Kategorija

2.4 G Radošo RC Auto Sienas Sacīkšu Auto Rotaļlietas Kāpt Griestu Kāpt Pāri Sienas Tālvadības pults Automašīnas Rotaļlietas RC Auto Zēns Ziemassvētku dāvanu

Jauns

€4.58

€5.52

-17 %

Pieejams

Tagi: auto kontroles remot, rc, rc kravas automašīnas, d90 rc4wd, rc kravas automašīnas kravas automašīnu, auto uzlīme, auto rc, auto rc himoto, 79mm, 110 kāpurķēžu.

Apraksts:

Kreisā galvas un aizmugurējie lukturi ieslēgsies, kad pagriežot pa kreisi; gaismas labajā pusē kļūs par griežot pa labi.Radot nebeidzamu jautrību bērniem.

Padarot to vairāk izturīgas un drošas bērniem, lai atskaņotu ar.

Jūs varat uzlādēt auto ar tālvadības pults, kas ir lādēšanas kabeli, var uzlādēt, izmantojot plug, portatīvo banka, klēpjdatoru un tā tālāk, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.

Šī tālvadības pults auto ir izgatavots no izturīga ABS materiāli nodrošinātu, ka tā ir spēcīga sadursme izturība un stipra triecienizturīgs ķermeņa.

RC racer ir arī viegla struktūra, kas ir smags pienākums, tāpēc tas nebūs pārtraukumu, pēc kuriem no griestiem vai sienas.

Specifikācijas:

Gaisa tālvadības auto, kas piekļūst 2 režīmi, ar reālu maiņa-SIENAS un GRĪDAS.

Princips vakuuma sistēma ļauj tā kāpt un darboties stabili uz jebkuras līdzenas virsmas, SIENAS režīms: tai skaitā sienas, griesti, logu, grīdu, spoguļiem un skapji.

Aprīkots ar infrasarkano tālvadības pults, jūs varat pilnībā kontrolēt ātrumu un virzienu, tā kustas visos virzienos-pa kreisi, pa labi, uz priekšu un atpakaļ.

Veic trikus 360 grādiem griežas pie pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, kad pārvietojas uz priekšu un atpakaļ.

Featured ar viedo LED gaismas atuo slēdzis, pamatojoties uz to, kā jūs vadīt.Abi galvenie lukturi, būs spilgti, kad virzās uz priekšu; aizmugurējie lukturi būs spilgtu, kad zīmējumu atpakaļ.

Paketē Iekļauts:

rc auto X1

tālvadības pults x1

USB uzlādes kabelis X1

Ja ir problēmas ar produktu, lūdzu, atstājiet ziņu, pirms dod sliktas atsauksmes.

Paldies par jūsu sapratni.

Materiāls Plastmasas
Kontrollera Režīmā MODE2
Jauda Akumulators
Brīdinājums NO
Riepu Ceļa 10mm
Vecums > 6 gadiem
Tālvadības Attālums 10 mters
Sertifikācija 3C
Izmēri 17*9*5 cm
Uzlādes Spriegums 3.7 V
Gāzes servo --
Modeļa Numurs T0387
Mēroga 1
Garantijas laiks --
Stūres servo --
Griezes moments --
Lidojuma Laikā 10 min
Svītrkods No
Paketē Iekļauts USB vads
Kontroles Kanāli 4 Kanāli
Dizains Automobiļi
Tālvadības Pults
Par chindren Dropshipping
Riteņu bāze --
Valsts Montāža Ready-to-Go
Par Ziemassvētku dāvanu / Jaunā Gada dāvanu

Uzrakstīt recenziju

2.4 G Radošo RC Auto Sienas Sacīkšu Auto Rotaļlietas Kāpt Griestu Kāpt Pāri Sienas Tālvadības pults Automašīnas Rotaļlietas RC Auto Zēns Ziemassvētku dāvanu

2.4 G Radošo RC Auto Sienas Sacīkšu Auto Rotaļlietas Kāpt Griestu Kāpt Pāri Sienas Tālvadības pults Automašīnas Rotaļlietas RC Auto Zēns Ziemassvētku dāvanu

Apraksts: Kreisā galvas un aizmugurējie lukturi ieslēgsies, kad pagriežot pa kreisi; gaismas labajā pusē kļūs par griežot pa labi.Radot nebeidzamu jautrību bērniem. Padarot to vairāk izturīgas un drošas bērniem, lai atskaņotu ar. Jūs varat uzlādēt auto ar

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!