Kategorija

DMX512 DMX Dekoders T-8000A LED Pikseļu Kontrolieris

Jauns

€26.57

€29.52

-9 %

Pieejams

Tagi: mondial, mm skatīties, mohana, mohamed salah, monitora ekrāna, modems atslēgt, mamma dēlam kreklu, naudas eļļa, mohēra svītru džemperis, modelis trimmeris.

DMX512 DMX Dekoders T-8000A LED Pikseļu Kontrolieris

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Asun.lv Standarta piegādi vai Asun.lv Premium Piegāde var izvēlēties.DHL, FedEx, TNT, UPS ir ātri,yYou varat saņemt paketes, 5~7 darba dienu laikā pēc tam, kad prece ir izsūtīta.

2. Ja jums ir steigā, par jūsu precēm, lūdzu, izvēlieties DHL.DHL ir ātrāks veids.

3. Ja jūsu valstī ir grūti tikt galā ar muitošanu, lūdzu jūs izvēlēties EMS.EMS ir ļoti lēni, bet ļoti labs muitošana.Brazīlijas, krievijas Federācijas, Baltkrievijas klientiem, lūdzu, izvēlieties EMS.

4. Pasūtījumu adresi jums piedāvā par to, lai būtu pareizi.Mēs noklusējuma nosūtīt rīkojumu, lai risinātu.Ja adrese, kuru jums piedāvā, ir nepareizi, lūdzu atcelt rīkojumu un jaunu pasūtījumu vēlreiz.

5. Tas ir pircēja pienākums galā ar muitošanu un samaksā muitošanas maksu, lūdzu, pievērsiet uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas cik drīz vien iespējams.

6. Asun.lv Standard Shipping ir mazs iepakojums, piemēram, China Post Air Mail vai Hong Kong Post Air parcel, piegādes laiks ir ilgāks, varbūt ap 30~60days.lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz laika, lai pagaidīt, ja jūs izvēlaties šo ceļu.

7. Asun.lv Premium Piegāde notiek straujāk, nekā Asun.lv Standard Shipping, lēnāk nekā DHL, FedEx, TNT, UPS.

Kāds ir Asun.lv Shipping?http://activities.Asun.lv/Asun.lv_shipping.php

Tas ir viegli, lai nosūtītu maksājumu, ja jūs nodot rīkojumu par Asun.lv.Maksājumu metodes uz Asun.lv pls noklikšķiniet šeit

Izņemot Asun.lv.PayPal, T/T, (Bankas pārskaitījums), Western Union u.c.

Warmming padoms: PayPal & Asun.lv atbalsta kredītkartes.

Cienījamie klienti, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, dodiet mums 5stars un labu uzslavu!Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs dotu mums 5stars un labu komentāru.Tā būs noderīga vēl klienti!Ceru, ka mēs varam darīt vairāk uzņēmumu kopā!Mēs centīsimies mūsu labāko sniegt jums vislabāko servisu!Paldies ļoti daudz!

Barošanas Avots DC
Materiāls Alumium
Funkcijas DMX512 Dekoderi
Garantijas laiks 2years
Sertifikācija EMS
Controled Metode DMX512 Dekoderi
Spriegums 6V
Savienojuma Režīms Kabelis
Vienuma Tips RGB Controler
Zīmola Nosaukums HUANUOMEI
Jauda 1W
Darba Spriegums DC5V ieejas
Preces nosaukums DMX512 Dekoderi kontrolieris
Svārstību biežums 0
Maks. Slodzes Jauda 1W
Tālvadības Attālums 0
Gadījumā Gaismas dmx gaismas
Modeļa Numurs DMX512-Decoder-A

Uzrakstīt recenziju

DMX512 DMX Dekoders T-8000A LED Pikseļu Kontrolieris

DMX512 DMX Dekoders T-8000A LED Pikseļu Kontrolieris

DMX512 DMX Dekoders T-8000A LED Pikseļu Kontrolieris 1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Asun.lv Standarta piegādi vai Asun.lv Premium Piegāde var izvēlēties.DHL, FedEx, TNT, UPS ir ātri,yYou varat saņemt paketes, 5~7 darba dienu laikā pēc tam, kad prece ir izsūtīta. 2. Ja jums

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!