi: debesīm un elli, kāju vīriešiem, sexy sporta augšu, sobike pretvēja darbojas uzvalks, korsete jostas, slim sporta augšu, sexywg, vīriešu metāla tvertnes augšpusē, viduslaiku gotikas, jaka pretvēja ūdensizturīgs darbojas cilvēks.

mūsu veikalā atbalsta DROPSHIPPING un VAIRUMTIRDZNIECĪBAS pakalpojumu

Nevienu rēķinu ,zīmolu ,reklāmas materiāla iepakojumā

Pilnu kompensāciju vai nosūtīt uz problēmu, lai

SEXYWG Sporta Topi Vīriešiem Jogas Krekls Neoprēna Sviedri Sauna Uzvalks Fitnesa Saspringts Ķermenis Waist Shaper Trenažieris Novājēšanu Darbojas Veste

1. 100% jaunu un augstas kvalitātes.Materiāls: izgatavota no 70% Neoprēna, 15% Poliesters, 15% Neilons, kas ir elastīgi un izturīgi.

2. Unikālo šķiedras un materiālu ražot augstākas kompresijas rezultātā vairāk svīst, un palīdzēt jūsu ķermeņa sviedri no kaitīgo tauku.

3. Uzkarst jūsu kodols ķermeņa zonā un pēc tam sadedzināt liekās kalorijas jūsu organismā, saglabājot ķermeņa siltumu, kas izveidota, lai palielinātu efektivitāti, jūsu treniņu un tauku apdegums, paātrinās kaloriju dedzināšanu.

4. "Piemērots GADĪJUMS : Šis vīrietis Sauna Veat palielināt Vogue Tendences ,modes Melna + Sudraba Siksniņu ,īsām piedurknēm,O kakla dizains ,tas padarītu jūsu pievilcīgāku .Fit nodarbības, polates, excersize deju, Perfektu, lai Joga, fitness, jebkura veida treniņš, trenažieru zāle, skriešana, riteņbraukšana, kāpšana un daudz vairāk sportam , vai ikdienas lietošanai.

1 gabals bez piedurknēm Neorpene Lateksa veste .

Ja jums ir jebkādas prasības ,piemēram, krāsu vai izmēru problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs centīsimies, lai pielāgotos jums ,paldies !!!IZMĒRS DIAGRAMMAS IZMĒRUS Jostasvietu Lāde Garums Cm cm Cm cm Cm cm S 29.5-31.8 75-81 34-36 86-91 23.6 60 M 32.2-34.6 82-88 38-40 97-102 24.0 61 L 35.0-37.4 89-95 42-44 107-112 24.4 62 XL 37.7-40.1 96-102 46-48 117-122 24.8 63 XXL 40.5-43.0 103-109 50-52 127-132 25.2 64 ja jums ir starp izmērs , es ieteiktu Liela izmēra, lai jūs , paldies !

Piezīme : Manuāla mērīšana ir 2-3cm, jo starpība ,un 1 inch = 2.54 cm

1. Ād jūs kritums piegāde?

mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums.Bet jums vajadzētu atstāt mums, Lūdzu, ņemiet vērā, ka neietver ieņēmumus.Tas ir Piliens Piegāde!un tad mēs pēc jūsu pieprasījuma, lai nosūtītu sūtījumu.

2. Kā var izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en ( Kopēts pārlūku, lai atvērtu ).

3. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums ,pirmkārt, tad mēs varam jums palīdzēt to pagarināt.Lai jūsu gabals tiek aizsargāti ar Asun.lv .

1.Mēs pieņemam Paypal, Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, un jebkuru jums var maksāt par Asun.lv.

2.Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums.

3.Tas ir maksājums palīdzības centru : http://help.Asun.lv/categories_Payment.html.(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

4.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

1.Mēs nosūtīsim priekšmetus 3-5 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ .Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

3.Preces tiek nosūtītas pa Asun.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

4.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde: DHL, EMS, Fedex.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

Laipni paziņojums: Sakarā ar customes un laika, varbūt dažreiz tas būs kavēšanās kādu laiku, bet mēs pagarināt piegādes laiku, par jums, tāpēc, lūdzu, pagaidiet mazliet vairāk laika pacietīgi.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Dzimums VĪRIEŠI
Sporta Krekls funkcija nē Zip.Sports Logo,Apaļu Kakla,atgriezeniska,bez piedurknēm,2 sānu pelēks siksna
Zīmola Nosaukums sexywg
Materiāls Spandex
Joga Krekls pielāgots Cilvēkiem Vīriešiem Vīriešu vīrietis, Sporta, Fitnesa, trenažieru Zāle, Karsti Sviedri vidukļa treneris topiņi, Vestes
Sporta Krekls Tips Sports Un Izklaide-Sporta-Joga-Joga Bikses
Sporta Krekls Funkcija Karstā Siltuma,Sauna Sviedru,tauku dedzināšana,vēdera kontrole,svara zudums,novājēšanu
Sporta Krekls Modeļa Numurs Vīriešu Elpojošs Sporta Jogas Sporta Krekls Karsti Sviedri Sauna Uzvalks Camis SF8036
Sporta Krekls Izcelsmes Vieta Shenzhen ,Ķīna ( Mainland ),100% jauns,augstas kvalitātes,super elastīgs,mīksts
Auduma Veids Broadcloth
Sporta Krekls Materiāls 70%Neoprēna Latax+15%Poliestera+15%Neilons mīksta Elpojošs, augstas elastības
Piedurknes Garums(cm) Īss
Iezīme Pretvēja
Sporta Krekls piemērots Brīdis Vīriešu Sporta Zāle Darbojas Fitnesa Treniņu Trenažieru Zāle, Riteņbraukšana Karsti Sviedri Yaga Krekls
Modeļa Numurs SGSF8036
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Sporta Krekls Nosaukums vīriešiem vīriešu Sporta Fitness Sauna Svīšana neoprēna tracksuit Veste Tank Top
Sporta Krekls Izmērs S,M,L,XL,2XL Mens Novājēšanu Vēders korsešu Tvertnes Augšpusē Sauna Uzvalks, Veste, Krekls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

SEXYWG Sporta Topi Vīriešiem Jogas Krekls Neoprēna Sviedri Sauna Uzvalks Fitnesa Saspringts Ķermenis Waist Shaper Trenažieris Novājēšanu Darbojas Veste

SEXYWG Sporta Topi Vīriešiem Jogas Krekls Neoprēna Sviedri Sauna Uzvalks Fitnesa Saspringts Ķermenis Waist Shaper Trenažieris Novājēšanu Darbojas Veste

mūsu veikalā atbalsta DROPSHIPPING un VAIRUMTIRDZNIECĪBAS pakalpojumu Nevienu rēķinu ,zīmolu ,reklāmas materiāla iepakojumā Pilnu kompensāciju vai nosūtīt uz problēmu, lai SEXYWG Sporta Topi Vīriešiem Jogas Krekls Neoprēna Sviedri Sauna Uzvalks Fitnesa Saspringts

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!