Kategorija

Bērnu apģērbu 2 līdz 8 gadiem jaunu Hoodies zēniem korejiešu versija plus samta sporta Krekls, lai pusaudzis puika super zings

Jauns

€17.35

€26.71

-35 %

Pieejams

Tagi: vēders bērnu sporta krekls, korejiešu bērnu sporta krekls, korejiešu meitene bērniem sporta krekls, korejas sloksnes sporta krekls, pelēkā vārna korejiešu sporta krekls, korejiešu sporta krekls kaste, korejiešu sporta krekls zēnam, brūna bērnu sporta krekls, korejas sieviešu sporta krekls melns, vīrieši korejiešu sporta krekls.

Īpašnieks ir ko teikt

Laipni lūgti mūsu veikalā,sapulce ir draugs.Mēs ceram, lai nodrošinātu jums ar intīmo pakalpojumu un augstas kvalitātes produktus.Mēs vienmēr uzturēt kontaktus un kļūt par labāko draugu. 100% pavisam jaunu produktu, stilīgs dizains, kas piemērots mazuļa ādu, piemērots jūsu bērniem.Attēls ir uzņemts veida, bet ietekmes dēļ gaismas un skata tips ir nedaudz atšķirīgs no attēla, un ir pieļaujamās robežās.Ja jums ir nepieciešama konsultācija un palīdzētu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums!

Izmērs atlases instrukcijas

Lūdzu, ņemiet vērā: Sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, var būt kļūdas par aptuveni 2 cm starp manuāli mēra lielumu un faktisko lielumu. 1 centimetru (cm) = 0.39 collas 1 inch = 2.54 cm Siltu atgādinājums: ja jūsu mazulis ir resnāki, ir ieteicams ņemt lielāka izmēra!Ar yardage apģērbu neatspoguļo augstuma un vecuma.Visdrošākais veids ir vērsties vērtības lielumu tabulas un izvēlieties vispiemērotāko izmēru, atkarībā no auguma un svara bērns.

produkta apraksts

Dārgie draugi, izstrādājumu attēli tiek uzņemti natūrā, cik vien iespējams, lai ļauj mums justies visvairāk autentisku izskatu preces.

Par Loģistikas un Transporta

1. Rūpīgi izvēlieties ērtu loģistikas un transporta kanāli, un lielākā daļa paketes ierodas aptuveni 35 dienas.Īpašas savlaicīgumu, ir ātri un garantēta, nodrošinot saviem labākajiem iepirkšanās pieredzi. 2. Visas preces ir iesaiņotas izturīgs burbulis somas, kas ir anti-presēšana un anti-izplūde ūdens, lai nodrošinātu, ka preces nonāk jūsu pusē, labā stāvoklī.

Dārgie draugi, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atbalstiet mūs, dod mums piecu zvaigžņu atzinību, paldies par jūsu atbalstu, mēs darīsim labāk, meklē uz priekšu, lai jūsu vizīte vēlreiz!

Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērba Garums Regulāri
Nodaļas Nosaukums Bērni
Kakla Pullcord bez
Zīmola Nosaukums ŠĒRLIJA BĒRNU
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Materiāls Kokvilnas
Modelis Tips Karikatūra
Vienuma Tips Hoodies
Dzimums ZĒNI
Galvas Pullcord bez
Stils Modes

Uzrakstīt recenziju

Bērnu apģērbu 2 līdz 8 gadiem jaunu Hoodies zēniem korejiešu versija plus samta sporta Krekls, lai pusaudzis puika super zings

Bērnu apģērbu 2 līdz 8 gadiem jaunu Hoodies zēniem korejiešu versija plus samta sporta Krekls, lai pusaudzis puika super zings

Īpašnieks ir ko teikt Laipni lūgti mūsu veikalā,sapulce ir draugs.Mēs ceram, lai nodrošinātu jums ar intīmo pakalpojumu un augstas kvalitātes produktus.Mēs vienmēr uzturēt kontaktus un kļūt par labāko draugu. 100% pavisam jaunu produktu, stilīgs dizains, kas piemērots mazuļa

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!