Kategorija

AHD Kamera, 720P, 1080P 5MP Analogā Uzraudzības Augstas Izšķirtspējas Infrasarkano Nakts Redzamības CCTV Drošības Mājās Āra Bullet 2mp Hd

Jauns

€15.25

€18.59

-17 %

Pieejams

Tagi: analogās kameras videonovērošanas sistēmās, kamera secur, vbg130, kameras mini, 1080p kamera ahd, kamera tvi, 1080p poe videonovērošanas, ios novērošanas kamera, kameras hd, kameras video.

Irisolink Video Novērošanas Kameras

Specifikācijas :

• Horizontālā izšķirtspēja: 720P/1080P/5MP

• Efektīvais pikseļu skaits (H/V):1280*720/1920*1080/2560*1920

• Darbības temperatūra: -20 līdz 55 ºc (Relatīvais mitrums: 90% maksimālā)

• AHD, CVI, TVI, CVBS 4-in-1

Lieliska Nakts Redzamības Kamera

Irisolink kamera ir ļoti laba nakts attēla kvalitāti.Ar 18PCs SDM LED gaismas un infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, labas pārliecināšanas, novēršot draudus drošībai.

TVI/CVI/AHD/Analog 4 1

4-in-1 kameru un ar fizisko slēdzi kontrolieris, lai izvēlētos starp AHD, HDCVI, HDTVI, un analog / CVBS - ļauj šo kameru var izmantot dažādos lietojumos, tostarp lietotājiem ar esošajiem analogās DVRs vēlas uzlabot augstas izšķirtspējas risinājumus nākotnē.

Režīmu izvēle

Irisolink fotokameras standarta režīms ir HD-TVI fotokameru (HD-TVI DVR), tādēļ, ja jūsu sistēma ir AHD/ CVI/CVBS, lūdzu, VISPIRMS pielāgojiet kameru, lai VIENĀ režīmā ar jūsu sistēmu, izmantojot slēdzi pārzinis, pamatojoties uz instrukciju attēlu stick uz slēdža kontrolieris, citādi nav bildes būs redzams, vai attēla kvalitāte var nebūt labs.

Ūdensizturīgs IP67

Piemērota iekštelpu un āra lietošanai , visiem laika apstākļiem vides programmas.

Spēcīga pielāgošanās spēju

Viegls un kompakts, to var ātri uzstādīt gan mājās, gan tirdzniecības vietās.

Ja jums ir kādas problēmas maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums!Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk preču, bet cenas nav ļoti lētas, vai nav atrast mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums! 1. Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-3 darba dienas. 2. Piegādes Laiks: ----Ar Express: Parasti 3-10 darba dienas. ----Pa Gaisa Pastu: Parasti 10-30 darbadienas. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts. 6.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

7. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 1.Mēs arī nodrošinām 2 gadu bezmaksas apkope.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj. 2.Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP. 3.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces. 1. Mēs garantējam, ka visas mūsu preces ir "kā atzīmēja" savu aprakstu.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību par katru pārdošanu, mēs pabeigt. 2. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 3. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, kas var atrisināt pro efektīvāk, nevis atstāt negatīvas atsauksmes .Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sensors CMOS
Zīmola Nosaukums Irisolink
Fokusa Garums 3.6 mm
Uzstādīšana normālai/sānu/griestiem
Uzglabāšana NAV
UZMANĪBU 3.6 mm
Skatīšanās Leņķis 85°
Sensora izmērs 1/3"
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android/ios
Savienojumi Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
Izejas Jauda Audio NAV
Sertifikācija ROHS
Tehnoloģija Infrasarkano
Video Kompresijas Formāts H. 265
Pikseļu 720P/1080P/5MP
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Skatīšanās Leņķis (Grādu) 85°
Stils Bullet Kamera
Sensors Zīmols Sony

Uzrakstīt recenziju

AHD Kamera, 720P, 1080P 5MP Analogā Uzraudzības Augstas Izšķirtspējas Infrasarkano Nakts Redzamības CCTV Drošības Mājās Āra Bullet 2mp Hd

AHD Kamera, 720P, 1080P 5MP Analogā Uzraudzības Augstas Izšķirtspējas Infrasarkano Nakts Redzamības CCTV Drošības Mājās Āra Bullet 2mp Hd

Irisolink Video Novērošanas Kameras Specifikācijas : • Horizontālā izšķirtspēja: 720P/1080P/5MP • Efektīvais pikseļu skaits (H/V):1280*720/1920*1080/2560*1920 • Darbības temperatūra: -20 līdz 55 ºc (Relatīvais mitrums: 90% maksimālā) •

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!