Kategorija

Uzlīmju Printeri, 4 Collu Siltuma Svītrkodu Printeri, DHL, UPS, FedEx Piegāde Etiķetes Drukas 1.7"-4.1" Etiķete Shopify eBay

Jauns

€64.39

€123.82

-47 %

Pieejams

Tagi: etiķešu printeri termālās, printeri, termopārneses, mini portatīvie printeri bezvadu, portabl printeri, printeri uzlīmes, dial testa turētājs, printera, dtf, 3d printeri, saņemšanas printeri wufi.

Paziņojums

Jo kuģniecības prasību, likvidēšana, noslaukiet to, kas ir, kas nav ietverti sūtījumā. ✅ Video un Manuāli, lai zināt Meklēt "ITPP966" YouTube " vietnē, jūs varat atrast daudz video par to, kurā printeri .

Rokasgrāmatā, ierīce ir ļoti pilnīga.Tas palīdzēs jums, lai printeri uzstādītu arī

✅Noderīgu Dizains, Viegli pārnēsājams

150mm/s augstais drukas ātrums

Strādājam ar visu siltuma shipping labels

Strādājam ar visu Shipping company, tostarp Fedex,UPS, USPS,utt.

Nav Nepieciešamas Tintes, Tonera Jebkura

Pārkaršanas Aizsardzība

Viena Klikšķa Iestatīšana

✅Nepārtraukti drukā 700 loksnes un automātiski tiek pārtraukta Piecas minūtes, lai pasargātu iekārtu.Viena klikšķa instalācija, novērš sarežģīta instalācija jautājumiem.

✅Automātiski nosaka izmēri un iezīmes jūsu etiķetes.Iekraušanas etiķetes ir viegli, ātri.Lietot ar jebkura izmēra siltuma etiķetes.Izmantot jebkura izmēra siltuma etiķetes, lai drukātu augstas kvalitātes svītrkodu un nosūtīšanas pavadzīmes, neizmantojot tinti.

✅High-speed, wide format etiķetes maker drukā etiķetes līdz 4.1" wide, ieskaitot 4" x 6" shipping labels, noliktavu uzlīmes, svītrkodu un ID uzlīmes, bulk mailing uzlīmes, un vairāk.

✅Platformu Saderība Saraksts:

Plaši Izmantot ar tautas Piegāde vai Tirdzniecība Platformām, Piemēram, tostarp Stamps.com, ShipStation, Endicia Apžilbināt, ShippingEasy, Shippo, ShipWorks, Ordoro un Pārdošanas platformas, tostarp, eBay, Shopify, Etsy, Poshmark, pirātu kuģi un citi.

Bez tam, Jūs arī varat izveidot savu etiķetes dizains, izmantojot Adobe Illustrator, photoshop vai Microsoft Word vai Excel, Loftware un vairāk.

✅Pārkaršanas Aizsardzība

Siltuma Izkliedi,Aizsargātu printeri ik vide

Rūpniecības pakāpes siltuma izkliedi iestatījums: palielināt siltuma izkliedi funkcija pirmais gabals no alumīnija plāksnes, lai panāktu nepārtrauktu drukāšanu

✅Izmantot Jebkādas Tiešas Siltuma Etiķete

Jūs varat izmantot šo Etiķeti, Marķieri, jebkādu tiešu siltuma etiķetes.Tas sniegs jums lielu ietaupījumu, kā jums nav nepieciešams, lai iegūtu vairāk-p riced printeri-īpašu marķējumu.

✅Auto Novērst Papīra Iestrēgšanu

Importēto drukas galvas (Japāna ROHM): Palielina nodilumu un galvas gabals.Vairāk Izturīgas

Printera Veltnis izgatavoti Mašīnu, Auto Novērst Papīra Iestrēgšanu

✅Pretslīdes Funkciju

Četras neslīdoša mats tika veidota uz grunts, Pretslīdes Funkciju, Viegli palikt.

✅Auto Uzzinātu jūsu Papīra Izmērs

Nospiežot taustiņu ar vienkāršu pogu, šīs etiķetes printeris automātiski nosaka izmēri un iezīmes jūsu etiķetes.Iekraušanas etiķetes ir viegli, ātri un problēmu-free.

✅Plašu Pielietojuma Zonas

Lietošanas jomas: express loģistika, nodokļu ieņēmumi, maksas stacijas, slimnīcas, medicīnas, viesnīcas, maiznīcas, veikali, lielveikalu ķēdes, zinātniskās pētniecības iestādēm un apģērbu ražošanas nozari, Shiduo veikalā 4" Siltuma Etiķetes, Printera Modeļa ITPP966 Rezolūcija 203DPI, 8dots/mm Drukāšanas Metode Siltuma Drukāšana Drukāšanas Ātrums Max. 150mm/s Drukas Platums Maks. 104mm Mediju platums: 40mm - 110mm Max Garums 2794 mm Media Biezums 0.06~izdevumu kategorijā 0,254 mm Papīra Veida Siltuma Etiķetes, Papīra,Siltuma Nepārtrauktas Papīra, Siltuma Blackmark Papīra Interfeiss USB Atmiņa 4 MB Flash Atmiņa; 2MB SRAM Krāsa Balta, Pelēka Fontus GB18030-2000/BIG5 24×24/16×16 Svītrkods 1D: UPC-A/UPC-E/JAN13(EAN13)/JAN8(EAN8)CODE39 ITF/CODABAR/CODE93/CODE128 2D: PDF-417,Maxicode, Matrix, QR kods Komandu Drukāt TSPL Strāvas Adapteris, AC 100V-220V,50-60Hz; DC 24V/2A Svars 1.4 kg Izmērs 215*180*135mm(L*W*H) Atbalsta OS Windows@all /MacOS/ Darba Vide, 0~45℃,10~80% Uzglabāšanas Vide -10~50℃,10~90%RH(Bez dewfall)

Izmantošana Svītrkodu Printeri
uzstādīšana Vienu klikšķi
Max Papīra Izmērs A6
Patērējamās Tips Etiķetes Grāmata
Uzsākšanas Datums 2015
Veids Lāzera Printeri
Interfeisa Tips USB
Svars 2.3kg
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs ITPP966
Melna Drukas Ātrums 150
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Spriegums 100-240V
Atbalsta Tīkla Drukas No
Max Platums 110mm
Maksimālais garums 2794 mm
Iekšējā Atmiņa 4MB
Drukāšana Dzīve TPH 50Km
Krāsu Drukas Ātrums No
Dot Matrix Printer Tips Universālā biļešu printeri
Maks. Rezolūcija 203dpi
Zīmola Nosaukums MUNBYN
Drukāšanas Ātrums 38ppm
Darbs ar Kuģošanas kompānijas, tostarp Fedex,UPS, USPS
Pieteikums Komerciālai
Printera Modeļa 4*6 Etiķešu Printeri
Izmērs 290*349*180mm
Abpusēja Drukāšana No
Interfeiss USB
Max Ātrums 150mm/s
Pēc pārdošanas pakalpojumus Veikalā ir Trīs Garantijas
Rezolūcija 203dpi,8dots/mm
Mediju platums 49mm~110mm

Uzrakstīt recenziju

Uzlīmju Printeri, 4 Collu Siltuma Svītrkodu Printeri, DHL, UPS, FedEx Piegāde Etiķetes Drukas 1.7

Uzlīmju Printeri, 4 Collu Siltuma Svītrkodu Printeri, DHL, UPS, FedEx Piegāde Etiķetes Drukas 1.7"-4.1" Etiķete Shopify eBay

Paziņojums Jo kuģniecības prasību, likvidēšana, noslaukiet to, kas ir, kas nav ietverti sūtījumā. ✅ Video un Manuāli, lai zināt Meklēt ITPP966 YouTube vietnē, jūs varat atrast daudz video par to, kurā printeri . Rokasgrāmatā, ierīce ir ļoti pilnīga.Tas palīdzēs

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!