Kategorija

Meitene ir Princese Parūka Pītā,Bērnu Rapunzel Matu Saģērbt Hairpiece

Jauns

€7.88

Pieejams

Tagi: kleita sievietei, ali dabisko matu, rapunzel, christma, bulciņa matu meitene, viens gabals kleita ar jaku, princese curl matu parūka, daiwa vasaras, laukā pītā mežģīnēm priekšā, parūkas, atpakaļ uz skolu gudrs.

Izlikties, ka ir princese Rapunzel: Šo garu lentu, parūka saistīta ar maigu satīna lenti un rozetes - Ziedu ar mirdzēt malām un dārgakmens centrs back - Lente priekšgala uz leju

Princeses parūka bērniem ir rozā un blondīne apvienots, ļoti spožs un mīksts.Lentu Garums: 74CM (29"),Diametrs no galvas stīpu ir par 14 CM.

Šī jaukā tangled matu Meiteni ir hopa stila uzticamu fiksāciju, viegli valkāt uz matiem, un tas nav viegli krist no matiem.

Ļaujiet jūsu Rapunzel ventilatora matu leju ar mūsu Rapunzel Tangled Matu stīpas.Šajā ilgi " zelta bize ir svarīgi, apdares touch, lai mūsu Rapunzel Tangled.

Var izmantot, kā padarīt uzskatu saģērbt vai kā princese saģērbt tērpu piederumu, labs festivāls puses, vai izlikties, spēlēt spēles.

raksts Tīrtoņa Krāsu
Godu Jubilejas
Modeļa Numurs BZGZ
Materiāls PE

Uzrakstīt recenziju

Meitene ir Princese Parūka Pītā,Bērnu Rapunzel Matu Saģērbt Hairpiece

Meitene ir Princese Parūka Pītā,Bērnu Rapunzel Matu Saģērbt Hairpiece

Izlikties, ka ir princese Rapunzel: Šo garu lentu, parūka saistīta ar maigu satīna lenti un rozetes - Ziedu ar mirdzēt malām un dārgakmens centrs back - Lente priekšgala uz leju Princeses parūka bērniem ir rozā un blondīne apvienots, ļoti spožs un mīksts.Lentu Garums: 74CM (29 ),Diametrs

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!