Kategorija

12V 2A Strāvas Adapteris Tablete Lādētāju Microsoft Surface RT/ RT2 US/ UK/ ES Kontaktdakšu Strāvas Adapteris Virsmas

Jauns

€6.97

€8.71

-19 %

Pieejams

Tagi: lādētājs microsoft surface rt, 16v klēpjdators lādētāju, ietver microsoft surface pro 7, asus windows virsmas, android planšetdatoru, uzlīmes uk, microsoft offic, microsoft surface grāmatu lādētāju, sakausējuma virsmas, surfac.

12V 2A Strāvas Adapteris Tablete Lādētāju Microsoft Surface RT/ RT2 US/ UK/ ES Kontaktdakšu Strāvas Adapteris Virsmas

Apraksts:

Tas ir ideāls nomaiņa barošanas adapteris Microsoft Surface RT/ RT2 Tableti.Iebūvēts dual IC mikroshēmas, kas pilnībā aizsargā jūsu planšetdatoru no pārlādēšana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, un tā tālāk.ASV, AK, ES, un AU plug ir pieejams jūsu izvēles.

Funkcijas:

Norādītā strāvas adapteri par Microsoft Surface RT/ RT2.

Ar 5-pin magnētisko interfeisu, pilnībā savietojama planšetdatora.

Iebūvēts dual IC mikroshēmas, aizsargā jūsu planšetdatoru no pārlādēšana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, utt.

Četru veidu sveces ir pieejamas par savu izvēli, kas iekļauta ASV, UK, ES spraudni.

CE sertifikācija, drošu un uzticamu.

Specifikācijas:

Plug: ASV/ UK/ ES (nav obligāts)

Ieeja: AC 100 - 240V 50 - 60HZ (Universālā)

Jauda: 12V 2000mA

Interfeiss: 5-pin Magnētisko Interfeiss

Garums DC Vads: 1m

Kvalitātes Sertifikācija: CE

Iepakojums Saraksts:

1 * Strāvas Adapteris Microsoft Surface RT/ RT2

Maksājuma 1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Par kuģniecības 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota. 9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies Atgriešanās un Kompensāciju 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Asun.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Par atgriezenisko saiti, Mēs uzturētu augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Iepakojums No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs par Surface RT/RT2
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums VBESTLIFE
Spriegums 12V

Uzrakstīt recenziju

12V 2A Strāvas Adapteris Tablete Lādētāju Microsoft Surface RT/ RT2 US/ UK/ ES Kontaktdakšu Strāvas Adapteris Virsmas

12V 2A Strāvas Adapteris Tablete Lādētāju Microsoft Surface RT/ RT2 US/ UK/ ES Kontaktdakšu Strāvas Adapteris Virsmas

12V 2A Strāvas Adapteris Tablete Lādētāju Microsoft Surface RT/ RT2 US/ UK/ ES Kontaktdakšu Strāvas Adapteris Virsmas Apraksts: Tas ir ideāls nomaiņa barošanas adapteris Microsoft Surface RT/ RT2 Tableti.Iebūvēts dual IC mikroshēmas, kas pilnībā aizsargā jūsu planšetdatoru

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!