Kategorija

Peripage Ericsson Lācis Kabatā Pārnēsājama Foto Nepareizs Jautājums Roku Kontu, Siltuma Etiķetes Izdrukājamu Bezvadu Bluetooth Printeri

Jauns

€4.39

€6.28

-30 %

Pieejams

Tagi: akumulatora ericsson t18s, sunmi v2, rokas pos, rokas pos terminālā, sony ericsson a1018, android pda, android pos terminālā, akumulatora ericsson t10s, ericsson a1018s maksas, uzlādējams akumulators ericsson a1018s.

[xlmodel]-[produktu]-[47346]

[xlmodel]-[produktu]-[47346]

[xlmodel]-[custom]-[47031]

Sasaiste Metode: Atbalsta Bezvadu BT 4.0, kas saistīti ar viedtālruni un USB kabeli, kas savienots ar DATORU.Lūdzu, sekojiet lietotāja rokasgrāmatu, lai lejupielādētu relatīvais APP(PeriPage)/vadītāja par jūsu ierīcēm.

Drukāšanas Viss, kas Jums Patīk: Atbalsta vairākas funkcijas, to var drukāt fotogrāfijas, uzlīmes, ziņas, sarakstus, reģistrus, QR Kodu, tīmekļa drukāšanas un tā tālāk.APP piedāvā dažādus fontus un motīvus, lai padarītu jūsu fotogrāfijas stilīgs.

Ērta par Savu dzīvi: Varat ierakstīt dekorācijas jūs redzat, ierakstīt viņa saldie vārdi, savākt vingrinājumi jums ir darīts nepareizi, jautri un praktiski.

Videi Draudzīgs: Iebūvēts 1000mAh akumulators, strādā ar zemu trokšņa līmeni, termo printeri, nav nepieciešama tintes kasetni, izmantojot, zemas ekspluatācijas izmaksas.

Termiskā Papīra Specs: Printeris ar augstas kvalitātes drukas galviņa, var izdrukāt 57mm(platums)x30mm(ruļļa diametrs) termiskā papīra, 203DPI rezolūciju, labu drukas kvalitāti.

Funkcijas:

Mini & Cute Izskatu: Mazs un viegls ķermeņa, var ielikt kabatā vai somā, viegli veikt jebkur.Labākā dāvana studentiem, biroju darbiniekiem, mīlētāji, draugi, ģimene.

Komplektā ir 3 krāsas, papīrs ruļļos, skaidrs, drukāt.

Specifikācija:

Printeri(

Krāsa: Balta/Zila/Rozā

Materiāls: ABS + PC

Papīra Veids: Thermal Paper

Savienojums: BT/USB

Ieeja: 5V,2A

Barošanas Avots: Uzlādējams Litija Akumulators

Akumulators: 1000mAh

Papīra Platums: 57mm

Ruļļa Diametrs: 30mm

Termiskā Papīra Saderīgs: Regulāri/Adhezīvs/Etiķete

Izšķirtspēja: 203DPI/304DPI

Sistēma Atbalsta: Windows & Android un iOS

BT Versija: 4.0

Iepakojums:

1 * Termiskā Printeri

1 * USB Kabelis

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[47034]

Max Papīra Izmērs Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Mājas Lietošanai
Veids Printera Lente
Drukāšanas Ātrums 4ppm
Izmantošana Termoprinteris
Abpusēja Drukāšana No
Izmērs Other
Interfeisa Tips USB
Zīmola Nosaukums CUJMH
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Maks. Rezolūcija 300dpi
Atbalsta Tīkla Drukas No
Uzsākšanas Datums 2014
Patērējamās Tips termiskā papīra

Uzrakstīt recenziju

Peripage Ericsson Lācis Kabatā Pārnēsājama Foto Nepareizs Jautājums Roku Kontu, Siltuma Etiķetes Izdrukājamu Bezvadu Bluetooth Printeri

Peripage Ericsson Lācis Kabatā Pārnēsājama Foto Nepareizs Jautājums Roku Kontu, Siltuma Etiķetes Izdrukājamu Bezvadu Bluetooth Printeri

[xlmodel]-[produktu]-[47346] [xlmodel]-[produktu]-[47346] [xlmodel]-[custom]-[47031] Sasaiste Metode: Atbalsta Bezvadu BT 4.0, kas saistīti ar viedtālruni un USB kabeli, kas savienots ar DATORU.Lūdzu, sekojiet lietotāja rokasgrāmatu, lai lejupielādētu relatīvais APP(PeriPage)/vadītāja

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!