Kategorija

SMD Svilpe Magnētisko Akustiskā Komponente , KLJ-5030

Jauns

€6.29

Pieejams

Tagi: lēta gultas gaisa sūknis, fiesta skaļrunis gredzens, fiesta ātruma noteikšanas, olu kaklarota lieldienas, golfa bufera vāciņš 7, ģeometrisko polka dot, fiesta atsauksmes 2015, ģeometriskās paklāju gaismas, ģeometrisko papīra pop.

Produktu Ieviešanu un Piemērošanu

2 Galvenie Produkti: Integrēta precizitāti electroacoustic ierīcēm, tostarp elektronisko svilpe, kā brīdināšanas funkcija par dažādām elektroniskām ierīcēm.

2 Īpašības: Mazs un plānas, ar izsmalcinātu meistarība un augstu ražošanas efektivitāti.Mēs cenšamies, lai apmierinātu tendence padarīt elektronisko produktu gala mazas un plānas.

2 Pieteikumi: To var plaši izmantot, lai mobilo tālruņu piederumi, tablet personīgo datoru piederumi, Bluetooth sistēmu, ierīču, bankas maksājumu sistēmu gala ierīces Interneta lietas, valkājamas viedo ierīču, GPS sistēmu, medicīnas ierīces u.c

Specifikācija KLJ-5030 SMD Magnētisko Svilpe

Apraksts SMD magnētisko svilpe:

1. LCP ir piemērots kā korpusa materiāls ar īpašībām, tostarp siltuma pretestība un skābju-sārmu izturība

2. Labi izvēlēts dzeltens zāles ir piemērotas kā rezultātā pin materiāla, lai nodrošinātu labāko metināšanas īpašuma produkts.

3. Mazo izmēru produkta pielāgojas vairākus PCB telpu dizains.Tas atbilst tendence padarīt elektronisko produktu, galu galā, mazas un plānas.

4. Nobriedis SMD dizains perfekti atbilst SMT prasības, kas ievērojami uzlabojušies, metināšanas efektivitāti.

5. Pastāvīgi efektīvu attālumā no skaņas izejas ir ļoti piemērots plašu pārnēsājamo elektronisko ierīču

6. Nominālā kvadrātveida viļņu jaudu un nominālo spriegumu ir vajadzīgs

7. ROHS Direktīvas prasībām atbilstoša

Sadarbojoties Uzņēmums

Caur septiņiem gadiem piepūles, mēs esam nodibinājuši ilgtermiņa sadarbību ar Haier, OPPO, Lenovo, Philips, TCL, BYD, utt.slavens zīmols.

Produkta kvalitāti, piegādes laiku un dienests ir saņēmis labu reputāciju.

Īss Ievads par Mūsu Uzņēmuma

ChangZhou Keliking Electronics Co., Ltd.ir pilns komplekts, risinājumu piegādātājs mikro SMT electroacoustics.Mēs galvenokārt nodarbojas ar projektēšanas, ražošanas un pārdošanas mikro SMT electroacoustic ierīces, mēs varam piedāvāt pilnu pilns komplekts risinājums.

Reģistrētais Pamatkapitāls ir RMB 10,000,000. Uzņēmuma darbības Joma: projektēšana, ražošana un pārdošana elektronika; Import & export dažāda veida preču un tehnoloģiju.

Apgrozījums 2015. gadā ir RMB 50,000,000. 2016. gadā, mēs sākām, lai stiprinātu augšpus un lejpus ražošanas ķēdē un palielināt mūsu diapazonā.Tas vēl vairāk palielinātu pārdošanas apjomu nākotnē.

Veids Pulksteņu Baterijas
Zīmola Nosaukums KELIKINGS

Uzrakstīt recenziju

SMD Svilpe Magnētisko Akustiskā Komponente , KLJ-5030

SMD Svilpe Magnētisko Akustiskā Komponente , KLJ-5030

Produktu Ieviešanu un Piemērošanu 2 Galvenie Produkti: Integrēta precizitāti electroacoustic ierīcēm, tostarp elektronisko svilpe, kā brīdināšanas funkcija par dažādām elektroniskām ierīcēm. 2 Īpašības: Mazs un plānas, ar izsmalcinātu meistarība un augstu ražošanas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!