Kategorija

Makšķere Soma Portatīvo 60cm / 75cm Lidot makšķeri Caurules Uzglabāšanas Ūdensizturīgs Grūti makšķeres somiņa Zivju Aplaupīt

Jauns

€19.61

€20.65

-5 %

Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, prakses lidot stienis, nodiluma makšķeri soma, spainis zivis, aizbēgt ktm, , ja lidot stienis, makšķerēšanas soma 160cm, materiāli zvejas, finanšu zvejas rīku, d stienis.

Ar makšķeri soma ir izgatavota ar cieto ABS materiāla, lai nodrošinātu savu makšķeri un risināt ar maksimālu aizsardzību pret vidi.Tā ir brīnišķīga dāvana tiem, kam patīk makšķerēt.

Funkcijas:

ABS cietu čaumalu, trieciena izturīgs un ūdens izturīgs.

Dual rāvējslēdzēju aizdari ļauj viegli piekļūt jūsu makšķeres.

Regulējams interjera siksna notur jūsu makšķeri vietā.

Iekšējā acs kabatām maziem zvejas piederumi.

Pastiprināta rokturi, lai veiktu komfortu.

Noņemams, regulējams plecu siksnas.

Liels uzglabāšanas soma makšķeres.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Garums: 60 cm / 75cm (nav obligāts)

Plecu Siksna: 95 * 3.7 cm / 37.4 * 1.4.

Svars: 0.72 kg - 0.88 kg / 1.6 lb - lb 1.9

Iepakojums Saraksts:

1 * Makšķeri Soma

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Ar Paliktni vai Ne No
Izmantošana Stienis
Materiāls Citi
Modeļa Numurs Portatīvo Makšķeri Soma

Uzrakstīt recenziju

Makšķere Soma Portatīvo 60cm / 75cm Lidot makšķeri Caurules Uzglabāšanas Ūdensizturīgs Grūti makšķeres somiņa Zivju Aplaupīt

Makšķere Soma Portatīvo 60cm / 75cm Lidot makšķeri Caurules Uzglabāšanas Ūdensizturīgs Grūti makšķeres somiņa Zivju Aplaupīt

Ar makšķeri soma ir izgatavota ar cieto ABS materiāla, lai nodrošinātu savu makšķeri un risināt ar maksimālu aizsardzību pret vidi.Tā ir brīnišķīga dāvana tiem, kam patīk makšķerēt. Funkcijas: ABS cietu čaumalu, trieciena izturīgs un ūdens izturīgs. Dual

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!