Kategorija

9PCS Universālā Plīša Automašīnu Sēdekļu Pārvalki Luksusa Zebra Īss Ietilptu Lielākā daļa Auto Sēdekļiem Ar Stūre Segtu Plecu Spilventiņu Sēdekļa Vāku

Jauns

€34.20

€51.81

-33 %

Pieejams

Tagi: auto cape, auto sēdekļa vāku ādas luksusa, cape auto sēdekļa vāku, apsildāmi auto sēdekļa vāku cadillac, automašīnu seat cover set luksusa gucci, tāfele molberts, 2k planšetdatoru, cape sēdeklis, kameja juvelierizstrādājumi, chevron sēdekļu pārvalki automašīnu.

[Produkta Funkcijas]:

Materiāli ir Izgatavoti 100% Īsās plīša auduma ar 3mm putu polsterējums un mīksts acu apdares slānis

Sēdekļa pārvalki viegli ietilptu lielākā daļa modeļu Automašīnas, kravas automašīnas, Apvidus auto un Mikroautobusiem.Instillation var izdarīt mājās pa šo viegli sekot virzienos.

Viegli uzstādīt: nav nepieciešamo profesionālo pieredzi.S-āķi un norādēm.Regulējams Fit Padara to Lieliska Izvēle, Daudzi Transportlīdzekļi, Nav dārga, profesionāla uzstādīšana nepieciešama.

[Iepakošanas Ietvert]:

2 × Priekšējo Sēdekļa Vāku

5 × Atsevišķu Pagalvi Attiecas

1 X Aizmugures Sols Attiecas

1 X Aizmugurējā Sēdekļa Atzveltni Ietver

1 X Stūres Rats Segumu

2 × Plecu Spilventiņu

1 Soma Āķa Aksesuāri

Visas fotogrāfijas redzams, nav photoshopped jebkādā veidā; tās ir ņemtas no faktiskā transportlīdzekļa, pēc mūsu sēdekļu pārvalki ir uzstādītas.

Sakarā ar kameru, apgaismojums, monitorus un citu iemeslu dēļ, dažādi efekti, ka jūs redzēt uz datora produktu attēlus var pastāvēt ar preci, jūs saņemsiet krāsu atšķirības, faktiskās krāsas saņemat nekustamā preces ir noteicošais.Paldies!

Lūdzu, pārbaudiet savu ADRESI,SAŅEMT INFORMĀCIJU rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu.

Visas preces tiks izsūtītas 72 stundu laikā pēc saņemšanas apstiprina maksājumu.Lielākā daļa no zemes gabaliem tiks nosūtīts caur Asun.lv oficiālais nosūtīšanas metodi.

Mēs neesam atbildīgi par piegādes laiku.To parasti veic 10-25 darba dienu laikā, lai MUMS ES valstīs; 20-60 dienas, lai pārējā pasaule.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru PVN un pasūtījuma izmaksas.

Ja jums nav saņemt savu sūtījumu pēc 45 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pārbaudīsim ar mūsu aģents.Ja jums nav saņemt pēc 60(Brazīlija-90) dienām, mums būs problēma izmaksāt jums.

Visiem izstrādājumiem ir 24 mēnešu garantija no mūsu veikala.

Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes nekonsultējoties ar mums.Mēs augstu vērtējam mūsu klientus, kā arī mūsu atsauksmes profilu.

Ja mēs ignorēt savu ziņu, vai mēs nevaram atrisināt jūsu problēmu, jūs varat atvērt strīdu

Objekta Garumu 46.46inch
Īpašas Pazīmes Apkure
Objektu Platums 22.05inch
Mfg Sērijas Numurs Baltā Zebra Sēdekļa Pārvalki
Komplekts Gabals >10
Vienuma Tips Seat Covers & Atbalsta
Postenis Augstums 46.46inch
Materiāla Tips Kokvilnas
Putu Biezums 3mm
Suite numurs 12 gabali komplekts
Postenis Svars 1.4kg
Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki
Zīmola Nosaukums GISAEV
Automašīnas marka Universal Fit ir Compatib
Saderīgs Transportlīdzekļiem Vāks, Kas Der Visiem Standarta C

Uzrakstīt recenziju

9PCS Universālā Plīša Automašīnu Sēdekļu Pārvalki Luksusa Zebra Īss Ietilptu Lielākā daļa Auto Sēdekļiem Ar Stūre Segtu Plecu Spilventiņu Sēdekļa Vāku

9PCS Universālā Plīša Automašīnu Sēdekļu Pārvalki Luksusa Zebra Īss Ietilptu Lielākā daļa Auto Sēdekļiem Ar Stūre Segtu Plecu Spilventiņu Sēdekļa Vāku

[Produkta Funkcijas]: Materiāli ir Izgatavoti 100% Īsās plīša auduma ar 3mm putu polsterējums un mīksts acu apdares slānis Sēdekļa pārvalki viegli ietilptu lielākā daļa modeļu Automašīnas, kravas automašīnas, Apvidus auto un Mikroautobusiem.Instillation var izdarīt

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!