Kategorija

Ceļojumu Uzglabāšana Usb Kabeli Organizators Soma, Lādētājs Power Bank Cietā Diska Plānotājs Portatīvo Mājas Biroja Organizācija, Aksesuāri, Somas

Jauns

€7.96

Pieejams

Tagi: mājas biroja piederumi gudrs, lodziņā kārtot, melns ādas kopšanas ledusskapis, restorāns galda piederumi, mājas offic, organiz, pouched stacionāro plānotājs, uzglabāšanas kancelejas preces, vīrieši biroja sīkrīkus, sieviete piederumi organizators.

Ceļojumu Uzglabāšanas Soma, USB Kabeli, Lādētāju, Barošanas Banka Cietā Diska Plānotājs Pārnēsājama Poliestera Mājas Biroja Organizācija, Aksesuāri, Somas Apraksts:

Materiāls: Poliesters

Krāsa: Pelēka, melna

Pieteikumi: SD atmiņas kartes, cietie diski, austiņas, USB kabeļi, lādētāji un citas papildierīces

Izmērs: Apm

Vienslāņa: 15*11*2.5 cm/5.91*4.33*0.98 JO

Dubultā slāņa: 15*11*3.5 cm/5.91*4.33*1.37 Funkcijas:

1. Saglabāt Visu Savu Elektroniku Piederumi Kopā, Ne Vairāk Netīrs, Ne Vairāk Zudums!Ērts nēsāšanai, Ideāls Ceļojumiem!

2. Izturīgs Triecienizturīgs Ūdensnecaurlaidīga Auduma, Augstas Kvalitātes Rāvējslēdzēji, Arī un Izturīga, Visas Lietas ir Aizsargāti Labi.

3. Vairākslāņu Konstrukcija, Daudz telpas, lai jūsu Elektronikas Piederumi, Ceļojuma Piederumiem.Palīdzēt jums, lai saglabātu lietas Atsevišķi, viegli atrast un izmantot.

4. Pielāgojamas, Polsterētas Sadalītāji, Jūs varat Pielāgot tos jūsu vajadzībām.

5.Modes mobilo cietā diska digitālās uzglabāšanas soma, vienkāršs un stilīgs, praktisks un pārnēsājams, var efektīvi aizsargātu cieto disku, tīru glabāšanas stieples, U diska un citus mazos gabaliņos digitālo piederumi.Četru krāsu pārklājumu un daudzas citas estētiskās vajadzības.Iepakojumā: 1 x kabeļa uzglabāšanas maiss

Piegāde: 1. Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai atbilstu savu piegādes adresi. (Ja tu esi no Krievijas, lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi)

2. Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Asun.lv Piegāde/Cainiao/Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS un tā tālāk.

3. Viensētā var izraisīt papildu sūtīšanas maksa, lūdzu, to zinu.

4. Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs sniegs confirmaton un nosūtīt jums jaunu.Garantija: 1. Lūdzu, parādiet mums foto vai video, ja notiek problēmas par produktu.

2. Bojāts problēma ir jāiesniedz 7 bussiness dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts.

3. Piegāde bojājumiem ir jāiesniedz 5 bussiness dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts.Atsauksmes: 1. Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.

2. Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.

3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.Lūdzu, Ņemiet Vērā: 1. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas.

2. Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir). 3. Mūsu klientiem no Brazīlijas: ja jums izvēlēties jebkuru kurjeru, lūdzu atstājiet savu nodokļu skaitu, lai nodrošinātu mūsu piegādes normāli.

4. Lūdzu, ļauj 1-3cm novirze pastāv, jo atšķirīgs, mērīšanas veids.

5. Sakarā ar gaismu un creen atšķirība, ka preces krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, ffrom bildes.Paldies par jūsu understandig

Forma Kvadrātveida
Izmērs Approx 11.5 cm * 2.5 cm * 15.5 cm
Tērps Mobilo cietā diska, datu kabelis, U diska
Veids Single / Double layer
Pieteikums Ceļojumu uzglabāšanas, datora novietne, ceļošana
Bezmaksas piegāde valsts Spānija, Francija, Krievija, Indonēzija, Polija, Singapūra, Taizeme, Ukraina
Iezīme Eco-Friendly, Locīšana
Preci Mobilo cietā diska uzglabāšanas maiss
PRODUKTA NUMURS 2325053
Funkcijas Uzglabāšana
Materiāls Poliestera
krāsa Pelēka

Uzrakstīt recenziju

Ceļojumu Uzglabāšana Usb Kabeli Organizators Soma, Lādētājs Power Bank Cietā Diska Plānotājs Portatīvo Mājas Biroja Organizācija, Aksesuāri, Somas

Ceļojumu Uzglabāšana Usb Kabeli Organizators Soma, Lādētājs Power Bank Cietā Diska Plānotājs Portatīvo Mājas Biroja Organizācija, Aksesuāri, Somas

Ceļojumu Uzglabāšanas Soma, USB Kabeli, Lādētāju, Barošanas Banka Cietā Diska Plānotājs Pārnēsājama Poliestera Mājas Biroja Organizācija, Aksesuāri, Somas Apraksts: Materiāls: Poliesters Krāsa: Pelēka, melna Pieteikumi: SD atmiņas kartes, cietie diski, austiņas,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!