Kategorija

5 Krāsas Sporta Smart Skatīties IP68 Ūdensnecaurlaidīga HD 1.54 collu Ekrāns Unisex Aproce Bluetooth 5.0 Smartwatch Veselības Uzraudzība

Jauns

€17.70

€25.29

-30 %

Pieejams

Tagi: tālrunis ūdensizturīgs, smartwatch, svb, automātiskie pulksteņi unisex, ip68 smart skatīties, hs6620d smart skatīties, ba skatīties, asins bluetooth, bluetooth 5.0 smartwatch, ls05 smartwatch.

Aizzīmju Punktiem:

1、Bluetooth Zvanu un Informācijas Saņemšana-Ar Bluetooth savienojumu pārī, zvanu ierakstus, ziņas par WeChat, Twitter un cita informācija tiek parādīti skatīties vienlaicīgi.

2、Multi-sporta Režīmā: Atbalsts darbojas/riteņbraukšana/kicking/badmintons, utt.Zinātniski atklāt dažādus sporta veidus.

3、Klausīties Mūziku, bet Izmanto: Bluetooth mūzikas atbalsta augšu un uz leju kontroli, padarot to ērtāk, lai jūs varētu izmantot, kā arī klausīties mūziku.

4、asinsspiedienu un Skābekļa Mērīšana: Jūs varat izmērīt asinsspiedienu un asins skābekļa, neveidojot savienojumu ar mobilo tālruni, un jūs varat redzēt datus, kas tieši uz to skatīties, un jūs varat arī apskatīt to bez APP.

5、Augstas izšķirtspējas lielais Ekrāns: ekrāna ir 1.54 collu augstas izšķirtspējas 240*240 pikseļi.

Specifikācija:

Ekrāns: ar skārienekrānu

Akumulators: 200mAh

App: par Veselības Lefun

Jauda interfeiss: magnētiskas uzlādes

Ūdensnecaurlaidīgs reitings: IP68

Aparatūras Specifikācijas:

Bluetooth: BT3.0/ 4.0

Versija: Android 5.1, vai vairāk, IOS 9.0 un augstāk

APP atbalsta apmēram 20 valstu valodās, tostarp angļu, Japāņu, turku, spāņu, krievu, vācu, somu, arābu, franču, Malajiešu, Indonēziešu, korejiešu, portugāļu, utt.

Iepakojuma Saraksts:

1*Smart Skatīties

1*Lādētājs

1*Aproce

1*Lietošanas

Piezīme:

Pēc tam, kad saņemts skatīties, lūdzu, uzlādējiet to pirmo reizi.Pēc tam, kad ilgāku laiku, loģistikas, baterija skatīties ir nepietiekams.Pirms lietošanas, lūdzu, skenēt QR kodu manuāli, lai lejupielādētu programmu, un pēc tam savienojiet to ar pieteikumu.

ROM <128 MB
Akumulatora kapacitāte 180-220mAh
Valodas angļu
Rezolūcija -
Zīmola Nosaukums Rondaful
Mehānisms No
CPU Modeli -
Vairāki Zvani No
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Pārvietošanās Veids Automātiskā
Sistēma NAV
Atpakaļskata Kamera NAV
Band Materiāls Citi
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
SIM Karte Pieejama No
Stils Modes
Funkcijas Sirds Ritma Noteicējs
Displeja Izmērs 1.54 gadā
Ekrāna Forma KĀRTA
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
APP Lejupielāde Pieejama No
Noņemams Akumulators No
GPS No
Saderība Citi
Veids Citi
Tīkla Režīms NAV

Uzrakstīt recenziju

5 Krāsas Sporta Smart Skatīties IP68 Ūdensnecaurlaidīga HD 1.54 collu Ekrāns Unisex Aproce Bluetooth 5.0 Smartwatch Veselības Uzraudzība

5 Krāsas Sporta Smart Skatīties IP68 Ūdensnecaurlaidīga HD 1.54 collu Ekrāns Unisex Aproce Bluetooth 5.0 Smartwatch Veselības Uzraudzība

Aizzīmju Punktiem: 1、Bluetooth Zvanu un Informācijas Saņemšana-Ar Bluetooth savienojumu pārī, zvanu ierakstus, ziņas par WeChat, Twitter un cita informācija tiek parādīti skatīties vienlaicīgi. 2、Multi-sporta Režīmā: Atbalsts darbojas/riteņbraukšana/kicking/badmintons,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!